Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είπα να ξεκινήσω να δω λίγο την φάση με τα κρυπτονομίσματα. Είμαι εντελώς άσχετος αλλά μαθαίνω σιγά σιγά. Είμαι στην binace αλλά έχω 2 απορίες. 

1) Έστω ότι βάζω 100 ευρώ σε κάποιο νόμισμα και αυτά τα 100 γίνονται 300. Πως ακριβώς μπορώ να πάρω αυτά τα λεφτα?κάνω ανάληψη?

ή κάνω πχ κάποια μετατροπή σε άλλο νόμισμα? Δηλαδή όταν εσείς βλέπετε ότι έχετε κερδίσει κάποια λεφτά πως το χειρίζεστε?  

2) αν πατήσω να κάνω ανάληψη μου λέει "διεύθυνση" τι ακριβως είναι? και επίσης το δίκτυο?

Είδα στο προφιλ μέσα έχει να καταχωρίσεις διευθύνσεις. Αλλά δεν έχω καταλάβει πως δουλεύει παρόλο που είδα και τις οδηγίες τους. 

Σε αυτό το κομμάτι δεν έχουν κάποια εξήγηση. 

Ευχαριστώ

Δημοσ.

μετατροπη σε ευρω και αναληψη σε τραπεζικο λογαριασμο,η αναληψη σε διευθυνση σημαινει ειτε μεταφορα του κρυπτο σε αλλο πορτοφολι ειτε πληρωμη καποιου εμπορα που σου δινει εκεινος την διευθυνση,εστω εχω 1000xrp τα μετατρεπω σε ευρω και τα σηκωνων με εμβασμα,τα 1000 xrp μπορει να θελω να ταμεταφερω σε αλλο μου πορτοφολι αρα καταχωρω την διευθυνση που μου δινει ο αλλος λογαριασμος μου η να πληρωσω καποιον εμπορο αρα κατχωρω την διευθυνση που θα μου δωσει...τελειως χονδρικα στα λεω μπας και το καταλαβεις

Δημοσ.

Το binance δεν έχει και πορτοφόλι?

Απλά δεν "ασφαλίζονται" τα χρήματα από ότι κατάλαβα δηλαδή αν κερδίσεις κάποια λεφτά και στην συνέχεια πέσει το νόμισμα απλά τα χάνεις. Επίσης το ίδιο θα ισχύει και αν τα μεταφέρεις σε άλλο πορτοφόλι. Τα χρήματα θα συνεχίσουν να "τρέχουν" άρα συνεχίζεις να χάνεις ή κερδίζεις. Καλά το λέω?

Οπότε αν θελω να ασφαλισω τα λεφτά και να μην χάσω θα πρέπει να μετατρέψω σε ευρώ και αμέσως μετά να κάνω ανάληψη. ?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mihalis19 είπε

Το binance δεν έχει και πορτοφόλι?

Απλά δεν "ασφαλίζονται" τα χρήματα από ότι κατάλαβα δηλαδή αν κερδίσεις κάποια λεφτά και στην συνέχεια πέσει το νόμισμα απλά τα χάνεις. Επίσης το ίδιο θα ισχύει και αν τα μεταφέρεις σε άλλο πορτοφόλι. Τα χρήματα θα συνεχίσουν να "τρέχουν" άρα συνεχίζεις να χάνεις ή κερδίζεις. Καλά το λέω?

Οπότε αν θελω να ασφαλισω τα λεφτά και να μην χάσω θα πρέπει να μετατρέψω σε ευρώ και αμέσως μετά να κάνω ανάληψη. ?

Μόνο όταν τα κανεις ευρώ είναι δικά σου. Αλλιώς όλα παίζουν μια μέρα έχεις 500 μια μέρα 50. 

Δημοσ.

Ναι αυτό κατάλαβα. 

Φαντάζομαι το εξης σενάριο παίζει. 

Παράδειγμα 

Έχω 500 έρθω σε bitcoin. Ανεβαίνει η αξία και γίνονται 1000. Πάω μετατρέπω τα 500 σε ευρώ άρα πλέον Έχω τα χρήματα στο πορτοφόλι της binance. 

Ταυτόχρονα Έχω αλλά 300 σε eth και αυτά γίνονται 500. Πάω και μετατρέπω τα 200 από αυτά σε ευρώ άρα προστίθενται στα παραπάνω 500 που είχα μετατρέψει από το bitcoin. Σύνολο σε ευρώ 700 και μένουν στην binance μέχρι να τα κάνω ανάληψη. Σωστά Έχω καταλάβει? 

