Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Τα παιρνω και απο ενα αλλο προγραμμα αλληλογραφιας (winmail που ειχαν τα vista) Χωρις να πειραξω κατι (ειμαι απολυτα σιγουρος) δεν μπορω να παρω ενω μπορω να στειλω Απο τη σελιδα του gmail στο internet δεν εχω προβλημα
NikosKallithea Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Εκει που λεει ellina στο τέλος εχει κάποιον άσχετο χαρακτήρα;
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Εκει που λεει ellina στο τέλος εχει κάποιον άσχετο χαρακτήρα; Το email μου είναι αλλά δεν το άφησα να φαίνεται ολόκληρο Κανονικα γραμματα και αριθμους εχει Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2021 από Γιάννης Platano
dpolal Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Καλημέρα Γιάννη. Κοίταξες τις ρυθμίσεις στο gmail και τις οδηγίες ρύθμισης ;;
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 13 λεπτά πριν, dpolal είπε Καλημέρα Γιάννη. Κοίταξες τις ρυθμίσεις στο gmail και τις οδηγίες ρύθμισης ;; Νομιζω ναι Ευχαριστω τον @dpolal γαι την βοηηθεια Ολα καλα .
xrhstosiak Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 μην κανεις χρηση του pop3 αλλα του imap σε όλες τις συσκευες-προγραμματα που θες να εχουν προσβαση στο email σου συνηθως με το pop3 γινονται προβληματα γιατι εστω και σε μια συσκευη να εχει ξεχαστει να ειναι ενεργη η επιλογη για να αφηνει αντιγραφο των e-mails στον server αρχιζουν να τα χανουν οι αλλες συσκευες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα