rudigarcia222 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) παιδιά καλημερα έβλεπα ενα γνωστο κανάλι που αξιολογεί σνακ/πατατακια/αναψυκτικά απο άλλες χωρες του κοσμου,ανακαλυψα ενα κατάστημα στην Αθηνα που εχει αρκετά ξενόφερτα προιοντα,προτεινετε μου οποιαδήποτε ''τζανκια'' από τσιπς αλοιφές μπαχάρια κτλ που θεωρείται must και δεν υπάρχουν στα καθημερινά καταστήματα που εχουμε αμεση πρόσβαση,ετσι για να δοκιμάσουμε κατι εναλλακτικο Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2021 από rudigarcia222
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 This is my territory. Xτυπα τα πατατακια Bret's. O,τι καλυτερο, με τυρια κλπ. Οποιο και να παρεις ειναι καλο. Επισης τα Pipers με Chorizo, αυτα με wild thyme και rosemary. Oπως επισης και τα jalapeno and dill. Συνεχιζουμε με τα Superbon με γευση piments. Ο,τι πιο καυτερο σε πατατακι εχω φαει. Σε αντιθεση με αυτα με τα κρητικα μυρωδικα της ιδιας μαρκας που ηταν meh. Tα Keogh's με γευση γεμιστη ψητη γαλοπουλα ηταν υπεροχα, οπως και τα chorizo and cherry tomato. Αυτα με γευση shamrock and sour cream επισης συμπαθητικα. Σε αντιθεση με τα truffle and irish butter που ηταν υπερβολικη η βουτυριλα. Τα Roots με γευση καπνιστο βουβαλι ειναι ιδιαιτερα, αξιζουν για μια φορα. Απο Inessense αυτα με Iberian Ham ειναι ετσι κι ετσι, προς το συμπαθητικο, ενω πολυ ωραια ειναι αυτα με το black caviar. Aν βρεις Kettle με γευση crispy bacon and maple syrup παρε δυο τρια πακετα, ειναι το καλυτερο πατατακι που εχω φαει ever! Aυτα με γευση black truffle and sea salt δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο, κλασικα τρουφατα πατατακια. Απο spread παρε Ovomaltine, εμενα μου θυμιζε παιδικη ηλικια, τοτε υπηρχε σε σκονη. Αν δεν καταλαβαινεις τι εννοω, τοτε αγνοησε, δεν χρειαζεται να το αγορασεις δεν ειναι κατι τρομερο, ομως αν εισαι σε φαση νοσταλγια, ειναι must. 😛 Αυτα απο μενα, γενικα θα βρεις διαφορα και μεσω Wolt. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα