pi314 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, έχω 2 λογαριασμούς skype (έναν παλιό και έναν νέο) και θέλω να διαγράψω τον παλιό. Απλά πριν το κάνω θέλω να ξέρω σε ποιο λογαριασμό e-mail ανήκει διότι δεν ξέρω αν και τα 2 skype accounts τα έχω βάλει/αντιστοιχήσει σε ένα e-mail account ή σε 2 e-mail accounts. Πώς μπορώ να το δω αυτό? Πως μπορώ δηλαδή να δω σε ποιο λογαριασμό e-mail αντιστοιχεί το skype? Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2021 από pi314
jim_p Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν πας στο skype.com και συνδεθεις με τα στοιχεια του καθε λογαριασμου, σου λεει σε ποιο email εχεις ανοιξει τον καθενα. Πιο συγκεκριμενα, ολες οι πληροφοριες σου αναγραφονται εδω https://secure.skype.com/portal/profile Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2021 από jim_p 1
pi314 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, jim_p είπε Αν πας στο skype.com και συνδεθεις με τα στοιχεια του καθε λογαριασμου, σου λεει σε ποιο email εχεις ανοιξει τον καθενα. Ευχαριστώ! Αν έχω 2 e-mail συνδεδεμένα στο παλιό skype χάνω και τα 2 e-mail account? Ή μόνο το κύριο? Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2021 από pi314
jim_p Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Ειπες οτι θες να σβησεις το X λογαριασμο skype, οχι το mail που σχετιζεται με αυτον. Δεν ξερω βεβαια τι παιζει αν το mail ειναι της ms...
pi314 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, jim_p είπε Ειπες οτι θες να σβησεις το X λογαριασμο skype, οχι το mail που σχετιζεται με αυτον. Δεν ξερω βεβαια τι παιζει αν το mail ειναι της ms... Ναι έχεις δίκιο. Απλά μπαίνοντας στο skype account που θέλω να διαγραψω, βλέπω 2 e-mail, ένα παλιό που ούτε θυμάμαι από πότε το έχω (δεν θυμάμαι καν τους κωδικούς) σαν κύριο, και ένα νεότερο δευτερεύον. Στο support του skype γράφει πως διαγράφεται και το hotmail που αντιστοιχεί στο skype. Το θέμα είναι αν έχεις δύο e-mail accounts χάνεται μόνο το κύριο ή και το δευτερεύον e-mail? Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2021 από pi314
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα