Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας νέω μέλος εδώ και θα ήθελα τά φώτα σας.
Πρόσφατα έγινα συνδρομητής wind 100αρας
και θέλω να πάρω τα μέγιστα από την γραμμή.Ετσι αποφάσισα να ασχοληθώ λίγο με της καλωδίωσης τής πολυκατοικίας.
Διάβασα εδώ και εκεί διαφορά έχω καταλάβει δύο τρία πράγματα αλλά δεν έχω ξεκαθαρίσει το εξής (μπορεί και άλλα).
1) Η Γραμμή Τηλ που έρχεται στην πολυκατοικία είναι μια για όλους άσχετα που έχουμε διαφορετικούς παρόχους??
2) Εγώ πρέπει να επέμβω από την οριολωρίδα (δεν ξέρω αν το λέω σωστά) και μετά στο utp που έρχεται στο διαμέρισμα μου η μου διαφεύγει κάτι
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Στο ισόγειο ή στο υπόγειο της πολυκατοικίας σου υπαρχει το λεγόμενο λαϊκιστή "κουτι του οτε" απο αυτο το κουτι μπορεις να τραβήξεις ενα υtp καλώδιο μεχρι το διαμέρισμα σου.

Ενας ηλεκτρολόγος σου ειναι απαραίτητος για την δουλεια αυτή

Δημοσ.
On 15/11/2021 at 10:25, Ptoma07 said:

Γειά σας νέω μέλος εδώ και θα ήθελα τά φώτα σας.
Πρόσφατα έγινα συνδρομητής wind 100αρας
και θέλω να πάρω τα μέγιστα από την γραμμή.Ετσι αποφάσισα να ασχοληθώ λίγο με της καλωδίωσης τής πολυκατοικίας.
Διάβασα εδώ και εκεί διαφορά έχω καταλάβει δύο τρία πράγματα αλλά δεν έχω ξεκαθαρίσει το εξής (μπορεί και άλλα).
1) Η Γραμμή Τηλ που έρχεται στην πολυκατοικία είναι μια για όλους άσχετα που έχουμε διαφορετικούς παρόχους??
2) Εγώ πρέπει να επέμβω από την οριολωρίδα (δεν ξέρω αν το λέω σωστά) και μετά στο utp που έρχεται στο διαμέρισμα μου η μου διαφεύγει 

https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

1.ενα πολυζευγο καλωδιο ερχεται για ολους απο το kv.μετα παει με την καλωδιωση της πολυκατοικιας στα διαμερισματα σας

2.ναι.μετα τις ρεγκλετες του οτε ειναι οι ρεγκλετες για τα διαμερισματα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/11/2021 στις 11:36 ΠΜ, NikosKallithea είπε

Στο ισόγειο ή στο υπόγειο της πολυκατοικίας σου υπαρχει το λεγόμενο λαϊκιστή "κουτι του οτε" απο αυτο το κουτι μπορεις να τραβήξεις ενα υtp καλώδιο μεχρι το διαμέρισμα σου.

Ενας ηλεκτρολόγος σου ειναι απαραίτητος για την δουλεια αυτή

Υπαρχει καποιο πλεονεκτημα; Σημερα σκαβουν για οπτικη ινα. Βλεπω οτι εχουν τοποθετησει και ενα κουτι της cosmote σε ενα κορμο της ΔΕΗ διπλα στο σπιτι. Λογικα θα μπουν και κουτια στον καθε οροφο; Ηδη εχω 50αρα και πιανω σταθερα 55/5.5, απο καφαο στα 40 μετρα.

Η οπτικη ινα θα ειναι χρησιμη για 100αρα και ανω ταχυτητες να φανταστω;

Επεξ/σία από Lazostat

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...