fmarkos Δημοσ. Πέμπτη στις 07:11 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:11 μμ 3 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε Εξαρτάται την χρήση που θες να του κάνεις. Για επαγγελματική χρήση και γενικά βαριά και πολύωρη χρήση. Καινούργιο μηχάνημα χωρίς άλλη κουβέντα. Για όλα τα υπόλοιπα, παίζονται από μεταχειρισμένα η refurbished. Εγώ έχω πάρει refurbished και σταθερό και laptop, από το σταθερό απλότητα ικανοποιημένος εδώ και 5 έτη, από το laptop σχετικά ικανοποιημένος, δεν ήθελα να δώσω πολλά οπότε πήρα κάτι που μπορεί να υστερει σε specs η να παρουσιάσει μικροπροβληματα που δεν με εμποδίζουν να κάνω την δουλειά που το πήρα. Διαλέξεις και παίρνεις... Edit: Για να πουλήσεις κάτι στα 1500, πολυ δύσκολο το θεωρώ άμα κρίνω. Δεν θα ρισκάρει ο άλλος εύκολα τόσα λεφτά να τα δώσει για μεταχειρισμένο και χωρίς εγγύηση. Το παλιό μηχάνημα πιστεύω ότι θα το πουλήσεις ευκολότερα. Αλλά και πάλι είναι σχετικά αυτά. Να έχει τιμή αντιπροσωπευτικη. Συγνώμη που επεμβαίνω, απαντάς σε ερώτημα που δεν τέθηκε. Έχω μια απορία αγοράζει κανείς μεταχειρισμένα?και αν ναι τι είναι πιο εύκολο να δώσεις ένα καλό πισί σχετικά καινούριο στα 1500€ ή ένα παλιό φθηνό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα