Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 ώρες πριν, micos000 είπε

Μόλις έκανα λογαριασμό για να δω πόσα δίνει και  βλέπω 8gb.

Χάλια!

Για το mail.ru εννοείς?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν επανέρχομαι.

Βρήκα έναν λογαριασμό που είχα κάνει παλαιότερα στο degoo και τώρα που ξανασυνδέθηκα βλέπω ότι δίνει 100GB με 5gb για κάθε refererd friend και μέχρι 500gb referred bonus, οπότε αν ολοκληρώσει κάποιος τα referrals μπορεί να το φτάσει μέχρι τα 600gb.

Πρέπει όμως να συνδέεσαι μια φορά το χρόνο.

spacer.png

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
6 ώρες πριν, micos000 είπε

Λοιπόν επανέρχομαι.

Βρήκα έναν λογαριασμό που είχα κάνει παλαιότερα στο degoo και τώρα που ξανασυνδέθηκα βλέπω ότι δίνει 100GB με 5gb για κάθε refererd friend και μέχρι 500gb referred bonus, οπότε αν ολοκληρώσει κάποιος τα referrals μπορεί να το φτάσει μέχρι τα 600gb.

Πρέπει όμως να συνδέεσαι μια φορά το χρόνο.

spacer.png

Τέτοιο όγκο σε δωρεάν....?

Πόσο αξιόπιστο μπορεί να είναι?

Δημοσ.

Αν το θέλεις για κρατικά ή εμπορικά μυστικά ή για ευαίσθητα και προσωπικά στοιχεία, δεν ξέρω.

Είναι όμως και το θέμα του ότι πρέπει να συνδέεσαι μια φορά τον χρόνο (στο δωρεάν) αλλιώς διαγράφει τα πάντα.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, micos000 είπε

Αν το θέλεις για κρατικά ή εμπορικά μυστικά ή για ευαίσθητα και προσωπικά στοιχεία, δεν ξέρω.

Είναι όμως και το θέμα του ότι πρέπει να συνδέεσαι μια φορά τον χρόνο (στο δωρεάν) αλλιώς διαγράφει τα πάντα.

Έχω χρόνια τα 50gb από το Mega.

Απλή απορία είναι... Δεν την έχω ακούσει πάλι την συγκεκριμένη εταιρεία...

Δημοσ.
18 ώρες πριν, prometheas είπε

Δεν θα αποθήκευα σε αυτούς ούτε φωτοτυπία εφημερίδας.....

Ποιοί είναι οι "αυτοί"?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προφανως αναφέρομαι στην Degoo. 

Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και καθετί καλύτερο αλλά ημουν τέσσερεις μέρες off για Χριστούγεννα  αποκομμένος από τον πολιτισμό των forums..

Επεξ/σία από prometheas
Δημοσ.
1 ώρα πριν, prometheas είπε

Προφανως αναφέρομαι στην Degoo. 

Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και καθετί καλύτερο αλλά ημουν τέσσερεις μέρες off για Χριστούγεννα  αποκομμένος από τον πολιτισμό των forums..

Καλά έκανες :) 

Τώρα κάτι γίνεται... Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός... Οπότε με τόσο μεγάλο χώρο σε δωρεάν πακέτο σίγουρα κάτι δεν κάθεται καλά, αλλά για πρόχειρα αρχεία ή μιας χρήσης νομίζω καλά θα είναι...

Δημοσ.

Σόρυ αλλά μπερδευτήκατε. Δεν κάνουμε review αξιοπιστίας σε cloud services. O t.s. ζήτησε τζάμπα μεγάλο χώρο για να μοιράσει αρχεία 46gb με άλλους.

Ζήτησε επίσης να μην σβήνονται τα αρχεία μετά από χρονικό διάστημα. Αυτό για να μην συμβεί θα πρέπει να συνδέεται στο cloud μια φορά τον χρόνο. Ισχύει βέβαια και το "ότι πληρώνεις παίρνεις". Ο τζάμπας πάντα έχει και μειονεκτήματα γιατί αν δεν είχε και ήταν όλα τέλεια τότε κανείς δεν θα πλήρωνε για cloud.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 28/12/2021 στις 12:47 ΜΜ, micos000 είπε

Σόρυ αλλά μπερδευτήκατε. Δεν κάνουμε review αξιοπιστίας σε cloud services. O t.s. ζήτησε τζάμπα μεγάλο χώρο για να μοιράσει αρχεία 46gb με άλλους.

Ζήτησε επίσης να μην σβήνονται τα αρχεία μετά από χρονικό διάστημα. Αυτό για να μην συμβεί θα πρέπει να συνδέεται στο cloud μια φορά τον χρόνο. Ισχύει βέβαια και το "ότι πληρώνεις παίρνεις". Ο τζάμπας πάντα έχει και μειονεκτήματα γιατί αν δεν είχε και ήταν όλα τέλεια τότε κανείς δεν θα πλήρωνε για cloud.

Καλημερα, αυτο με την συνδεση 1 φορα τον χρονο παντως δεν ειναι τραγικο. Εκτος αν ξεχαστει καποιος και δε το χρησιμοποιησει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...