Alex-V Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Εχω ενα πολυμηχανημα canon pixma mg5650. Ποσο να το δωσω περιπου;
lector Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Αν ειναι πληρως λειτουργικο με μελανια και εισαι και λιγο τυχερος, ισως πιασει κανα 30αρι το πολυ... 1
NiKoSmile Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Αν είσαι Θεσσαλονίκη και είναι πλήρως λειτουργικό το παίρνω!
Alex-V Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, NiKoSmile είπε Αν είσαι Θεσσαλονίκη και είναι πλήρως λειτουργικό το παίρνω! Όχι δεν είμαι από Θεσσ
NiKoSmile Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, Alex-V είπε Όχι δεν είμαι από Θεσσ Δεν πειράζει, ευχαριστώ! Είχα αντίστοιχο μοντέλο (mg5550) και ήμουν αρκετά ικανοποιημένος.
iml Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πλήρως λειτουργικό είναι το nozzle check να είναι άριστο κατά την περίοδο της πώλησης και φυσικά να μπορεί να αποδειχθεί (για να είσαι και εσύ και ο αγοραστής ήσυχοι). Αλλιώς είναι απλά λειτουργικό. Αυτό στις περισσότερες περιπτώσεις είναι δύσκολο να γίνει (εκτυπωτής αχρησιμοποίητος για καιρό, 1 ή περισσότερα μελάνια άδεια, nozzles βουλωμένα-ίσως κάποια καμμένα κ.α.). Inkjet με ενσωματωμένη κεφαλή είναι δύσκολοι για πώληση IMO. Όλη η αξία είναι στην κατάσταση της κεφαλής. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2021 από iml 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα