Dobyguy Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, StamTheMan είπε OXI ELTA!!!! Με τιποτα. Νιώθω πως είναι η μόνη επιλογή μου με αντικαταβολή,γιατί όχι?
StamTheMan Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Dobyguy είπε Νιώθω πως είναι η μόνη επιλογή μου με αντικαταβολή,γιατί όχι? Δεν καταλαβα οτι ηταν αντικαταβολη η φαση. Δεν τα προσεχουν στα ΕΛΤΑ,ειναι οι χειροτεροι.
Dobyguy Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, StamTheMan είπε OXI ELTA!!!! Με τιποτα. ΜΕταφορικη ομοιως,πολυ καλη λυση. Στέλνει παντού και πράγματα εκτός απο μικροδέματα? Μόλις τώρα, StamTheMan είπε Δεν καταλαβα οτι ηταν αντικαταβολη η φαση. Δεν τα προσεχουν στα ΕΛΤΑ,ειναι οι χειροτεροι. Το ξέρω αλλά στο τέλος θα να αναγκαστώ να πληρώσω 100 εύρω για κουριερ που δεν πρόκειται.
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Να τα πουλήσεις θες ή για να τα μεταφερεις για εσένα;
Dobyguy Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Να τα πουλήσεις θες ή για να τα μεταφερεις για εσένα; μεταφέρω για εμένα
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Dobyguy είπε μεταφέρω για εμένα Εσύ πως θα πας εκεί;
Dobyguy Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Εσύ πως θα πας εκεί; αγορά είναι και εγώ ο παραλήπτης
Dark_son20 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 52 minutes ago, filip123go said: Δεν το κάνω για να γλιτώσω μεταφορικά. Το κάνω για να μεταφέρω με ασφάλεια μηχανήματα 2k και 3k . Το eshop σου δίνει και εγγύηση στη μεταφορά. Οτιδήποτε πάθει το pc, υπεύθυνοι είναι αυτοί. Επίσης επειδή όλο το φορτίο του είναι ηλεκτρονικά (και συνήθως ολοκαίνουρια) είναι φουλ προσεκτικοί στη μεταφορά! ρε φιλαράκι για 2-3κ μηχάνημα θα έβγαζα εισιτήριο με το ΚΤΕΛ και θα το κράταγα αγκαλιά... ποια μεταφορική και ΕΛΤΑ, κομμάτια θα το βρεις. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2021 από Dark_son20 1
soteras Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Γιατι δεν το κανει κομματια ο πωλητης και να στο στειλει χωρις το κουτι πιο ασφαλες για τη μεταφορα και σιγα ποσο εχει ενα κουτι
Dobyguy Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, soteras είπε Γιατι δεν το κανει κομματια ο πωλητης και να στο στειλει χωρις το κουτι πιο ασφαλες για τη μεταφορα και σιγα ποσο εχει ενα κουτι Το πουλάει ιδιοκτήτης ιντερνετ καφε και φοβάμαι μήπως απλά να μου πει άσε φίλε θα βρω αλλού Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2021 από Dobyguy
Dobyguy Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, zio10 είπε ΚΤΕΛ ή ΕΛΤΑ. τα ΕΛΤΑ θα τα εμπιστευόσουν?
soteras Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Dobyguy είπε Το πουλάει ιδικτήτης ιντερνετ καφε και φοβαμαι μηπως απλά να μου πει άσε φίλε θα βρω αλλού Τι σημασια εχει πιο το πουλαει δεν χανεις κατι λεφτα θα παρει και παλι ο τυπος πες του στην ιδια τιμη χωρις το κουτι δεν ειναι τοσο τραγικο να βγαλει 5 κοματια και να τα βαλει σε μια κουτα
Dobyguy Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, soteras είπε Τι σημασια εχει πιο το πουλαει δεν χανεις κατι λεφτα θα παρει και παλι ο τυπος πες του στην ιδια τιμη χωρις το κουτι δεν ειναι τοσο τραγικο να βγαλει 5 κοματια και να τα βαλει σε μια κουτα Τώρα που το λες..........
miucce Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 57 λεπτά πριν, Dobyguy είπε ελτα μου λέει 16.5 που είναι φοβερή τιμή αλλα δεν με ρωτάει για το μέγεθος αλλά μόνο για το βάρος. Legit είναι, εχω στείλει κουτες με βιβλια αλλα δεν θα ρισκαρα να στειλω υπολογιστή για κανεναν λόγο. Κτελ αξίζει, αρκει να εχεις καποιον να το παραλάβει αμεσως. Έχω δει να στέλνουν μεχρι φουρνους μικροκυμάτων, οπότε το κουτί δεν θα ναι θεμα.
soteras Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Ναι ειναι επικυνδινο να σταλει με ελτα κουτι με γυαλι στο πλαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα