Προς το περιεχόμενο

meta(verse) και υλοποίηση του εντός/εκτός Ελλάδος..


maparios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα φίλοι μου, είχα κάποιες σκέψεις που ήθελα να μοιραστώ.

Σαν 30άρης που έχει γνωρίσει αρκετούς ''boomers'' καθώς και τεχνολογικά αναλφάβητους εδώ στην Ελλάδα λόγο του επαγγέλματος μου καθώς και επειδή δεν εχω ζήσει ποτέ στο εξωτερικό για πάνω απο 1 μήνα, θα ήθελα να κάνουμε ο καθένας τη δική του πρόβλεψη για το αν θα ''πετύχει'' το εγχείρημα ή θα μείνει στο χρονοντούλαπο σαν μια αποτυχία που δαπανήθηκαν πολλά εκατομμύρια ευρώ..

Προσωπικά, για τα δεδομένα της ΕΛΛΑΔΑΣ μιλάω πάντα, γνώμη μου, οτι ούτε σε 10 χρόνια δεν θα έχει την απαιτούμενη απήχηση καθώς τεράστιο ποσοστό κόσμου που γνωρίζω, δεν θυμούνται καλα-καλα τον κωδικό του login τους για τα social, και δεν αναφέρομαι μόνο σε 50-60άρηδες, έχουν έρθει πολλές φορές 18-19-20χρονα και των 2 φύλλων και μου ζητούσαν να τους κάνω επαναφορά κωδικού..

 

Ποια είναι η γνώμη σας; θα προχωρήσει και θα είναι το μέλλον ή θα αποτύχει; απευθύνομαι κυρίως σε κόσμο που έχει ζήσει ή ζει σε εξωτερικό, καθώς στην Ελλάδα όπως είπα και πριν η συντριπτική πλειοψηφία δεν το...''εχει'' με τις νέες τεχνολογίες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εφόσον έχει διαγνωσθεί η «ανάγκη» και ανέβουν μεγάλες εταιρείες στο όχημα του metaverse, λογικά θα έχει μια Χ επιτυχία.
Γιατί όχι και στη χώρα μας που αρέσκεται να εισάγει αμάσητο ο,τι της έρχεται;

Προσωπική μου άποψη είναι ότι πρόκειται για μια παπατζα που θα βρει απήχηση στους νέους. Εκείνους που μεγάλωσαν μπροστά σε και οθόνη και δυσκολεύονται να δουν τη ζωή τους χωρίς ένα κινητό.

περί ορέξεως…

  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μαζί με το metaverse έρχονται και άλλες τεχνολογίες που είναι ήδη εδώ όπως το βιομετρικό αποτύπωμα που υπάρχει σε πολλά κινητά πλέον και το face lock, ήδη γίνεται μία προσπάθεια να εξαφανιστεί το password , και η Google με το σύστημα με την διπλή καταχώρηση για είσοδο , το μόνο που θα χρειάζεται στο τέλος είναι το κινητό αφού ότι χρειάζεσαι , θα έρχεται με one time password. Όπως βλέπεις οι εταιρίες έχουν ήδη δώσει αρκετές λύσεις , οπότε το φαινόμενο "ξέχασα το pass" τείνει να εκλείψει. Όταν ένα παιχνίδι στο κινητό κάνει 1 δις ευρώ τζίρο το χρόνο , μιλάμε για σίγουρη επιτυχία , αφού οι χρήστες το έχουν ήδη γνωρίσει και ας μην το ξέρουν, μέσα από τον κινηματογράφο. Από μένα είναι ένα "σίγουρο" ναι , θα πετύχει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...