stark Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι σε αναζήτηση οικονομικής καρέκλας γραφείου και έπεσε το μάτι μου σε σχόλια περί των νέων / τελευταίων εκδόσεων των παραπάνω (RENBERGET / MILLBERGET) του ΙΚΕΑ. Συγκεκριμένα ήμουν πολύ ευχαριστημένος με την Millberget στο σπίτι μου (αλλά τη χάρισα επειδή μετά από αρκετά χρόνια η δερματίνη είχε αρχίσει να ...μαδάει, και προχώρησα σε αγορά και καλά καλύτερης / ακριβότερης Dromeas που βγήκε κακή ως επιλογή) και με έχει βολέψει μια χαρά και η RENBERGET στο γραφείο. Κάποιοι, λοιπόν γράφουν στο Reddit ότι οι νέες εκδόσεις (2020+) των δύο αυτών καθισμάτων έχουν ένα ελαφρύ tilt / κλίση προς τα εμπρός (σε σχέση με τις παλιότερες εκδόσεις) με αποτέλεσμα να σε κάνουν να νιώθεις ότι θα πέσεις μπροστά. Π.χ. Αν καταλαβαίνω καλά, οι νέες καρέκλες (που λογικά έχουν το θέμα με την κλίση) διαφέρουν και στην εμφάνιση. Π.χ. Παλιά MILLBERGET / Νέα MILLBERGET Παλιά RENBERGET / Νέα RENBERGET Έχει δοκιμάσει κανείς αυτές τις νέες εκδόσεις για να μας πει τις εντυπώσεις του κι αν όντως έχουν το πρόβλημα που αναφέρεται πάνω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα