StamTheMan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, GREG10ARIS είπε Με απλό ΕΛΤΑ έρχονται; Εγω τα ειχα παρει απο DHL τοτε. 1
gherudos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 15/11/2021 στις 9:10 ΠΜ, Dionisakos4 είπε Να πω κάτι προσωπικό για αυτή την εταιρία, μπορεί από κόστος / ποιότητα να μη λέει πολλά κτλ. αλλά εντός 1 χρόνου μου χάλασε ο φακός στα northseeker , στις άκρες έβγαλε κάτι σαν φούσκες, λες και ξεκόλλησε, ενημέρωσα πριν λίγες ημέρες την εταιρία , και μου είπαν δωρέαν αλλαγή και , αποστολή στο αρχικό κόστος. Δηλαδή άσχετα που τα είχα πάρει 13,99€ , μου δίνουν όλο το ποσό πίσω ,για να πάρω όποιο θέλω έως 34,99 (αρχική τιμή) , οπότε ας πω και μια εξτρά καλή κουβέντα. Εμενα που έσπασε ο σκελετός(μέσα σε 5 ημέρες) από μόνος του όταν πήγα να τον κλείσω τους έχω στείλει 3 μηνύματα και δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα και έκαναν 40€. Για πες μου σε παρακαλώ με ποιον τρόπο επικοινωνήσεις μαζί τους; Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2021 από gherudos
Dionisakos4 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, gherudos είπε Εμενα που έσπασε ο σκελετός(μέσα σε 5 ημέρες) από μόνος του όταν πήγα να τον κλείσω τους έχω στείλει 3 μηνύματα και δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα και έκαναν 40€. Για πες μου σε παρακαλώ με ποιον τρόπο επικοινωνήσεις μαζί τους; το έχω γράψει ήδη.
Phoenix7 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, gherudos είπε Εμενα που έσπασε ο σκελετός(μέσα σε 5 ημέρες) από μόνος του όταν πήγα να τον κλείσω τους έχω στείλει 3 μηνύματα και δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα και έκαναν 40€. Για πες μου σε παρακαλώ με ποιον τρόπο επικοινωνήσεις μαζί τους; Αν πλήρωσες με PayPal ξεκίνα ένα ωραιότατο dispute, και πίστεψέ με θα επικοινωνήσουν αυτοί μαζί σου.
gherudos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Phoenix7 είπε Αν πλήρωσες με PayPal ξεκίνα ένα ωραιότατο dispute, και πίστεψέ με θα επικοινωνήσουν αυτοί μαζί σου. Αυτό έγινε 5 ημέρες από την παραλαβή τους, τώρα έχει περάσει κανένας χρόνος και δεν έχω πάρει ακόμα απάντηση. Ούτε dispute μπορώ να κάνω.
StamTheMan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, gherudos είπε Εμενα που έσπασε ο σκελετός(μέσα σε 5 ημέρες) από μόνος του όταν πήγα να τον κλείσω τους έχω στείλει 3 μηνύματα και δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα και έκαναν 40€. Για πες μου σε παρακαλώ με ποιον τρόπο επικοινωνήσεις μαζί τους; Αυτο ηταν αστοχια υλικου,δε σημαινει οτι ολα τα hawkers ειναι τετοιας ποιοτητας. Μηπως δεν ηταν σωστη η επικοινωνια σου; Εμενα σε λαθος στην αποστολη,που ελειπε ενα κομματι απο την παραγγελια,σε λιγες μερες το ειχα στα χερια μου με δικα τους εξοδα.
michael150583 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Εμένα μου ειχε έρθει με βγαλμένο τον φακό. Είχε φύγει από τον σκελετό. Μου ζήτησαν φωτογραφιες, τους το ειδειξα... Ευχαριστούμε πολύ αύριο θα στο ξαναστειλουμε. Έχω δύο σχετικά καλά γυαλια ηλιου.
maarinos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 @GREG10ARIS Έλαβα mail, με γενική ταχυδρομική θα έρθουν. 1
jimaros69 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Στις 15/11/2021 στις 11:28 ΠΜ, maarinos είπε Στην παραγγελία τα μεταφορικά χωρίς δυνατότητα παρακολούθησης είναι 2€, με δυνατότητα παρακολούθησης 9€ Το ίδιο έπαθα στα one λέω θα φταίει το οινόπνευμα καθαρό που καθάριζα τους φακούς Πρίν ένα μήνα έσπασε το πλαστικό που είναι το flex Οινόπνευμα ? οινόπνευμα ? οινόπνευμα ? οινόπνευμα ? οινόπνευμα ? οινόπνευμα ? …… Σαπούνισμα χαλαρό στο νεροχύτη και πανάκι με μικροίνες... 2
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 16 hours ago, jimaros69 said: Οινόπνευμα ? οινόπνευμα ? οινόπνευμα ? οινόπνευμα ? οινόπνευμα ? οινόπνευμα ? …… Σαπούνισμα χαλαρό στο νεροχύτη και πανάκι με μικροίνες... Χλωρίνη😋
VaggD Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Thanks TS, τσίμπησα 3. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2021 από VaggD
d_gkal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Έχετε παραλάβει όλοι; Cyber monday πληρώνω 50€ για 3 ζευγάρια. Μια εβδομάδα μετα και αφουβδεν είχα κάποια ενημέρωση για αποστολή τους στελνω email. Η απάντηση τους είναι οτι έχει σταλεί στην courrier. Αναμονή λιγες ημερες μέχρι να έρθει το tracking number. Τίποτα. Ξανά Στέλνω και απαντάν οτι δεν έγινε αποστολή και δεν είναι διαθεσιμα(ηταν οταν εριξα παραγγελία) τα 2 ζευγάρια. Η πρόταση τους να επιλεξω αλλά 2(γιατί δε θα τα ξαναφέρουν) ή επιστροφή χρημάτων. Επιλέγω 2 ζευγάρια. Στις 31/12 παίρνω tracking number απο γενικη ταχυδρομική. Απο τοτε βλέπω αυτό: StatusShipment label created/printed LocationSHIPPER DateFriday, 31/12/2021 Time12:53
Giorgos20177 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) ειχα παρει εγω 2 ζευγαρια απο 45 το 1, κ τα 2 στα 35 με μεταφορικα , ηρθαν σε 4 μερες απο μερια βουλγαρια , τπτ αξιολογο ποιο χαλια κ απο αυτα που πουλαει το mati mati, ουτε πολαραιζ ειναι κ μαλακιες , σε κανονικη τιμη τα πηραμε , πανω απο 15 ευρο δεν αξιζουν , μονο για εφε ειναι , εχω πολαραιζ ακριβα γυαλια κ εννοειτε η διαφορα ειναι χαοτικη κ φαινεται ανετα αν κοιταξεις σε καποια οθονη υγρων κρυσταλων η το κλιματισμο του αυτοκινητου πχ που κοβει τα νουμερα! Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2022 από Giorgos20177
maarinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πρόσφατα αγόρασα 16/11 και παραλαβή 29/11 τα NORTHWEEK DEMON ROTOR & NORTHWEEK HALE CARVING είναι πολωτικά Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2022 από maarinos
DownUNDERground Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, maarinos είπε Πρόσφατα αγόρασα 29/11 παραλαβή 16/11 Σου ήρθαν πριν παραγγείλεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα