Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα πριν μια βδομαδα πηρα εσω του public.gr αλλα απο τριτο καταστημα μια πολυθρονα η οποια δεν μου εκανε και θελησα να την γυρισω πισω. Με πηρε την παρασκευη ενας κυριος με αποκρυψη και χωρις να μου πει τον λογο μου ειπε οτι δεν μπορω να την γυρισω ενω στο site του καταστηματος αναφερει δικαιωμα επιστροφης 14 ημερων. Παιρνω στο καταστημα και μου λενε θα σας παρει το αρμοδιο τμημα και δεν παιρνουν ποτε. Μου ζητησαν να βγαλω φωτογραφιες ενω ειχα πακεταρει το προιον και ενω αρχικα τους ειπα οτι δεν μπορω να ξεπακεταρω το προιον επειδη ειμαι ΑΜΕΑ τελικα τις εστειλα και αυτες. Πολυ φοβαμαι οτι θελουν να φανε τις μερες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, lak10 είπε

Καλησπερα πριν μια βδομαδα πηρα εσω του public.gr αλλα απο τριτο καταστημα μια πολυθρονα η οποια δεν μου εκανε και θελησα να την γυρισω πισω. Με πηρε την παρασκευη ενας κυριος με αποκρυψη και χωρις να μου πει τον λογο μου ειπε οτι δεν μπορω να την γυρισω ενω στο site του καταστηματος αναφερει δικαιωμα επιστροφης 14 ημερων. Παιρνω στο καταστημα και μου λενε θα σας παρει το αρμοδιο τμημα και δεν παιρνουν ποτε. Μου ζητησαν να βγαλω φωτογραφιες ενω ειχα πακεταρει το προιον και ενω αρχικα τους ειπα οτι δεν μπορω να ξεπακεταρω το προιον επειδη ειμαι ΑΜΕΑ τελικα τις εστειλα και αυτες. Πολυ φοβαμαι οτι θελουν να φανε τις μερες

Καλησπέρα,

Όταν λες πήρες στο κατάστημα εννοείς στην Public?

Αν ναι, επικοινώνησε ξανά, τώρα αν κατέγραψαν την ημέρα.

Κράτα και εσύ στοιχεία υπαλλήλου και ημερομηνία επικοινωνίας.

Αν όχι, κάνε μια προσπάθεια ξανά ΝΑΣ μιλήσεις με του "κατάστημα" που έκανε την αποστολή.

Πιστεύω πως έτσι θα βγάλεις την άκρη μόνο 🙂

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kormos είπε

Καλησπέρα,

Όταν λες πήρες στο κατάστημα εννοείς στην Public?

Αν ναι, επικοινώνησε ξανά, τώρα αν κατέγραψαν την ημέρα.

Κράτα και εσύ στοιχεία υπαλλήλου και ημερομηνία επικοινωνίας.

Αν όχι, κάνε μια προσπάθεια ξανά ΝΑΣ μιλήσεις με του "κατάστημα" που έκανε την αποστολή.

Πιστεύω πως έτσι θα βγάλεις την άκρη μόνο 🙂

μιλησα με το τριτο καταστημα οχι το public

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, lak10 είπε

μιλησα με το τριτο καταστημα οχι το public

Θα σου πρότεινα να επικοινωνήσεις με  Public...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kormos είπε

Θα σου πρότεινα να επικοινωνήσεις με  Public...

το εκανα μου ειπαν να μιλησω με το καταστημα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, lak10 είπε

το εκανα μου ειπαν να μιλησω με το καταστημα

Μάλλον θέλει λίγο πίεση η κατάσταση.

Δες αν μπορείς να μιλήσεις τηλεφωνικά με το τμήμα παραπόνων και αν δεν βγει η άκρη δυστυχώς θα πρέπει να καλέσεις στο συνήγορο του καταναλωτή να το αναφέρεις για αρχή και μετά να σου ζητήσουν τα έντυπα...

Ξέρω είναι αδιανόητο όλο αυτό...

Αλλά έστω κατ εξαίρεση λόγο και ΑΜΕΑ θα έπρεπε να φεύγουν λίγο παραπάνω προσοχή και σεβασμό (μην παρεξηγηθώ, καλοπροαίρετα το λέω).

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 25/10/2021 στις 3:34 ΜΜ, kormos είπε

Μάλλον θέλει λίγο πίεση η κατάσταση.

Δες αν μπορείς να μιλήσεις τηλεφωνικά με το τμήμα παραπόνων και αν δεν βγει η άκρη δυστυχώς θα πρέπει να καλέσεις στο συνήγορο του καταναλωτή να το αναφέρεις για αρχή και μετά να σου ζητήσουν τα έντυπα...

Ξέρω είναι αδιανόητο όλο αυτό...

Αλλά έστω κατ εξαίρεση λόγο και ΑΜΕΑ θα έπρεπε να φεύγουν λίγο παραπάνω προσοχή και σεβασμό (μην παρεξηγηθώ, καλοπροαίρετα το λέω).

τελικα εστειλα πισω την πολυθρονα αρνηθηκαν την παραλαβουν εστειλα e-mail παραπονων στο public και προς τιμην τους μου πιστωσανε τα λεφτα και θα γυρισει η πολυθρονα σε μενα

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, lak10 είπε

τελικα εστειλα πισω την πολυθρονα αρνηθηκαν την παραλαβουν εστειλα e-mail παραπονων στο public και προς τιμην τους μου πιστωσανε τα λεφτα και θα γυρισει η πολυθρονα σε μενα

Πολύ καλή ενέργεια από το τμήμα παραπόνων, μεγάλο σφάλμα στο κατάστημα που αρνήθηκε την παραλαβή!

Δημοσ.
18 ώρες πριν, kormos είπε

Πολύ καλή ενέργεια από το τμήμα παραπόνων, μεγάλο σφάλμα στο κατάστημα που αρνήθηκε την παραλαβή!

δεν ειναι οτι την αρνηθηκε προσπαθουσαν να καθυστερησουν ωστε na perasoyn 14 μερες

Δημοσ.
10 ώρες πριν, lak10 είπε

δεν ειναι οτι την αρνηθηκε προσπαθουσαν να καθυστερησουν ωστε na perasoyn 14 μερες

Δεν ισχύει αυτό 🙂

Έχεις απόδειξη το παραστατικό της αποστολής.

Αυτό μετράει σε συνδυασμό την καταγραφή που γίνεται στην τηλεφωνική ή ηλεκτρονική επικοινωνία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...