Phoenix7 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Από τις κλασικές προσφορές που βγάζει η Hawkers για αυτούς που δεν πήραν τις προηγούμενες φορές. Ισχύει για όλα σχεδόν τα μοντέλα https://www.hawkersco.com/el_GR/ειδική-προσφορά/ 5
jerry banana Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Ήρθε black friday , τώρα βλέπω και black market τι άλλο μέλλει να δούμε σαν black σε αυτή τη χώρα ...... πάντως η προσφορά αξίζει .
HERTHAN Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, jerry banana είπε τι άλλο μέλλει να δούμε σαν black σε αυτή τη χώρα .... black out....αλλα θα φοραμε hawkers να ειμαστε μουρατοι.
jerry banana Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, HERTHAN είπε black out....αλλα θα φοραμε hawkers να ειμαστε μουρατοι. Σωστός .
Dionisakos4 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Να πω κάτι προσωπικό για αυτή την εταιρία, μπορεί από κόστος / ποιότητα να μη λέει πολλά κτλ. αλλά εντός 1 χρόνου μου χάλασε ο φακός στα northseeker , στις άκρες έβγαλε κάτι σαν φούσκες, λες και ξεκόλλησε, ενημέρωσα πριν λίγες ημέρες την εταιρία , και μου είπαν δωρέαν αλλαγή και , αποστολή στο αρχικό κόστος. Δηλαδή άσχετα που τα είχα πάρει 13,99€ , μου δίνουν όλο το ποσό πίσω ,για να πάρω όποιο θέλω έως 34,99 (αρχική τιμή) , οπότε ας πω και μια εξτρά καλή κουβέντα. 7
maarinos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στην παραγγελία τα μεταφορικά χωρίς δυνατότητα παρακολούθησης είναι 2€, με δυνατότητα παρακολούθησης 9€ Το ίδιο έπαθα στα one λέω θα φταίει το οινόπνευμα καθαρό που καθάριζα τους φακούς Πρίν ένα μήνα έσπασε το πλαστικό που είναι το flex Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2021 από maarinos 1
ipal Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, Dionisakos4 είπε Να πω κάτι προσωπικό για αυτή την εταιρία, μπορεί από κόστος / ποιότητα να μη λέει πολλά κτλ. αλλά εντός 1 χρόνου μου χάλασε ο φακός στα northseeker , στις άκρες έβγαλε κάτι σαν φούσκες, λες και ξεκόλλησε, ενημέρωσα πριν λίγες ημέρες την εταιρία , και μου είπαν δωρέαν αλλαγή και , αποστολή στο αρχικό κόστος. Δηλαδή άσχετα που τα είχα πάρει 13,99€ , μου δίνουν όλο το ποσό πίσω ,για να πάρω όποιο θέλω έως 34,99 (αρχική τιμή) , οπότε ας πω και μια εξτρά καλή κουβέντα. Πως επικοινωνησες μαζί τους; Γιατί δεν απαντάνε στα mail και το μεσεντζερ το έκλεισαν.
JoannisV Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Πέρα από το γεγονός που γράφουν οι φίλοι παραπάνω πως ίσως εμφανίσουν πρόβλημα με την πάροδο του χρόνου, ξέρει κανείς να μας πει αν τα τζάμια γδέρνονται εύκολα; Ας αντέξουν κανένα χρόνο σε αυτά τα λεφτά και παίρνουμε άλλα στο blackfriday τότε, αρκεί να μην γεμίζουν μικρογρατζουνιές ακόμα και από το πανάκι καθαρισμού...
stial Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, JoannisV είπε Πέρα από το γεγονός που γράφουν οι φίλοι παραπάνω πως ίσως εμφανίσουν πρόβλημα με την πάροδο του χρόνου, ξέρει κανείς να μας πει αν τα τζάμια γδέρνονται εύκολα; Ας αντέξουν κανένα χρόνο σε αυτά τα λεφτά και παίρνουμε άλλα στο blackfriday τότε, αρκεί να μην γεμίζουν μικρογρατζουνιές ακόμα και από το πανάκι καθαρισμού... Δεν τους λες και φακους ειδικων αποστολων αλλα με στοιχειωδη προσοχη και περιποιηση δεν θα εχεις θεμα μικρογρατζουνιων. 1
alimentas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Eχει παρει κανεις κανα ζευγαρι με μεταλικο σκελετο να πεις μια γνωμη?? Ειναι καθολου ''βαρια'' ας το πουμε ή καπως ποιοτικα?? Ρωταω γιατι παλια ειχα παρει ενα ζευγαρι warwick σειρα κ πραγματικα ποιοτικα ο σκελετος ηταν χειροτερος απο πανηγυριου με 3ε.Με μεταλικο σκελετο εχει καποια ωραια σχεδια,γι αυτο ρωταω
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 hours ago, JoannisV said: Πέρα από το γεγονός που γράφουν οι φίλοι παραπάνω πως ίσως εμφανίσουν πρόβλημα με την πάροδο του χρόνου, ξέρει κανείς να μας πει αν τα τζάμια γδέρνονται εύκολα; Ας αντέξουν κανένα χρόνο σε αυτά τα λεφτά και παίρνουμε άλλα στο blackfriday τότε, αρκεί να μην γεμίζουν μικρογρατζουνιές ακόμα και από το πανάκι καθαρισμού... 8 hours ago, stial said: Δεν τους λες και φακους ειδικων αποστολων αλλα με στοιχειωδη προσοχη και περιποιηση δεν θα εχεις θεμα μικρογρατζουνιων. Αυτό που λέει ο φίλος. Έχω 2 ζευγάρια, συνολικά έχω 3 ζευγάρια γυαλιά (οποτε δεν τα φοράω και κάθε μέρα). Με στοιχειώδη προσοχή δεν χαλάνε εύκολα. Μετά από 3 χρόνια έχουν εμφανείς φθορές, αλλά έχουν περάσει και 3 καλοκαίρια, παραλία με ο,τι αυτό συνεπάγεται, ενώ απο ενα σημείο και μετά δεν τα βάζω ούτε μέσα στο pouch τους. Βέβαια είναι ακόμα usable, δεν έχουν βγάλει φουσκαλες οι φακοί και τέτοια. Απλά φυσιολογική φθορά σχετικής κακομεταχείρισης 3 ετών. Προσωπικά θα πάρω την προσφορά των 3 ζευγαριών φέτος, είναι πολύ δυνατή και θα το σκεφτώ και για πρώτη φορά πολαριζε απο αυτούς. Για τον άλλο φίλο που ρωτάει, όχι, δεν είναι "βαριοι" οι μεταλλικοι σκελετοί, αλλά προσωπικά μου αρέσει να είναι ελαφριά τα γυαλιά. Για καθημερινά είναι ο,τι πρεπει χωρίς να τρελαινομαστε με την περιποίηση τους. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2021 από GeorgeMan 2
Vault13 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν εχουν νουμερα, χυμα στο κυμα ειναι εκει στην hawkers. Κατι διαστασεις, που ολες ιδιες ειναι ,αντε βγαλε ακρη. Τα εχω στο συρταρι να κοιμουνται μια που δεν μου κανουν.. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2021 από Vault13
StamTheMan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, JoannisV είπε Πέρα από το γεγονός που γράφουν οι φίλοι παραπάνω πως ίσως εμφανίσουν πρόβλημα με την πάροδο του χρόνου, ξέρει κανείς να μας πει αν τα τζάμια γδέρνονται εύκολα; Οταν ειχαν βγαλει τη φοβερη προσφορα 3χ1 πριν περιπου 2 χρονια πηρα καπου στα 12 ζευγαρια. Καβαντζωσα φιλους και γνωστους και πουλησα και 4 ζευγαρια για να βγαλω τα δικα μου. Τα δικα μου δεν τα προσεχω,και παλι δεν εχουν παθει κατι αξιοσημειωτο. 3 παιδια που δουλευαμε μαζι μεχρι προσφατα τα ιδια. Κατα κυριο λογο ηταν LS ONE. 55 λεπτά πριν, Vault13 είπε Δεν εχουν νουμερα, χυμα στο κυμα ειναι εκει στην hawkers. Κατι διαστασεις, που ολες ιδιες ειναι ,αντε βγαλε ακρη. Τα εχω στο συρταρι να κοιμουνται μια που δεν μου κανουν.. Αν δεν τα θες σε αλαφρωνω απο το βαρος με το αζημιωτο,μονο πες μου μοντελο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα