iml Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, manolis940 είπε Κρούση έχει ; Όχι, είναι το μόνο που του λείπει για να είναι πραγματικά γενικής χρήσης. Έχει μια συμπαθητική μινι κασετίνα με κάποια bits και HSS τρυπάνια, φορτιστή+μπαταρία όλα μέσα στην πλαστική θήκη 1
georgiouu Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 υποθετω μια μπαταρια εχει ε; αν θελεις να αγορασεις και δευτερη υπαρχει;
costis ni Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Αυτός ο ήχος είναι λόγω διακοπτικής λειτουργίας που κανουν τα mosfet στο h-bridge για να δώσει τις μεταβαλλόμενες στροφές από τη σκανδάλη. Δηλαδή στην πραγματικότητα είναι ένα ηλεκτρικό παράσιτο, κάτι συντονίζει (τα τυλίγματα του μοτέρ ίσως) και βγαίνει ακουστικά. Χαρακτηριστικό είναι οτι οσο πλησιάζει στο 100% duty cycle μειώνεται. Αν το είχα εγώ, μπορεί και να έκανα κανένα πειραματάκι με στραγγαλιστικούς πυκνωτές. 3
rafa1919 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Στις 18/11/2021 στις 11:09 ΜΜ, costis ni είπε Αυτός ο ήχος είναι λόγω διακοπτικής λειτουργίας που κανουν τα mosfet στο h-bridge για να δώσει τις μεταβαλλόμενες στροφές από τη σκανδάλη. Δηλαδή στην πραγματικότητα είναι ένα ηλεκτρικό παράσιτο, κάτι συντονίζει (τα τυλίγματα του μοτέρ ίσως) και βγαίνει ακουστικά. Χαρακτηριστικό είναι οτι οσο πλησιάζει στο 100% duty cycle μειώνεται. Αν το είχα εγώ, μπορεί και να έκανα κανένα πειραματάκι με στραγγαλιστικούς πυκνωτές. Πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία. Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό.
RedPriest Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Σε σχέση με το black and decker που βγάλανε προσφορά γνωρίζει κανείς πιο είναι καλύτερο ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα