Miatakias Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ειμαι πελατης της MyProtein εδω και περιπου 3 χρονια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την σχεση αποδοσης/τιμης.. Παιρνω μονο whey protein και κανενα φυστικοβουτυρο ... Συνηθως ψωνιζω σε μεγαλες εκπτωσεις με 40-45% οπου μια 5kg whey προτεινη με γευση εβγαινε γυρω στα 60ε (αυτο τα τελευταια 1,5 - 2 χρονια γιατι πριν περιπου 3 χρονια ειχα παρει 5kg σε blackfriday 46ε και σε αλλες εκπτωσεις γυρω στα 50ε) Παντως ακομα και στα 60ε με -40% εκπτωση (100ε αρχικη) με δωρεαν μεταφορικα ηταν πολυ καλη τιμη για τα 5kg.. Καθως πλησιαζουν οι εκπτωσεις black fridays 21' ειπα να δω ποσο εκπτωση εχουν για να στοκαρω αφου εχω ακομα αρκετη ποσοτητα και τι να δω..? Οι whey 5kg με γευση αρχικη εχουν 160ε και ακομα και με το κουπονι -45% που εχουν λογο black friday η τελικη τιμη ειναι γυρω στα 85ε.. Πολυ μεγαλη αυξηση δηλαδη! Ακομα και το φυστικοβουτυρο απο 10ε το πηγαν 14ε αρχικη... Αν ειναι να δωσω κοντα στα 90ε για whey 5kg σε αυτην την τιμη την εχουν και τα τοπικα μαγαζια με σχετικα προιοντα και δεν περιμενεις μερες να στα στειλουν και σε μια τελικη βοηθας και την τοπικη οικονομια/λιανεμποριο.. Ξενερομενος με αυτην την εξελιξη αρχισα να ψαχνω στο ιντερνετ μπας και βρω καμια αλλη μαρκα απο το εξωτερικο με καλυτερες τιμες , αντιστοιχες με τις παλιες τιμες της MyProtein.Kαι βρηκα! Η εταιρια λεγεται Bulk Powders και εχει τιμες σε whey επιπεδου παλιων MyProtein δηλαδη 5kg με γευση γυρω στα 55ε (100 αρχικη) τωρα που εχει εκπτωση -45% Εχει παρει κανεις whey ποτε απο εκει? Ειναι καλης ποιοτητας προτεινη? Αν ναι τι γευσεις θα προτινατε? Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2021 από Miatakias 1
tsilo33 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Όντως ανέβηκαν πολύ οι τιμές, που είναι και ο πρώτος λόγος που την επέλεγα. Αυτή την φορά πήρα από gymbeam . Την bulk powders που λες δεν την ξερω.
panoskir Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Για το φυστίκοβούτυρο πάρε 1 κιλό φυστίκια βάλτα στον πολυκοφτη και σε 10 λεπτά είσαι έτοιμος. 1
tsilo33 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Πρέπει να έχεις καλό πολυκοφτη αλλιώς μην το επιχειρήσετε. 2 1
Pwpwpw Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 19/11/2021 στις 5:43 ΜΜ, Miatakias είπε Ειμαι πελατης της MyProtein εδω και περιπου 3 χρονια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την σχεση αποδοσης/τιμης.. Παιρνω μονο whey protein και κανενα φυστικοβουτυρο ... Συνηθως ψωνιζω σε μεγαλες εκπτωσεις με 40-45% οπου μια 5kg whey προτεινη με γευση εβγαινε γυρω στα 60ε (αυτο τα τελευταια 1,5 - 2 χρονια γιατι πριν περιπου 3 χρονια ειχα παρει 5kg σε blackfriday 46ε και σε αλλες εκπτωσεις γυρω στα 50ε) Παντως ακομα και στα 60ε με -40% εκπτωση (100ε αρχικη) με δωρεαν μεταφορικα ηταν πολυ καλη τιμη για τα 5kg.. Καθως πλησιαζουν οι εκπτωσεις black fridays 21' ειπα να δω ποσο εκπτωση εχουν για να στοκαρω αφου εχω ακομα αρκετη ποσοτητα και τι να δω..? Οι whey 5kg με γευση αρχικη εχουν 160ε και ακομα και με το κουπονι -45% που εχουν λογο black friday η τελικη τιμη ειναι γυρω στα 85ε.. Πολυ μεγαλη αυξηση δηλαδη! Ακομα και το φυστικοβουτυρο απο 10ε το πηγαν 14ε αρχικη... Αν ειναι να δωσω κοντα στα 90ε για whey 5kg σε αυτην την τιμη την εχουν και τα τοπικα μαγαζια με σχετικα προιοντα και δεν περιμενεις μερες να στα στειλουν και σε μια τελικη βοηθας και την τοπικη οικονομια/λιανεμποριο.. Ξενερομενος με αυτην την εξελιξη αρχισα να ψαχνω στο ιντερνετ μπας και βρω καμια αλλη μαρκα απο το εξωτερικο με καλυτερες τιμες , αντιστοιχες με τις παλιες τιμες της MyProtein.Kαι βρηκα! Η εταιρια λεγεται Bulk Powders και εχει τιμες σε whey επιπεδου παλιων MyProtein δηλαδη 5kg με γευση γυρω στα 55ε (100 αρχικη) τωρα που εχει εκπτωση -45% Εχει παρει κανεις whey ποτε απο εκει? Ειναι καλης ποιοτητας προτεινη? Αν ναι τι γευσεις θα προτινατε? Και εγω απο my protein παιρνω εδω και μια 3ετια, μπηκα τωρα στο bf να στοκαρω καποια πραγματακια και παρατηρησα και εγω ραγδαια αυξηση τιμων. Τα ιδια με σενα αγοραζω και εγω, whey, φυστικοβουτυρο συν καμια βιταμινη c και d3, ολα αυξηθηκαν ραγδαια. Whey επαιρνα παντα σακουλακι με 2,5 κιλα και με τους εκπτωτικουσ κωδικους που παντα παιζουν μου εβγαινε γυρω στα 30 ευρω, σε αυτη την παραγγελια εβαλα και κουπονι με 48% εκτπτωση λογο Bf και παρολα αυτα μου βγηκε 42 ευρω(!), δηλαδη και bf με τις μεγαλυτερης εκπτωσεις της χρονιας και αισθητα ακριβοτερα απο προηγουμενες φορες. Πηρα μονο και μονο γιατι ειχε και δωρεαν μεταφορικα απο αγορες 30 ευρω και πανω, με μικροτερο εκπτωτικο κωδικο μελλοντικα +τα μεταφορικα που θελουν η 2,5κιλη whey θα μου βγαινει σιγουρα ενα 50αρικο απο εδω και περα. Δεν προκυτε να ξανα αγορασω, παρομοιες τιμες βρισκω και σε xtreme και τα παιρνω κατευθειαν δεν περιμενω κανα 2 βδομαδες να ρθουν, πιθανοτατα ειναι η τελευταια παραγγελια που κανω απο my protein οσο αφορα συμπληρωματα τουλαχιστον. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2021 από Pwpwpw 1 1
Miatakias Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 20/11/2021 στις 8:39 ΜΜ, tsilo33 είπε Όντως ανέβηκαν πολύ οι τιμές, που είναι και ο πρώτος λόγος που την επέλεγα. Αυτή την φορά πήρα από gymbeam . Την bulk powders που λες δεν την ξερω. Το ειδα αυτο το ελληνικο σαιτ αλλα δεν βλεπω 5kg συσκευασια , μονο 2200kg περιπου στα 50ε που δεν ειναι και φθηνη , ολα τα μαγαζια στην Ελλαδα τοσο τις εχουν .. Στις 20/11/2021 στις 10:01 ΜΜ, panoskir είπε Για το φυστίκοβούτυρο πάρε 1 κιλό φυστίκια βάλτα στον πολυκοφτη και σε 10 λεπτά είσαι έτοιμος. Το εχω κανει παλιοτερα , εξασφαλιζεις οτι ειναι φυσικο προιν χωρις προσθετα , αλλα γευστικα δεν μου αρεσε πολυ και σε τιμη το 1 κιλο βγανει παραπανω απο τις τιμεσ της MyProtein (τις παλιες που επαιρνες το 1 κιλο 5 - 5,50ε σε μεγαλη εκπτωση) , της MyProtein ειναι αρκετα νοστιμο αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι απο 100% φυστικια χωρις συσντηριτικα κτλ... Τελος παντων το φυστικοβουτυρο δεν ειναι μεγαλο προβλημα το κανω και μονος μου αρκει να παρεις φυστικια χωρις αλατι (και να βαλεις λιγο εσυ να το κανεις ελαφρα αλμυρο) και να καβουρδισεις σε ενα στεγνο τιγανι λιγο τα φυστικια να παρουν χρωμα/γευση πριν τα αλεσεις και να βαλεις προαιρετικα λιγο αλατι και λιγο μελι να δεσει καλυτερα .. 11 ώρες πριν, Pwpwpw είπε Και εγω απο my protein παιρνω εδω και μια 3ετια, μπηκα τωρα στο bf να στοκαρω καποια πραγματακια και παρατηρησα και εγω ραγδαια αυξηση τιμων. Τα ιδια με σενα αγοραζω και εγω, whey, φυστικοβουτυρο συν καμια βιταμινη c και d3, ολα αυξηθηκαν ραγδαια. Whey επαιρνα παντα σακουλακι με 2,5 κιλα και με τους εκπτωτικουσ κωδικους που παντα παιζουν μου εβγαινε γυρω στα 30 ευρω, σε αυτη την παραγγελια εβαλα και κουπονι με 48% εκτπτωση λογο Bf και παρολα αυτα μου βγηκε 42 ευρω(!), δηλαδη και bf με τις μεγαλυτερης εκπτωσεις της χρονιας και αισθητα ακριβοτερα απο προηγουμενες φορες. Πηρα μονο και μονο γιατι ειχε και δωρεαν μεταφορικα απο αγορες 30 ευρω και πανω, με μικροτερο εκπτωτικο κωδικο μελλοντικα +τα μεταφορικα που θελουν η 2,5κιλη whey θα μου βγαινει σιγουρα ενα 50αρικο απο εδω και περα. Δεν προκυτε να ξανα αγορασω, παρομοιες τιμες βρισκω και σε xtreme και τα παιρνω κατευθειαν δεν περιμενω κανα 2 βδομαδες να ρθουν, πιθανοτατα ειναι η τελευταια παραγγελια που κανω απο my protein οσο αφορα συμπληρωματα τουλαχιστον. Λοιπον παρακολουθω το σαιτ της Bulk Powders εδω και 5 μερες , εχω κανει εγγραφη ηδη , μεχρι προχτες ειχε -45% σε whey τουλαχιστον με αρχικη τα 5kg απο100ε στα 55ε και τα 2,5kg 32ε και 1kg φυστικοβουτυρο ιδιο με MyProtein χωρις προσθετα/συντηριτικα , απαλο ή τραγανο γυρω στα 7ε σε εκπτωση! Απο προχθες ομως επαψε αυτη η εκπτωση στις πρωτεινες και τωρα εχει τις 5kg 87ε , απο οτι καταλαβα αλλαζει συνεχεια τιμες/εκπτωσεις οπως κανει και η MP , θα μπαινω συχνα στο σαιτ τους μεχρι να δω μια καλη εκπτωση και να αγορασω! Επισης μεταφορικα για Ελλαδα εχει standard 10ε για παραγγελιες κατω των 100ε ανω των 100ε δωρεαν , αλλα για 2 μερες περιπου την περιοδο που ειχε τις whey -45% ειχε δωρεαν παραγγελιες πανω απο 60ε , αρα αυτο το αλλαζει συνεχεια οπως κανει και η MP.. Η whey τους στην διατροφικη αξια λεει οτι εχει 72 με 73 γρ. καθαρης πρωτεινης ανα 100γρ αναλογα την γευση ενω η βανιλια εχει 75γρ ,και με χωρις γευση 77γρ αλλα αυτο πανω-κατω ειναι το ιδιο ειναι και στην MP , εχω MP με γευση: ρολλακια κανελλας με 79/100γρ , μια κρεμα φραουλα με 75/100γρ και μια σοκολατα μπραουνις με 72/100γρ , αρα και στην MP δεν ειναι σταθερη η καθαρη πρωτεινη.. Αν παρω ποτε απ εκει θα επανελθω να αξιολογισω..Αν εχετε να προτεινετε καμια φθηνη whey στις τιμες που γραφω παραπανω περιπου ειτε απο Ελλαδα ειτε απο εξωτερικο γραψτε την! Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2021 από Miatakias 1
dbrillis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Miatakias είπε Το εχω κανει παλιοτερα , εξασφαλιζεις οτι ειναι φυσικο προιν χωρις προσθετα , αλλα γευστικα δεν μου αρεσε πολυ και σε τιμη το 1 κιλο βγανει παραπανω απο τις τιμεσ της MyProtein (τις παλιες που επαιρνες το 1 κιλο 5 - 5,50ε σε μεγαλη εκπτωση) , της MyProtein ειναι αρκετα νοστιμο αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι απο 100% φυστικια χωρις συσντηριτικα κτλ... Τελος παντων το φυστικοβουτυρο δεν ειναι μεγαλο προβλημα το κανω και μονος μου αρκει να παρεις φυστικια χωρις αλατι (και να βαλεις λιγο εσυ να το κανεις ελαφρα αλμυρο) και να καβουρδισεις σε ενα στεγνο τιγανι λιγο τα φυστικια να παρουν χρωμα/γευση πριν τα αλεσεις και να βαλεις προαιρετικα λιγο αλατι και λιγο μελι να δεσει καλυτερα .. Το φυστικοβουτυρο στο myprotein ειναι 100% φυστικια. Αλλα μην πνιγεσαι σε μια κουταλια νερο. Εχει να παρεις φυστοκοβουτυρα σε σκονη (παλι 100%) εχει να παρεις και απο Ελλαδα 3 κιλα με 15 ευρω. Α, και αυτο. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2021 από dbrillis 2
Miatakias Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, dbrillis είπε Το φυστικοβουτυρο στο myprotein ειναι 100% φυστικια. Αλλα μην πνιγεσαι σε μια κουταλια νερο. Εχει να παρεις φυστοκοβουτυρα σε σκονη (παλι 100%) εχει να παρεις και απο Ελλαδα 3 κιλα με 15 ευρω. Α, και αυτο. Ωραια φαινονται αλλα θελουν και 4,5ε μεταφορικα , εν παση περιπτωση το φυστικοβουτυρο δεν ειναι το θεμα αλλα η whey πρωτεινη.. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2021 από Miatakias
tsilo33 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Έχεις κανένας εμπειρία από την mutant? Φαίνεται οικονομική...
vagos789 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Ειναι αχρηστα ολα αυτα για καποιον που διατρεφεται στον δυτικο κοσμο και οχι στην υποσαχαρια Αφρικη,τα λεφτα σας καταληγουν στην τουαλετα Επικεντρωθειτε στην καλη διατροφη, τα σκευασματα αυτα μακαρι να ξεραμε τι εχουν μεσα,καποτε εβαζαν αφαλατοξινες στο βρεφικο γαλα σκονης για να ανεβαζουν τις τιμες πρωτεινης 1 1
maparios Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Στις 19/11/2021 στις 5:43 ΜΜ, Miatakias είπε Ειμαι πελατης της MyProtein εδω και περιπου 3 χρονια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την σχεση αποδοσης/τιμης.. Παιρνω μονο whey protein και κανενα φυστικοβουτυρο ... Συνηθως ψωνιζω σε μεγαλες εκπτωσεις με 40-45% οπου μια 5kg whey προτεινη με γευση εβγαινε γυρω στα 60ε (αυτο τα τελευταια 1,5 - 2 χρονια γιατι πριν περιπου 3 χρονια ειχα παρει 5kg σε