Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ψάχνω για εταιρία στην Αθήνα (Παγκράτι) με την οποία να κάνω σύνδεση αλλά να μην κάνω με διάρκεια συμβόλαιου

Έχουμε κάτι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια λύση θα ήταν να βάλεις ασύρματο απεριόριστο internet. π.χ. η freetoconnect δεν έχει χρονική δέσμευση παραμονής, το μονο που πληρώνεις είναι το τέλος σύνδεσης το οποίο βέβαια θα έλεγα ότι είναι ένα σημαντικό ποσό χρημάτων.

Βέβαια έχε υπόψη σου ότι: Α αν στην περιοχή σου υπάρχουν υποδομές για καλό VDSL και ftth, δεν είναι πιο φθηνό από το να πας σε κάποιον από τους γνωστούς παρόχους. Β η τεχνολογία που χρησιμοποιούν οι πάροχοι ασυρμάτου internet εχει θεματάκια τα οποία με ένα googlαρισμα ή και ψάξιμο σε αλλα threads εδώ θα τα βρείς. Γ προσωπικά δεν εχω δοκιμάσει την εν λογο εταιρία οπότε try at your own risk ή ρωτά κάποιον που να τους έχει δοκιμάσει 😁.

Επεξ/σία από Sudowoodo
Δημοσ.

Μπορεί να μην θες συμβόλαιο αλλά έχει 100€ κόστος εγκατάστασης.

Πάντως επειδή το έχω για κατέβασμα και gaming δεν είχα ποτέ κάποιο σημαντικό πρόβλημα. Με ping μέσα στο παιχνίδι στα 60 όταν με το ADSL έχω 55. 

F79CBF12-55C1-43B1-A991-FDA42A1BF384.png

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Spiridonakis είπε

Ενδιαφέρον... Απο τιμές δεν αναγράφεται πουθενά στο site

Εχει στο site απλα πρέπει να πατήσεις εκεί που λέει προγράμματα

4 ώρες πριν, Twoface είπε

Πάντως επειδή το έχω για κατέβασμα και gaming δεν είχα ποτέ κάποιο σημαντικό πρόβλημα. Με ping μέσα στο παιχνίδι στα 60 όταν με το ADSL έχω 55. 

Μιας και που ανέβασες speedtest, φαντάζομαι εχεις το πρόγραμμα που είναι 30mbps/down 3mbps/up?

Δημοσ.

Ναι. Είναι στα 29.90€ Και προπληρωνεις το μήνα. Αν για κάποιο λόγο δεν θες τον επόμενο μήνα αλλά ενημερώνεις και δεν το πληρώνεις. 

Σε περιοχές που δεν υπάρχει VDSL τότε αξίζει. 

Γιατί εγώ πληρώνω στην wind 20€ για 10mpbs ενώ σε αυτούς 30€ για 30mbps. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...