kayato Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Γεια σας παιδια.Δηλωση ανεμβολιαστου και ραπιντ μ ειπε ο εργοδοτης να το κανω μεσω εργανη. Το κανεις κανενας αλλος απο εσας? δουλειά του εργοδοτη δεν ειναι? Εγω το δηλωνω μονο στο gov
unique798 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 πουθενα δε το δηλωνεις... πλεον. Ετσι ξερω.
kayato Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, unique798 είπε πουθενα δε το δηλωνεις... πλεον. Ετσι ξερω. Μακαρι να ισχυει γιατι λεει απο Δευτερα θα πεσουν προστιμα σε οσους δε δηλωναν
paylidis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, kayato είπε Μακαρι να ισχυει γιατι λεει απο Δευτερα θα πεσουν προστιμα σε οσους δε δηλωναν σε οσους δεν εκαναν...
unique798 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 εμεις μεχρι προσφατα.. το καναμε κ το δηλωναμε κ στο gov. Μετα το τελευταιο ΦΕΚ μας ειπαν οτι φαίνεται στο συστημα και οτι δε χρειαζεται.
Liverpool89 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Και καλα θα κανουν οι ολοι θα ναι συνεπής ή καμπάνες σε ολους. Αλλα να κοιταξουν τα κολπα των εργοδοτών γιατι ακομα και τωρα η μαυρη εργασια παει και έρχεται. Τους συμφερει να έχουν αδηλωτους, ουτε τεστ,ουτε πρόστιμα, ουτε έννοιες. Και οι ελεγχοι γίνονται μόνο για τα μετρα πλεον. Για ολα τα αλλα πεφτει συρμα. Εμας δυο φορες που ηρθε η αστυνομία, μονο στην πρωινή βαρδια(εχει 3 βαρδιες) πήγαν στο γραφειο ειδανε οτι αυτοι που ειναι δηλωμένοι ότι εργάζονται κανουν τα τεστ/εμβολιασμενοι και εφυγαν. Μεσα δεν μπηκαν καθόλου και εχουμε τρεις βαρδιες. Το βραδυ ολοι οι "νομιμοι" δουλεύουν. 1
kayato Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε Και καλα θα κανουν οι ολοι θα ναι συνεπής ή καμπάνες σε ολους. Αλλα να κοιταξουν τα κολπα των εργοδοτών γιατι ακομα και τωρα η μαυρη εργασια παει και έρχεται. Τους συμφερει να έχουν αδηλωτους, ουτε τεστ,ουτε πρόστιμα, ουτε έννοιες. Και οι ελεγχοι γίνονται μόνο για τα μετρα πλεον. Για ολα τα αλλα πεφτει συρμα. Εμας δυο φορες που ηρθε η αστυνομία, μονο στην πρωινή βαρδια(εχει 3 βαρδιες) πήγαν στο γραφειο ειδανε οτι αυτοι που ειναι δηλωμένοι ότι εργάζονται κανουν τα τεστ/εμβολιασμενοι και εφυγαν. Μεσα δεν μπηκαν καθόλου και εχουμε τρεις βαρδιες. Το βραδυ ολοι οι "νομιμοι" δουλεύουν. Εντωνεταξυ νομιζω ο λογιστης του πρεπει να κανει δηλωση στον εργανη. Εγω το μονο που κανω ειναι σε ηδικα στο φαρμακειο και στο gov και μου λεει ο εργοδοτης κανε δηλωση και στο εργανη γιατι θα φαμε προστιμο
LabrakisG1992 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Ο εργαζόμενος πλέον απλά πάει σε ένα φαρμακείο/ιατρικό κέντρο και κάνει ράπιντ 2 φορές την εβδομάδα(Δευτέρα-Παρασκευή) με διαφορά 48 ωρών.Εκεί τελείωνει η υποχρέωση του.Απο εκεί και πέρα ο γιατρός/φαρμακοποιός το δηλώνει στο σύστημα και μετά αναλαμβάνει ο εργοδότης. 2
Liverpool89 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, kayato είπε Εντωνεταξυ νομιζω ο λογιστης του πρεπει να κανει δηλωση στον εργανη. Εγω το μονο που κανω ειναι σε ηδικα στο φαρμακειο και στο gov και μου λεει ο εργοδοτης κανε δηλωση και στο εργανη γιατι θα φαμε προστιμο Παλια με τα self rest τα δηλωνες στο εργανη, τωρα μονο πας και κανεις το ραπιτ. Τελος από σενα μετα. 1
georgemvg Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Από 18/10 ο εργοδότης είναι υποχρεωμένος (αρνηθηκαν οι λογιστές να ασχοληθούν και με αυτό) να δηλώνει τα τεστ τον ανεμβολίαστων εβδομαδιαία, είτε έχουν κάνει είτε όχι, και το λόγο για τον οποίο δεν έκαναν, στο Εργανη. Στο σύστημα φαίνονται κανονικά τα τεστ του καθενος, παρ' όλα αυτά θέλει δήλωση. Ο εργαζόμενος κωδικούς Εργανη. 1
aggelos87 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε Ο εργαζόμενος πλέον απλά πάει σε ένα φαρμακείο/ιατρικό κέντρο και κάνει ράπιντ 2 φορές την εβδομάδα(Δευτέρα-Παρασκευή) με διαφορά 48 ωρών.Εκεί τελείωνει η υποχρέωση του.Απο εκεί και πέρα ο γιατρός/φαρμακοποιός το δηλώνει στο σύστημα και μετά αναλαμβάνει ο εργοδότης. Είναι σίγουρο αυτό το Δευτέρα έως παρασκευή;; Στην διευκρινιστική που αναπαρήγαγαν τα ενημερωτικά sites έλεγε Απο Δευτέρα έως Κυριακή
johnnyman Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Εγω και η γυναικα μου βγαζουμε δηλωση απο εδω μετα το τεστ που κανουμε στο φαρμακειο καθε δευτερα και πεμπτη https://www.gov.gr/ipiresies/ugeia-kai-pronoia/koronoios-covid-19/bebaiose-arnetikou-diagnostikou-elegkhou-koronoiou-covid-19 Kαι επισης το δηλωνουμε και εδω https://supportemployees.services.gov.gr/(S(opmexkg2mpondnysyokpyddx))/login.aspx?ReturnUrl=%2f Ετσι μας ειπε η λογιστρια. Αυτη μετα τα δηλωνει καθε τριτη και παρασκευη. 1
LabrakisG1992 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, aggelos87 είπε Είναι σίγουρο αυτό το Δευτέρα έως παρασκευή;; Στην διευκρινιστική που αναπαρήγαγαν τα ενημερωτικά sites έλεγε Απο Δευτέρα έως Κυριακή Πάει ανάλογα τις μέρες που δούλευεις νομίζω. Π.χ. σε μας π είμαστε πενθήμερο δεν θέλει Σ/Κ να το κάνουμε.
thant Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Εγω μέχρι τώρα το κανω δευτέρα - πέμπτη. Μπορώ την άλλη εβδομάδα να το κανω τρίτη -πέμπτη ή δευτέρα - παρασκευή, αρκεί να έχουν διαφορά 48 ώρες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα