Jake07 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα, έχω βρει ένα λαπτοπ που ψάχνω μέσω τρίτου πωλητή στο Amazon.de. Δε λέει τπτ fulfilled by Amazon κλπ, αλλά fulfilled από τον ίδιο. Έχει 12 ratings που τα θεωρώ λίγα. Το ερώτημα μου είναι, ότι εκτός από το χρόνο μου παίζει να χάσω και τα χρήματα μου?
cumulus Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Την εχω πατήσει άσχημα από τρίτο πωλητή. Είχε πολλές και σχεδόν άριστες κριτικές και αγόρασα ένα server αξίας 3500 ευρώ .Ο server χάλασε σχεδόν σε ένα χρόνο ,μέσα στην εγγύηση αλλά οταν του έστειλα email δεν απάντησε ποτέ .Από την αλλά η Amazon έκανε τον κινέζο και τελικα έχασα τα χρήματα μου . Βέβαια αν αυτό είχε γίνει στην Ελλάδα , κάποιοι εδώ μέσα θα μιλούσαν για μπανανία .
zacharis1955 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Στις 10/11/2021 στις 8:30 ΜΜ, Jake07 είπε Καλησπέρα, έχω βρει ένα λαπτοπ που ψάχνω μέσω τρίτου πωλητή στο Amazon.de. Δε λέει τπτ fulfilled by Amazon κλπ, αλλά fulfilled από τον ίδιο. Έχει 12 ratings που τα θεωρώ λίγα. Το ερώτημα μου είναι, ότι εκτός από το χρόνο μου παίζει να χάσω και τα χρήματα μου? Στις 11/11/2021 στις 8:46 ΠΜ, cumulus είπε Την εχω πατήσει άσχημα από τρίτο πωλητή. Είχε πολλές και σχεδόν άριστες κριτικές και αγόρασα ένα server αξίας 3500 ευρώ .Ο server χάλασε σχεδόν σε ένα χρόνο ,μέσα στην εγγύηση αλλά οταν του έστειλα email δεν απάντησε ποτέ .Από την αλλά η Amazon έκανε τον κινέζο και τελικα έχασα τα χρήματα μου . Βέβαια αν αυτό είχε γίνει στην Ελλάδα , κάποιοι εδώ μέσα θα μιλούσαν για μπανανία . Δεν αγοράζουμε τίποτα από Amazon αν δεν είναι τουλάχιστον fulfilled by Amazon, κανόνας! 1
Jake07 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Zacharis επειδή προφανώς είσαι γνωστής, να σε ρωτήσω. Η πολιτική της Amazon για επιστροφή τι λέει? Πχ αν παραγγείλω τώρα λαπτοπ και στη Black friday βρω καλύτερο deal, μπορώ να το επιστρέψω αυτό που πήρα τώρα με refund και χωρίς ερωτήσεις? Απλά αλλάγη γνώμης δλδ..
zacharis1955 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, Jake07 είπε Zacharis επειδή προφανώς είσαι γνωστής, να σε ρωτήσω. Η πολιτική της Amazon για επιστροφή τι λέει? Πχ αν παραγγείλω τώρα λαπτοπ και στη Black friday βρω καλύτερο deal, μπορώ να το επιστρέψω αυτό που πήρα τώρα με refund και χωρίς ερωτήσεις? Απλά αλλάγη γνώμης δλδ.. Δεν πρόκειται να βρείς κάτι της προκοπής στο Black Friday οπότε...
cumulus Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, zacharis1955 είπε Δεν αγοράζουμε τίποτα από Amazon αν δεν είναι τουλάχιστον fulfilled by Amazon, κανόνας! Το εμαθα πολυ καλα αυτο φιλε .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα