Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω μια WIFI Camera  και δεν γνωρίζω εάν η κάμερα πρέπει να είναι συνδεδεμένη στο Wifi μονιμός για να εχω εικόνα στο κινητο η αν χρειάζεται Wifi μόνο στην πρώτη ρύθμιση. Σκοπέυω να την βάλω σε εσωτερικό χώρο χωρίς Wifi. Ξέρω ότι χρειάζομαι Wifi  στο κινητο για να εχω εικόνα, Δεν ξέρω αν χρειάζομαι Wifi στην ιδια την κάμερα. Ξέρει κάποιος να μου πει? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, johnn3918vfd είπε

Θέλω να αγοράσω μια WIFI Camera  και δεν γνωρίζω εάν η κάμερα πρέπει να είναι συνδεδεμένη στο Wifi μονιμός για να εχω εικόνα στο κινητο η αν χρειάζεται Wifi μόνο στην πρώτη ρύθμιση. Σκοπέυω να την βάλω σε εσωτερικό χώρο χωρίς Wifi. Ξέρω ότι χρειάζομαι Wifi  στο κινητο για να εχω εικόνα, Δεν ξέρω αν χρειάζομαι Wifi στην ιδια την κάμερα. Ξέρει κάποιος να μου πει? 

Kαι πως θα μεταδίδει η κάμερα;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, johnn3918vfd είπε

Αν το καταφέρεις αυτό, θέλω και εγώ! 🙃

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν γίνεται φίλε πρέπει και η κάμερα να είναι συνδεμένη και μάλιστα με καλό σήμα μόνιμος συνδεμένη. Αν έχεις πρόβλημα με την κάλυψη σήματος στο σπίτι σου προτείνω τα παρακάτω για να μπορείς να την βάλεις σε όποια γωνιά θέλεις. 

https://www.dotpower.gr/index.php?route=product/product&path=82_98_154&product_id=75557&skr_prm=WyJlZjc0MDU1Yy1jNTJiLTRkYjEtOTY5YS0yODdhYmI4NjQ4M2QiLDE2MzUzMjMyODg0NTEseyJhcHBfdHlwZSI6Im5hdGl2ZSIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 ( αν θέλεις να την βάλεις στο ίδιο σπίτι και δεν έχεις καλό σήμα wifi παντού βάζεις τα deco σε access point mode ).

https://www.phonegallerystore.gr/shop/small-home-appliances/televisions-small-home-appliances/ubiquiti-litebeam-ac-gen2-εξωτερική-κεραία-wifi/?skr_prm=WyJlZjc0MDU1Yy1jNTJiLTRkYjEtOTY5YS0yODdhYmI4NjQ4M2QiLDE2MzUzMjMzNzQwNzIseyJhcHBfdHlwZSI6Im5hdGl2ZSIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 

(Αν θέλεις να την βάλεις σε άλλο σπίτι σε μικρή απόσταση και είσαι σε περιοχή αεροκατοικιμενη ).

Επεξ/σία από nikosaek2121

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...