Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πώς μπορεί να προμηθευτεί κάποιος "κουβερτούρα μαύρης σοκολάτας" από αυτή όμως που διακινείται για τα ζαχαροπλαστεία, για την παραγωγή γλυκών; Υπάρχουν άραγε συγκεκριμένα εργαστήρια που να κάνουν τέτοια παραγωγή;

Δημοσ.

ευριπιδου μπορεις να βρεις εχει δυο τρια,επισης υπαρχει και σε ολα σουπερμαρκετ αλλα αρκετα πιο ακριβη.

• Like 2
Δημοσ.

Στα Supermarκετ έχω δεί, αλλά δε νομίζω να αγοράζουν από εκεί τα ζαχαροπλαστεία που αναζητούν μεγάλες ποσότητες.
Στην Ευρυπίδου, τί είδους μαγαζάκια είναι αυτά που λες;

Δημοσ.

πουλανε πρωτες υλες,τωρα αμα θες 5κιλα και πανω  πρεπει να παρεις απο εταιρειες εισαγωγης με επαγγελματικο αφμ .Ενα απλο γκουγκλαρισμα για πρωτες υλες ζαχ/κης θα στις βγαλει ολες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zoranb είπε

Στα Supermarκετ έχω δεί, αλλά δε νομίζω να αγοράζουν από εκεί τα ζαχαροπλαστεία που αναζητούν μεγάλες ποσότητες.
Στην Ευρυπίδου, τί είδους μαγαζάκια είναι αυτά που λες;

π.χ. Ευρυπίδου 33           ΡΟΥΣΣΟΣ

https://www.google.com/maps/place/Ευριπίδου+33,+Αθήνα+105+54/@37.9799549,23.7265267,3a,60y,173.65h,88.48t/data=!3m6!1e1!3m4!1sRSzDO5OgO2WRwAZDzCrDbg!2e0!7i16384!8i8192!4m5!3m4!1s0x14a1bd24bc0526df:0x84d2a32475d015e0!8m2!3d37.9799302!4d23.7264226

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, adi32 είπε

θες πολυ μεγαλη ποσοτητα ?

Όχι, ήθελε απλά να ανοίξει ενα θέμα γιατι ειχε μέρες.. να ανοίξει. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, adi32 είπε

θες πολυ μεγαλη ποσοτητα ?

Περισσότερο με ενδιαφέρει η γεύση της μαύρης σοκολάτας.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, adi32 είπε

Έχει πάρα πολλές στα σούπερ μάρκετ 

Θέλω να πετύχω τη συγκεκριμένη που προμηθεύονται τα ζαχαροπλαστεία!

Δημοσ.
5 ώρες πριν, dbrillis είπε

Όχι, ήθελε απλά να ανοίξει ενα θέμα γιατι ειχε μέρες.. να ανοίξει. 

ο zorand μπορεί να ανοίγει όσα γουστάρει. Εμείς τον ακολουθούμε.😜

• Like 1
Δημοσ.

το σωστό ζορανμποθέμα είναι πως φτιάχνουν σοκολάτα από σπόρους και όχι πως την αγοράζουμε έτοιμη

21 λεπτά πριν, zoranb είπε

Θέλω να πετύχω τη συγκεκριμένη που προμηθεύονται τα ζαχαροπλαστεία!

τα ζαχαροπλαστεία δεν προμηθεύονται μια συγκεκριμένη, άλλο κουβερτούρα άλλο κανονική μαύρη σοκολάτα

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, nvel είπε

το σωστό ζορανμποθέμα είναι πως φτιάχνουν σοκολάτα από σπόρους και όχι πως την αγοράζουμε έτοιμη

Από τί σπόρους;

21 λεπτά πριν, nvel είπε

τα ζαχαροπλαστεία δεν προμηθεύονται μια συγκεκριμένη, άλλο κουβερτούρα άλλο κανονική μαύρη σοκολάτα

Ποιά η διαφορά στα δύο;

Δημοσ.
12 ώρες πριν, zoranb είπε

Πώς μπορεί να προμηθευτεί κάποιος "κουβερτούρα μαύρης σοκολάτας" από αυτή όμως που διακινείται για τα ζαχαροπλαστεία, για την παραγωγή γλυκών; Υπάρχουν άραγε συγκεκριμένα εργαστήρια που να κάνουν τέτοια παραγωγή;

Στο The Mart (πρώην MAKRO) έχει συσκευασίες χονδρικής, κάτι πλάκες σαν πεζοδρομίου.

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Lucifer είπε

Στο The Mart (πρώην MAKRO) έχει συσκευασίες χονδρικής, κάτι πλάκες σαν πεζοδρομίου.

Δειγματισμός για τη γεύση μπορεί να γίνει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...