Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα την βοήθεια σας. Μόλις είδα μετά από πρόβλημα με τα μειλ μου και αλλαγή ότι μου είχε έρθει ένα μειλ από μπουκινγκ για μια κράτηση που ακυρωσα ότι θα κρατηθεί όλο το ποσο. Γυρω στα 150€. Πράγμα που δεν έγινε γιατί είχα δώσει μια σχεδόν άδεια κάρτα που μετά από 2 μήνες εληξε. Τώρα αυτό που φοβάμαι είναι μη με κυνηγήσουν και έρθει μετά από καιρό κανα φέσι από δω μέχρι εκεί. Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο? Έχει κανείς γνώση? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Starwars5 είπε

Καλησπέρα θα ήθελα την βοήθεια σας. Μόλις είδα μετά από πρόβλημα με τα μειλ μου και αλλαγή ότι μου είχε έρθει ένα μειλ από μπουκινγκ για μια κράτηση που ακυρωσα ότι θα κρατηθεί όλο το ποσο. Γυρω στα 150€. Πράγμα που δεν έγινε γιατί είχα δώσει μια σχεδόν άδεια κάρτα που μετά από 2 μήνες εληξε. Τώρα αυτό που φοβάμαι είναι μη με κυνηγήσουν και έρθει μετά από καιρό κανα φέσι από δω μέχρι εκεί. Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο? Έχει κανείς γνώση? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Αν μέσα στις όρους το ανέφερε ότι σε περίπτωση ακύρωσης δεν επιστρέφεται το ποσό τότε αντιλαμβάνεσαι ότι είσαι λάθος!

Το ότι ακύρωσες κατ επιλογή σου δεν σου φταίει η επιχείρηση που δέσμευσε τις ημέρες που ζήτησες και ενδεχομένως έχασε κάποιον άλλο πελάτη...

Στη θέση σου θα επικοινωνούσα μαζί τους να βρεθεί μια μέση λύση.

Αυτό που έχεις πράξει είναι ολίγον τι άτιμο 🙂

Μφχ

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδια απλά το σκηνικό έγινε πριν από δέκα μήνες. Εκανα τρεις μήνες να παρω προσβαση στα μειλ μου και τώρα το είδα. Απλά τι να κάνω? Είχαν κρατηθεί εξαρχής 80€ από το ξενοδοχείο. Τώρα τι να πω. Να παρω τώρα και να πω αν θυμάστε πριν τόσο καιρό μια κράτηση και τι έγινε? 

Δημοσ.

Δες τις κινησεις του λογαριασμου για εκεινη την περιοδο. Αν δεν τραβηξαν τοτε λεφτα, δεν μπορουν να τραβηξουν απο καινουργια καρτα.

Δημοσ.
Στις 8/11/2021 στις 8:09 ΜΜ, Starwars5 είπε

Ευχαριστώ παιδια απλά το σκηνικό έγινε πριν από δέκα μήνες. Εκανα τρεις μήνες να παρω προσβαση στα μειλ μου και τώρα το είδα. Απλά τι να κάνω? Είχαν κρατηθεί εξαρχής 80€ από το ξενοδοχείο. Τώρα τι να πω. Να παρω τώρα και να πω αν θυμάστε πριν τόσο καιρό μια κράτηση και τι έγινε? 

Πες ότι δεν έγινε ποτέ. Τόσο απλά :) 

Μετά από τέτοιο χρονικό διάστημα ούτε εγώ ως επιχείρηση θα έδινα βάση στο θέμα.... Έχει παρέλεθει πολύ ο καιρός αλλά και ούτε αφορά την εν λόγο επιχείρηση αν εσύ δεν είχες πρόσβαση στα email σου...

Μην ασχοληθείς καν....

μφχ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...