Bimmermeister Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους . Υπάρχει τρόπος να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ξανά email με την κατάληξη hotmail.gr ? Έχω χάσει τους κωδικούς μου από το ινσταγκραμ και είχα δώσει για e-mail ανάκτησης το παλιό μου hotmail το οποίο τελείωνε σε gr και δυστυχώς έχει καταργηθεί !!! Οπότε ξανασκέφτηκα, εάν κι εφόσον υπάρχει τρόπος να το ξαναφτιάξω για να μπορέσω να ανακτήσω το λογαριασμό μου στο ινσταγκραμ. Δυστυχώς η microsoft δε δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας hotmail.gr παρά μόνο .com ή outlook.com.gr. Πείτε μου ότι υπάρχει τρόπος !!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
infin1tyGR Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Και να μπορούσες ακόμα να φτιάξεις .gr, νομίζεις θα σε άφηνε να ξαναπάρεις το παλιό σου username;
micos000 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Να προσθέσω ότι τα hotmail.gr ισχύουν κανονικά για όσους είχαν τότε email. Δοκίμασες να ζητήσεις ανάκτηση κωδικών;
blueangel3 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δοκίμασε ανάκτηση λογαριασμού, μίλα αν θες κι με την Υποστήριξη της Microsoft (είναι καλή,με βοήθησαν σε ένα θέμα μου).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα