Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα 

Στην αναζήτηση για αυτοκίνητο το οποίο κινείται καθημερινά μέσα σε πόλη κοιτάω το αμάξι του τίτλου δεν προορίζεται για εμένα αλλά για την αδερφή μου. Μπορείτε να μου πείτε είτε από κατόχους είτε από άτομα που γνωρίζουν τι προβλήματα βγάζει η τι ζητάει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο καθώς και αν αξίζει να το πάρουμε αέριο για οικονομία η να κοιτάξει κάτι άλλο σε βενζίνη?

ευχαριστώ

Δημοσ.
9 ώρες πριν, panosdOUG είπε

Καλησπέρα 

Στην αναζήτηση για αυτοκίνητο το οποίο κινείται καθημερινά μέσα σε πόλη κοιτάω το αμάξι του τίτλου δεν προορίζεται για εμένα αλλά για την αδερφή μου. Μπορείτε να μου πείτε είτε από κατόχους είτε από άτομα που γνωρίζουν τι προβλήματα βγάζει η τι ζητάει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο καθώς και αν αξίζει να το πάρουμε αέριο για οικονομία η να κοιτάξει κάτι άλλο σε βενζίνη?

ευχαριστώ

Ψαξε τι παιζει με την καδενα..  Και ξερω οτι τσιμπαει βενζινη! Βαρια καροτσα..

Να κοιταξει σε swift,fiesta,yaris 86hp,i20, σιγουρα πιο τιμια απο το corsa

Καλυτερη οικονομια θα δει με το picanto 1.0(τρικυλινδρο-καδενατο)

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, panosdOUG είπε

Καλησπέρα 

ευχαριστώ

Έχω το προηγούμενο corsa.  

Σίγουρα πάρτε μια συμπίεση . Τα συγκεκριμένα μοτέρ πονάνε σε καδένα (μετά τις 150,000) και σίγουρα δείτε τάπα δοχείου νερού και λαδιών . Βγάζουν και φλάντζα καθρέφτη με αποτέλεσμα να μπερδεύουν λάδια με νερό . Ανταλλακτικά βρίσκεις . Υγραέριο να βάλετε εσείς μη πάρετε έτοιμο . Με 900€ βάζεις αξιόπιστο Κιτ και να γνωρίζεις ότι έχουν υδραυλικά ωστηρια τα συγκεκριμένα μοτέρ όσο αφορά τη χρήση υγραερίου

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις θα διαβάσω και το τοπικ με τα υγραεριοκίνητα και θα έχω μια πιο καλή άποψη για να βρούμε κάτι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...