Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα, είμαι κάτοχος του ΜΒ Αir M1 8gb και απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Λόγω ενός προγράμματος ενίσχυσης, μπορώ να αποκτήσω και το Ιmac 2021 ως desktop αλλά δεν μπορώ να αγοράσω την έκδοση με τα 16gb, αφού η καθαρή του αξία δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 1500€ (σκέφτομαι την αγορά της έκδοσης με τους 8 πυρήνες που βγαίνει στα 1490€).

Η χρήση είναι κυρίως office, internet, ταινίες κτλ.

Αξίζει να πάρω ουσιαστικά σε desktop έκδοση τα ίδια χαρακτηριστικά που έχει και το MacBook Air, η μήπως να στραφώ σε κάτι άλλο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΜΠΟΥ είπε

Kαλησπέρα, είμαι κάτοχος του ΜΒ Αir M1 8gb και απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Λόγω ενός προγράμματος ενίσχυσης, μπορώ να αποκτήσω και το Ιmac 2021 ως desktop αλλά δεν μπορώ να αγοράσω την έκδοση με τα 16gb, αφού η καθαρή του αξία δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 1500€ (σκέφτομαι την αγορά της έκδοσης με τους 8 πυρήνες που βγαίνει στα 1490€).

Άνοιξε ενδοικοντικές συναλλαγές (αν δεν έχεις ήδη) και αγόρασε αυτό.

https://e-mac.eu/mac/epitrapezioi-apple/apple-imac-24-inch-4-5k-apple-m1-chip-8c-cpu-7c-gpu-256gb-ssd-pink-mjva3ze-a.html

(προσθέτεις 16gb ram και βάλε και ένα magic keyboard with touch id και πας στα 1.494,96 €. Δωρεάν μεταφορικά λέει...)

Επεξ/σία από natural_sgf
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΜΠΟΥ είπε

Αξίζει να πάρω ουσιαστικά σε desktop έκδοση τα ίδια χαρακτηριστικά που έχει και το MacBook Air, η μήπως να στραφώ σε κάτι άλλο?

Εγώ το imac έχω για την ίδια χρήση με εσένα σε μπλε είμαι ευχαριστημένος αν προσωπικά για <<φορητότητα>> έχω ipad όπου έχω βάλει sim με data. Με λίγα λόγια είναι καθαρά δική σου επιλογή

Δημοσ.
13 ώρες πριν, natural_sgf είπε

https://e-mac.eu/mac/epitrapezioi-apple/apple-imac-24-inch-4-5k-apple-m1-chip-8c-cpu-7c-gpu-256gb-ssd-pink-mjva3ze-a.html

(προσθέτεις 16gb ram και βάλε και ένα magic keyboard with touch id και πας στα 1.494,96 €. Δωρεάν μεταφορικά λέει...)

σ ευχαριστώ πολύ. σκεφτόμουν ωστόσο να πάρω το μοντέλο με τους 8 πυρήνες οπότε αν προσθέσεις και ram υπερβαίνει τα 1500Ε

11 ώρες πριν, Alphabet_ είπε

Εγώ το imac έχω για την ίδια χρήση με εσένα σε μπλε είμαι ευχαριστημένος αν προσωπικά για <<φορητότητα>> έχω ipad όπου έχω βάλει sim με data. Με λίγα λόγια είναι καθαρά δική σου επιλογή

από που το πήρες ? έχω βάλει istorm παραγγελία εδώ και 3 εβδομάδες και ούτε φωνή, ούτε ακρόαση

Δημοσ.
14 ώρες πριν, natural_sgf είπε

Πως και έχει τόσο καλές τιμές το κατάστημα; Είναι ασφαλές για αγορές με τιμολόγιο για Ελλάδα η θα ψάχνομαι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΜΠΟΥ είπε

σ ευχαριστώ πολύ. σκεφτόμουν ωστόσο να πάρω το μοντέλο με τους 8 πυρήνες οπότε αν προσθέσεις και ram υπερβαίνει τα 1500Ε

Αυτό που παρέθεσα είναι 8 core και με extra ram δεν υπερβαίνει τα 1500 ευρώ (καθαρή αξία).

19 λεπτά πριν, taslikos είπε

Πως και έχει τόσο καλές τιμές το κατάστημα; Είναι ασφαλές για αγορές με τιμολόγιο για Ελλάδα η θα ψάχνομαι;

Δε ξέρω πως.

Έχουν πάρει παιδιά από το forum από αυτό το μαγαζί. Έτσι το ξέρω.

Διαφορετικά μπορείς να το φέρεις από Γερμανία εφόσον έχεις ενδοκοινοτικές ...

Επεξ/σία από natural_sgf
Δημοσ.
5 ώρες πριν, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΜΠΟΥ είπε

από που το πήρες ? έχω βάλει istorm παραγγελία εδώ και 3 εβδομάδες και ούτε φωνή, ούτε ακρόαση

Με istorm καθυστερείς και ανέχεσαι να σε δουλεύουν.

Πάντως ήμουν πριν μια εβδομάδα ακριβώς στο καταστημά τους golden hall οπού έδωσαν ένα μπλε σε κάποιον όσο περίμενα στο ταμείο.

Υπάρχει κανονικά αν το θες άμεσα σε bto με 16 ram κιόλας: https://i-system.gr/el/apple/mac-computers/imac-24?page=2

Δημοσ.
Στις 29/10/2021 στις 9:48 ΜΜ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΜΠΟΥ είπε

Να υποθέσω είναι το ΕΣΠΑ των δικηγόρων; Θα μπορούσες να πάρεις την βασική έκδοση ώστε να είσαι καλυμμένος στο ποσό και στην πορεία αν δεις ότι δεν σε καλύπτουν τα 8gb να το πας για αναβάθμιση. Ίσως τσούξει λίγο παραπάνω σε τιμή βέβαια 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, gianniz_k είπε

Θα μπορούσες να πάρεις την βασική έκδοση ώστε να είσαι καλυμμένος στο ποσό και στην πορεία αν δεις ότι δεν σε καλύπτουν τα 8gb να το πας για αναβάθμιση.

Τι είδους αναβάθμισης;;;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, gianniz_k είπε

Για την RAM δεν μιλάμε;

Ναι, για τη RAM μιλάμε, αλλά η RAM δεν ειναι αναβαθμίσιμη. Οπότε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

Ναι, για τη RAM μιλάμε, αλλά η RAM δεν ειναι αναβαθμίσιμη. Οπότε;

Δεν γνωρίζω αν έχει αλλάξει κάτι τα τελευταία χρόνια. Γνωρίζω πως παλιότερα τα επίσημα επισκευαστικά αναβάθμιζαν κανονικά,με χρέωση στον θεό φυσικά. Αν δεν ισχύει πια πάω πάσο. 

Edit: καλά λες,δεν είναι αναβαθμίσημη λόγω πλατφόρμας,σωστά;

Επεξ/σία από gianniz_k
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, gianniz_k είπε

Edit: καλά λες,δεν είναι αναβαθμίσημη λόγω πλατφόρμας,σωστά;

Όχι, έχω και αρκετά χρόνια δεν μπορείς να αναβαθμίσεις RAM σε Apple συσκευές.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

Όχι, έχω και αρκετά χρόνια δεν μπορείς να αναβαθμίσεις RAM σε Apple συσκευές.

Βγαίνουμε off topic αλλά εγκυκλοπεδικά μιας και το μελετάμε, βλέπω ότι οι τελευταίοι 27" αναβαθμίζονται

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, gianniz_k είπε

Βγαίνουμε off topic αλλά εγκυκλοπεδικά μιας και το μελετάμε, βλέπω ότι οι τελευταίοι 27" αναβαθμίζονται

Σωστά. Θα τους ξέφυγε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...