Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Λοιπόν το κινητό μου συνδέεται κανονικά στο wifi αλλά δεν έχει πρόσβαση στο ίντερνετ (βγαίνει ένα θαυμαστικό δίπλα στο σήμα του wifi). Δεν συμβαίνει αυτό με άλλη συσκευή οπότε είναι το κινητό μου που έχει θέμα. Δοκίμασα ήδη να κάνω επανεκκίνηση και το τηλέφωνο αλλά και το router αλλά δεν υπήρξε αλλαγή. Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Nikos Chatzoglou είπε

Καλησπέρα,

Λοιπόν το κινητό μου συνδέεται κανονικά στο wifi αλλά δεν έχει πρόσβαση στο ίντερνετ (βγαίνει ένα θαυμαστικό δίπλα στο σήμα του wifi). Δεν συμβαίνει αυτό με άλλη συσκευή οπότε είναι το κινητό μου που έχει θέμα. Δοκίμασα ήδη να κάνω επανεκκίνηση και το τηλέφωνο αλλά και το router αλλά δεν υπήρξε αλλαγή. Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Σβησε απο το κινητό το καταχωρημένο δίκτυο wifi και πέρασε το πάλι απο την αρχή.

Σε αλλα δίκτυα συνδέεται κανονικά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και σε εμένα έχει γίνει άπειρες φορές. 

Έχει πέσει η γραμμή σου, οπότε ναι μεν συνδέεται κανονικά στο wifi του router αλλά μετά δεν μπορεί να μπει πουθενά. 

Βγάλε το router από την πρίζα κανένα 5 λεπτό και βάλτο πάλι. Αν δεν διορθωθεί ούτε τότε, είτε περιμένεις είτε καλείς τον παροχο να τον ενημερώσεις πως έπεσε η γραμμή σου. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
Δημοσ.
2 minutes ago, Basilhs23___ said:

Έχει πέσει η γραμμή σου, οπότε ναι μεν συνδέεται κανονικά στο wifi του router αλλά μετά δεν μπορεί να μπει πουθενά. 

Βγάλε το router από την πρίζα κανένα 5 λεπτό και βάλτο πάλι. Αν δεν διορθωθεί ούτε τότε, είτε περιμένεις είτε καλείς τον παροχο να τον ενημερώσεις πως έπεσε η γραμμή σου. 

Λέει ότι καμία άλλη συσκευή του δεν έχει θέμα.

Δημοσ.

Εγω θα σου πρότεινα να  κανεις ενα reset στο ρουτερ αν δεν εχεις περασμενες ρυθμίσεις που θα σε δυσκολεψουν να κανεις ξανα. 

Δημοσ.
Στις 5/11/2021 στις 11:59 ΜΜ, Nikos Chatzoglou είπε

Καλησπέρα,

Στις 6/11/2021 στις 12:14 ΠΜ, infin1tyGR είπε

Λέει ότι καμία άλλη συσκευή του δεν έχει θέμα.

Μου εχει τυχει ετσι ακριβως,και εφταιγε το ρουτερ.

Το ενα κινητο συνδεοταν,το αλλο οχι.
Ομοιως σε πελατες μου εχει τυχει να συνδεονται κινητα και οχι λαπτοπ,και σε αλλο πελατη το αντιστροφο.

Κανε ενα reset με συνδετηρα,μετα δοκιμασε καποιο αλλο δανεικο ρουτερ.

Μην ασχοληθεις να περασεις κωδικους χρηστη στο αλλο ρουτερ,πλεον στην πλειοψηφια δουλευουν και ετσι.

Βαζω ενα αστερακι στο τελευταιο,μπορει να μην ισχυει στο 100%,αλλα οσα εχω βαλει για δοκιμη εχουν δουλεψει χωρις username της συνδεσης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1)Κάνε reset στο ρουτερ όπως σου είπαν παραπάνω .

2)κάνε διαγραφή το δυτικό wifi από το κινητό και περασετο πάλι με τον κωδικό κανονικά όπως την πρώτη φορά. 

3)δοκιμασε σε άλλο dns στο κινητό 

4)δοκιμασε να μπεις σε κάποιο άλλο wifi router γείτονα /φίλου για να δεις αν μπορείς να μπεις στο ίντερνετ.. Αν μπαίνει τότε κάποιο θέμα έχει το router η ή γραμμή σου.

5)υπαρχουν εφαρμογές που κάνουν control το trafic στο ίντερνετ ΑΝ έχεις  εγκαταστήσει κάποια απ εγκατέστησε την.. 

Μπορεί να είναι και από κάποια bulit in εφαρμογή και να μην πέρασες εσύ κάποια ξεχωριστά... 

*είναι ποιο συνηθισμένο να γίνετε στα data αλλά δοκίμασε το. 

Επεξ/σία από vagelis2019

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...