Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jerry banana είπε

τι άλλο μέλλει να δούμε σαν black  σε αυτή τη χώρα ....

black out....αλλα θα φοραμε hawkers να ειμαστε μουρατοι.:P

Δημοσ.

Να πω κάτι προσωπικό για αυτή την εταιρία, μπορεί από κόστος / ποιότητα να μη λέει πολλά κτλ. αλλά εντός 1 χρόνου μου χάλασε ο φακός στα northseeker , στις άκρες έβγαλε κάτι σαν φούσκες, λες και ξεκόλλησε, ενημέρωσα πριν λίγες ημέρες την εταιρία , και μου είπαν δωρέαν αλλαγή και , αποστολή στο αρχικό κόστος. Δηλαδή άσχετα που τα είχα πάρει 13,99€ , μου δίνουν όλο το ποσό πίσω ,για να πάρω όποιο θέλω έως 34,99 (αρχική τιμή) , οπότε ας πω και μια εξτρά καλή κουβέντα. :) 

• Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην παραγγελία τα μεταφορικά χωρίς δυνατότητα παρακολούθησης είναι 2€, με δυνατότητα παρακολούθησης 9€

Το ίδιο έπαθα στα one λέω θα φταίει το οινόπνευμα καθαρό που καθάριζα τους φακούς

Πρίν ένα μήνα έσπασε το πλαστικό που είναι  το flex

Επεξ/σία από maarinos
  • Sad 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Dionisakos4 είπε

Να πω κάτι προσωπικό για αυτή την εταιρία, μπορεί από κόστος / ποιότητα να μη λέει πολλά κτλ. αλλά εντός 1 χρόνου μου χάλασε ο φακός στα northseeker , στις άκρες έβγαλε κάτι σαν φούσκες, λες και ξεκόλλησε, ενημέρωσα πριν λίγες ημέρες την εταιρία , και μου είπαν δωρέαν αλλαγή και , αποστολή στο αρχικό κόστος. Δηλαδή άσχετα που τα είχα πάρει 13,99€ , μου δίνουν όλο το ποσό πίσω ,για να πάρω όποιο θέλω έως 34,99 (αρχική τιμή) , οπότε ας πω και μια εξτρά καλή κουβέντα. :) 

Πως επικοινωνησες μαζί τους; Γιατί δεν απαντάνε στα mail και το μεσεντζερ το έκλεισαν. 

Δημοσ.

Πέρα από το γεγονός που γράφουν οι φίλοι παραπάνω πως ίσως εμφανίσουν πρόβλημα με την πάροδο του χρόνου, ξέρει κανείς να μας πει αν τα τζάμια γδέρνονται εύκολα;

Ας αντέξουν κανένα χρόνο σε αυτά τα λεφτά και παίρνουμε άλλα στο blackfriday τότε, αρκεί να μην γεμίζουν μικρογρατζουνιές ακόμα και από το πανάκι καθαρισμού...

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, JoannisV είπε

Πέρα από το γεγονός που γράφουν οι φίλοι παραπάνω πως ίσως εμφανίσουν πρόβλημα με την πάροδο του χρόνου, ξέρει κανείς να μας πει αν τα τζάμια γδέρνονται εύκολα;

Ας αντέξουν κανένα χρόνο σε αυτά τα λεφτά και παίρνουμε άλλα στο blackfriday τότε, αρκεί να μην γεμίζουν μικρογρατζουνιές ακόμα και από το πανάκι καθαρισμού...

Δεν τους λες και φακους ειδικων αποστολων αλλα με στοιχειωδη προσοχη και περιποιηση δεν θα εχεις θεμα μικρογρατζουνιων.

• Thanks 1
Δημοσ.

Eχει παρει κανεις κανα ζευγαρι με μεταλικο σκελετο να πεις μια γνωμη?? Ειναι καθολου ''βαρια'' ας το πουμε ή καπως ποιοτικα?? Ρωταω γιατι παλια ειχα παρει ενα ζευγαρι warwick σειρα κ πραγματικα ποιοτικα ο σκελετος ηταν χειροτερος απο πανηγυριου με 3ε.Με μεταλικο σκελετο εχει καποια ωραια σχεδια,γι αυτο ρωταω

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, JoannisV said:

8 hours ago, stial said:

Δεν τους λες και φακους ειδικων αποστολων αλλα με στοιχειωδη προσοχη και περιποιηση δεν θα εχεις θεμα μικρογρατζουνιων.

Αυτό που λέει ο φίλος. Έχω 2 ζευγάρια, συνολικά έχω 3 ζευγάρια γυαλιά (οποτε δεν τα φοράω και κάθε μέρα). Με στοιχειώδη προσοχή δεν χαλάνε εύκολα. Μετά από 3 χρόνια έχουν εμφανείς φθορές, αλλά έχουν περάσει και 3 καλοκαίρια, παραλία με ο,τι αυτό συνεπάγεται, ενώ απο ενα σημείο και μετά δεν τα βάζω ούτε μέσα στο pouch τους. Βέβαια είναι ακόμα usable, δεν έχουν βγάλει φουσκαλες οι φακοί και τέτοια. Απλά φυσιολογική φθορά σχετικής κακομεταχείρισης 3 ετών. 

Προσωπικά θα πάρω την προσφορά των 3 ζευγαριών φέτος, είναι πολύ δυνατή και θα το σκεφτώ και για πρώτη φορά πολαριζε απο αυτούς.

Για τον άλλο φίλο που ρωτάει, όχι, δεν είναι "βαριοι" οι μεταλλικοι σκελετοί, αλλά προσωπικά μου αρέσει να είναι ελαφριά τα γυαλιά.

Για καθημερινά είναι ο,τι πρεπει χωρίς να τρελαινομαστε με την περιποίηση τους.

Επεξ/σία από GeorgeMan
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν εχουν νουμερα, χυμα στο κυμα ειναι εκει στην hawkers. Κατι διαστασεις, που ολες ιδιες ειναι ,αντε βγαλε ακρη. Τα εχω στο συρταρι να κοιμουνται μια που δεν μου κανουν..

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ.
10 ώρες πριν, JoannisV είπε

Οταν ειχαν βγαλει τη φοβερη προσφορα 3χ1 πριν περιπου 2 χρονια πηρα καπου στα 12 ζευγαρια.

Καβαντζωσα φιλους και γνωστους και πουλησα και 4 ζευγαρια  για να βγαλω τα δικα μου.

Τα δικα μου δεν τα προσεχω,και παλι δεν εχουν παθει κατι αξιοσημειωτο.

3 παιδια που δουλευαμε μαζι μεχρι προσφατα τα ιδια. Κατα κυριο λογο ηταν LS ONE.

55 λεπτά πριν, Vault13 είπε

Δεν εχουν νουμερα, χυμα στο κυμα ειναι εκει στην hawkers. Κατι διαστασεις, που ολες ιδιες ειναι ,αντε βγαλε ακρη. Τα εχω στο συρταρι να κοιμουνται μια που δεν μου κανουν..

Αν δεν τα θες σε αλαφρωνω απο το βαρος με το αζημιωτο,μονο πες μου μοντελο.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...