Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NiKoSmile είπε

Τώρα έχει γίνει μπάχαλο η κατάσταση στα λογιστήρια με το καταραμένο ESend που δεν μπορεί να στείλει τα δεδομένα στο mydata. Πήγαμε μπροστά με το mydata και γυρίσαμε 15 χρόνια πίσω με το Esend. Κατά τα άλλα η ΑΑΔΕ έστειλε προ μηνός εκφοβιστικά emails για χρηματικά πρόστιμα και αναστολές λειτουργίας σε επιχειρήσεις 🙃.

Θα σχολιάσω γιατί έχω απορία αν και είμαστε λίγο εκτός. Εμάς τους επαγγελματίες η υποχρέωση όσο αφορά τα έσοδα από την ταμειακή είναι να στείλουμε το Ζ στο esend έτσι; Το ότι δεν πάει αυτόματα στο mydata είναι θέμα της ααδε φαντάζομαι που θα λύσει κάποια στιγμή. Θυμάμαι που τα περσινά έσοδα τα πέρασαν τελικά οι λογιστές ενώ στο esend φαίνονταν όλα τα Ζ. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, 1comment είπε

Θα σχολιάσω γιατί έχω απορία αν και είμαστε λίγο εκτός. Εμάς τους επαγγελματίες η υποχρέωση όσο αφορά τα έσοδα από την ταμειακή είναι να στείλουμε το Ζ στο esend έτσι; Το ότι δεν πάει αυτόματα στο mydata είναι θέμα της ααδε φαντάζομαι που θα λύσει κάποια στιγμή. Θυμάμαι που τα περσινά έσοδα τα πέρασαν τελικά οι λογιστές ενώ στο esend φαίνονταν όλα τα Ζ. 

Εμείς πρέπει να στέλνουμε το Z, που κάποιες φορές δεν πάει 😂... και δοκιμάζουμε και ξαναδοκιμάζουμε για να μη φάμε πρόστιμο, επειδή είναι φορτωμένο το δίκτυό τους 😠. Επίσης μέχρι να συνεργαστεί το Esend με το mydata οι λογιστές είναι υποχρεωμένοι να περνάν τις αποδείξεις λιανικής χειροκίνητα στο mydata 😅. Όλα αυτά θα είχαν λυθεί αν πηγαίναμε όλοι απευθείας στο mydata χωρίς Ζ, Esend και Φ.Η.Μ, που μας έβαλαν μπελάδες.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Εμείς πρέπει να στέλνουμε το Z, που κάποιες φορές δεν πάει 😂... και δοκιμάζουμε και ξαναδοκιμάζουμε για να μη φάμε πρόστιμο, επειδή είναι φορτωμένο το δίκτυό τους 😠. Επίσης μέχρι να συνεργαστεί το Esend με το mydata οι λογιστές είναι υποχρεωμένοι να περνάν τις αποδείξεις λιανικής χειροκίνητα στο mydata 😅. Όλα αυτά θα είχαν λυθεί αν πηγαίναμε όλοι απευθείας στο mydata χωρίς Ζ, Esend και Φ.Η.Μ, που μας έβαλαν μπελάδες.

Ναι άστα... Εμένα σπάνια μου βγάζει σφάλμα. Πριν 2-3 μήνες έβγαζε συχνότερα. Τώρα μόνο μια φορά θυμάμαι. Το θέμα είναι όπως λες να πήγαιναν αυτόματα στο mydata που πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το συνδέουν με το esend. Τόσο δύσκολο είναι; Βασιζόμαστε στους λογιστές να τα περάσουν. Την τελευταία φορά που είχαν δώσει προθεσμία για τα έσοδα του 21 ο λογιστής μας τα πέρασε την τελευταία μέρα της προθεσμίας ενώ του το λεγα ένα μήνα πριν. Οι λογιστές λόγω φόρτου μπορεί να το αμελήσουν. Εμείς θα την πληρώσουμε. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...