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βαλε ενα ποσο και ξεκινα. Ασφαλες φαινεται η Binance. πολλες ερωτησεις κανεις και σε βλεπω να μην βαζεις τιποτα :) ολοι δεν ξεραμε πριν ξεκινησουμε.

ξεκινα να κανεις ενα valid account για αρχη σου ζητανε διαφορα. μην με ρωτησεις τι δεν θυμαμαι τιποτα.

12 ώρες πριν, skiabox είπε

Στέλνει και κάρτα η Binance.

Τι την κανω;
Κανονικη καρτα, λειτουργει σαν Revolut ; Με €?

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Vault13 είπε

Τι την κανω;
Κανονικη καρτα, λειτουργει σαν Revolut ; Με €?

Λειτουργεί κανονικά σαν χρεωστική. Πληρώνεις παντού και τραβάει από τα cryptos που έχεις διαθέσιμα, μετατρέποντας τα σε €.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Vault13 είπε

Βαλε ενα ποσο και ξεκινα. Ασφαλες φαινεται η Binance. πολλες ερωτησεις κανεις και σε βλεπω να μην βαζεις τιποτα :) ολοι δεν ξεραμε πριν ξεκινησουμε.

ξεκινα να κανεις ενα valid account για αρχη σου ζητανε διαφορα. μην με ρωτησεις τι δεν θυμαμαι τιποτα.

Τα έχω κάνει ήδη αυτά. Έχω βάλει ένα 500αρικο και προσπαθώ να διαβάσω να μάθω κτλ. 

Ξεκίνησα με shiba inu μέσα σε 3 μέρες έκανα αρκετές μετατροπές από το ένα στο άλλο σε διάφορα ποσά για να μάθω λίγο την διαδικασία. 

Μετά από όλες τις μετατροπές έχω μείνει στο shiba και σε dogecoin

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, mihalis19 είπε

Τα έχω κάνει ήδη αυτά. Έχω βάλει ένα 500αρικο και προσπαθώ να διαβάσω να μάθω κτλ. 

Ξεκίνησα με shiba inu μέσα σε 3 μέρες έκανα αρκετές μετατροπές από το ένα στο άλλο σε διάφορα ποσά για να μάθω λίγο την διαδικασία. 

Μετά από όλες τις μετατροπές έχω μείνει στο shiba και σε dogecoin

Πολύ καλά θα πάει αυτό.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, G.bar είπε

Λειτουργεί κανονικά σαν χρεωστική. Πληρώνεις παντού και τραβάει από τα cryptos που έχεις διαθέσιμα, μετατρέποντας τα σε €.

Το συζητάγαμε χθες με γνωστούς που θέλουν να μπουν στο χώρο και δημιουργήθηκε η εξής εύλογη απορία. Όποτε κάνεις αγορά με τη Binance Visa, δίνει εκείνη τη στιγμή εντολή πώλησης για αριθμό crypto που αντιστοιχούν στην fiat αξία της αγοράς σου, ή το καλύπτει η Binance και η εντολή γίνεται αφού έχει ολοκληρωθεί η αγορά με την κάρτα; Αν είνα το πρώτο, θα πρέπει να υπάρχουν αγοραστές εκείνη τη στιγμή, τι γίνεται δεν υπάρχει ζήτηση;

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, mihalis19 είπε

Πιο ακριβώς?

Θα σε αφήσω να το μαντέψεις μόνος σου.

Φιλική συμβουλή, realize profits όσο ανεβαίνουν (αν ανεβαίνουν). Μέχρι να το κάνεις, δεν έχεις πραγματικό κέρδος.

Στο λέω γιατί είχα πάρει κάτι ψιλά shiba όταν πρωτομπήκε στην Binance και με την πτώση που έγινε μετά είχα εγκλωβιστεί για μήνες μέχρι πρόσφατα που επιτέλους τα έδιωξα με κέρδος. Αλλά τα είχα ξεγράψει, φάση τα έριξα στοίχημα και τα έχασα. Πλέον μένουν μερικά ακόμα alts να φύγουν αν φτάσουν τα επίπεδα Απριλίου και θα είμαι χαρούμενος να μείνω με τα 3-4 που δεν με νοιάζει το long term hold.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...