Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
16 minutes ago, techboy81 said:

θα το σπασω και θα το πουλησω κομματι κομματι

Υπολογιζε κανένα ~30ευρω η 550(βρίσκεις 580 στα ~50 και είναι 2 φορές πιο γρήγορη με 4φορες περισσότερη vram)

Το κουτί εξαρτάτε, αλλά εάν είναι generic της εποχής του i5 τότε κοιτάς για 0 ευρώ πρακτικά.

SSD εάν είναι στο ~100% της υγείας του κανένα ~20ευρω.

Τώρα το psu, υπολογιζε όσο πάει στο skroutz -30%.Το ίδιο και για τις ram.

Το CPU δεν έχει ιδιαίτερο νόημα, μόνο ίσως για κανέναν που έχει i3 ~5-10ευρω.

Μητρική, εδώ εάν δεν υπάρχουν καινούργιες ίσως πιάσει κάτι για κάποιον που είχε στημένο/λειτουργικό μηχάνημα και του κάηκε.

Εάν βρίσκεις ακόμα φθηνές καινούργιες υπολογιζε το μισό με το 1/3 της τιμής του skroutz.

Γενικά δεν υπάρχει κανένας λόγος για να πάει κάποιος σε ολοκληρωμένο αντίστοιχο μηχάνημα πλέον.

Τα mini PC με atom είναι στο ~100ευρω, είναι ταχύτερα, δεν πιάνουν χώρο, έχουν το 1/5 της κατανάλωσης και θα έχουν υποστήριξη σε win και drivers αρκετά χρόνια ακόμα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, techboy81 said:

ναι η καρτα ειναι επτα ετων που βγηκε αλλα την αγορασα φετος γιατι ηταν φτηνη

αυτα που ειπα ειναι καινουργια απο σερβις αλλα δεν καταλαβαινω benign γιατι επιτιθισαι?

απλα τιμη ρωτησα

Δεν επιτιθεμαι,απλα χωρις λεπτομερειες δεν μπορει να γινει εκτιμηση αξιας.Επισης χωρις αποδειξεις,θα αναγκαστεις να πουλησεις πολυ φτηνοτερα γιατι αλλη αξια εχει ενα προιον που ακομη καλυπτεται απο φθορα.

Επεξ/σία από benign
  • Like 1
Δημοσ.

Θεωρειται την τιμη και την αγγελια μου υπερβολικη σε απαιτησεις?Ποσο μπορει να παει?Γενικα δεν εχω παρει κανενα offer(οκ ειναι πολυ παλιο).

Δημοσ.
2 hours ago, aks said:

Θεωρειται την τιμη και την αγγελια μου υπερβολικη σε απαιτησεις?Ποσο μπορει να παει?Γενικα δεν εχω παρει κανενα offer(οκ ειναι πολυ παλιο).

Οχι ειναι ενταξει η τιμη. Η ραμ ειναι λιγη,αυτο ειναι το σοβαρο του μειονεκτημα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, aks είπε

Το σοβαρό του μειονέκτημα είναι η έλλειψη ssd και όχι η ram αφού σε τέτοια μηχανήματα δεν κυνηγάς κατί περισσότερο από βασικές δουλειές γραφείου και Browsing.

Έχεις οριακή τιμή ενώ πρόκειται για μέλος με 0 κριτικές - πωλήσεις κάτι που συνδυαστικά με την τιμή πιθανά αποτρέπει κάποιον να ασχοληθεί.

Μεγάλο σου ατού η κάρτα γραφικών, όπου και αυτή γίνεται σχετικά αδιάφορη λόγω της παλαιότητας του μηχανήματος

https://www.info-world.gr/el/proionta/spiti-&-igeia-&-ref-pc/anakataskevasmena-&-metacheirismena/statheri-ipologistes/hp-workstation-z230-sff-e3-1245-v3/16gb/256gb-ssd/nvidia-nvs-315-ref-grade-a10127470.html

Ελαφρώς καλύτερο cpu, 16gb ram και ssd 256gb στα 80€ με ένα έτος εγγύησης... γιατί κάποιος να προτιμήσει το δικό σου;

Επίσης η περιγραφή "αχρησιμοποίητο 4 χρόνια" θα έλεγα οτι είναι μάλλον αρνητικό.

Επεξ/σία από nickol-us
Δημοσ.
10 ώρες πριν, aks είπε

ό,τι είπα κ στον φίλο που άνοιξε το θέμα

δεν θα έδινα τόσα € για αυτό το σύστημα

Δημοσ.
4 hours ago, nickol-us said:

Το σοβαρό του μειονέκτημα είναι η έλλειψη ssd και όχι η ram αφού σε τέτοια μηχανήματα δεν κυνηγάς κατί περισσότερο από βασικές δουλειές γραφείου και Browsing.

Έχεις οριακή τιμή ενώ πρόκειται για μέλος με 0 κριτικές - πωλήσεις κάτι που συνδυαστικά με την τιμή πιθανά αποτρέπει κάποιον να ασχοληθεί.

Μεγάλο σου ατού η κάρτα γραφικών, όπου και αυτή γίνεται σχετικά αδιάφορη λόγω της παλαιότητας του μηχανήματος

https://www.info-world.gr/el/proionta/spiti-&-igeia-&-ref-pc/anakataskevasmena-&-metacheirismena/statheri-ipologistes/hp-workstation-z230-sff-e3-1245-v3/16gb/256gb-ssd/nvidia-nvs-315-ref-grade-a10127470.html

Ελαφρώς καλύτερο cpu, 16gb ram και ssd 256gb στα 80€ με ένα έτος εγγύησης... γιατί κάποιος να προτιμήσει το δικό σου;

Επίσης η περιγραφή "αχρησιμοποίητο 4 χρόνια" θα έλεγα οτι είναι μάλλον αρνητικό.

Γιατί είναι αρνητικό ότι είναι αχρησιμοποίητο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, aks said:

Γιατί είναι αρνητικό ότι είναι αχρησιμοποίητο?

Ειναι προφανες οτι δειχνεις ασχετοσυνη με αυτο το τροπο. Τι θα παρει ο αλλος ,γουρουνι στο σακκι?Χωρις να το εχεις τεσταρει αν δουλευει, το εχεις αχρησιμοποιητο 4 χρονια. Αυτο καταλαβαινει ο αλλος με τον τροπο περιγραφης σου.Εκτος αν εννοεις κατι αλλο,οποτε δεν το εχεις γραψει καλα.

Επεξ/σία από benign
Δημοσ.
7 minutes ago, benign said:

Ειναι προφανες οτι δειχνεις ασχετοσυνη με αυτο το τροπο. Τι θα παρει ο αλλος ,γουρουνι στο σακκι?Χωρις να το εχεις τεσταρει αν δουλευει, το εχεις αχρησιμοποιητο 4 χρονια. Αυτο καταλαβαινει ο αλλος με τον τροπο περιγραφης σου.Εκτος αν εννοεις κατι αλλο,οποτε δεν το εχεις γραψει καλα.

Το μηχάνημα δουλεύει άψογα ήμουν εξωτερικό 4 χρόνια.Πριν ανεβάσω αγγελία το έχω τεσταρει προφανώς.

Δημοσ.
40 minutes ago, aks said:

Το μηχάνημα δουλεύει άψογα ήμουν εξωτερικό 4 χρόνια.Πριν ανεβάσω αγγελία το έχω τεσταρει προφανώς.

Οποτε πρεπει να σβησεις τη φραση για τα 4 χρονια και απλα να γραψεις οτι ο υπολογιστης δουλευει αψογα. Εχεις κανει κακη περιγραφη,που δινει αλλη εντυπωση.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω μια απορία αγοράζει κανείς μεταχειρισμένα?και αν ναι τι είναι πιο εύκολο να δώσεις ένα καλό πισί σχετικά καινούριο στα 1500€ ή ένα παλιό φθηνό?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...