blackfriday 46ε και σε αλλες εκπτωσεις γυρω στα 50ε) Παντως ακομα και στα 60ε με -40% εκπτωση (100ε αρχικη) με δωρεαν μεταφορικα ηταν πολυ καλη τιμη για τα 5kg.. Καθως πλησιαζουν οι εκπτωσεις black fridays 21' ειπα να δω ποσο εκπτωση εχουν για να στοκαρω αφου εχω ακομα αρκετη ποσοτητα και τι να δω..? Οι whey 5kg με γευση αρχικη εχουν 160ε και ακομα και με το κουπονι -45% που εχουν λογο black friday η τελικη τιμη ειναι γυρω στα 85ε.. Πολυ μεγαλη αυξηση δηλαδη! Ακομα και το φυστικοβουτυρο απο 10ε το πηγαν 14ε αρχικη... Αν ειναι να δωσω κοντα στα 90ε για whey 5kg σε αυτην την τιμη την εχουν και τα τοπικα μαγαζια με σχετικα προιοντα και δεν περιμενεις μερες να στα στειλουν και σε μια τελικη βοηθας και την τοπικη οικονομια/λιανεμποριο.. Ξενερομενος με αυτην την εξελιξη αρχισα να ψαχνω στο ιντερνετ μπας και βρω καμια αλλη μαρκα απο το εξωτερικο με καλυτερες τιμες , αντιστοιχες με τις παλιες τιμες της MyProtein.Kαι βρηκα! Η εταιρια λεγεται Bulk Powders και εχει τιμες σε whey επιπεδου παλιων MyProtein δηλαδη 5kg με γευση γυρω στα 55ε (100 αρχικη) τωρα που εχει εκπτωση -45% Εχει παρει κανεις whey ποτε απο εκει? Ειναι καλης ποιοτητας προτεινη? Αν ναι τι γευσεις θα προτινατε? φιλε μου δεν αγοραζω εδω και 6 μηνες απο myprotein απο τοτε που διαβασα στο reddit μια αναλυση στην πρωτεινη τους, και λενε ψέμματα για το ποσοστό, δες εδώ: (googlaρε we sent samples from famous whey protein brands επειδη ειμαι στη δουλεια και εχει firewall) επισης,gymbeam θα προτεινα εχει καλη γευση μετρια διαλειτοτητα και πιστευω καλυτερη ποιοτητα απο myprotein. 13 λεπτά πριν, vagos789 είπε Ειναι αχρηστα ολα αυτα για καποιον που διατρεφεται στον δυτικο κοσμο και οχι στην υποσαχαρια Αφρικη,τα λεφτα σας καταληγουν στην τουαλετα Επικεντρωθειτε στην καλη διατροφη, τα σκευασματα αυτα μακαρι να ξεραμε τι εχουν μεσα,καποτε εβαζαν αφαλατοξινες στο βρεφικο γαλα σκονης για να ανεβαζουν τις τιμες πρωτεινης κανεις λαθος φιλε μου, μαλλον δεν έχεις σχέσεις με γυμναστήριο για αυτο το λές..ειτε αντρας ειτε γυναικα είσαι αν θες να αυξήσεις μυικότητα,δύναμη είτε να μειώσεις το λίπος η αυξηση της πρωτείνης στη διατροφή σου είναι Must. 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, maparios είπε κανεις λαθος φιλε μου, μαλλον δεν έχεις σχέσεις με γυμναστήριο για αυτο το λές..ειτε αντρας ειτε γυναικα είσαι αν θες να αυξήσεις μυικότητα,δύναμη είτε να μειώσεις το λίπος η αυξηση της πρωτείνης στη διατροφή σου είναι Must. Δεν λέει για την πρωτεΐνη αυτή καθεαυτή. Στις σκόνες αναφέρεται.
Miatakias Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) maparios thanks για το link ο πινακας περιεχει και την Bulk Powders , αν αληθευει και οι 2 εταιριες εχουν λιγοτερο απο αυτο που λενε .. Εν παση περιπτωση γενικα με αυτες τις fφθηνες σκονες εγω το περιμενω οτι οι ποσοτητες δεν θα ειναι αυτες που λενε αλλα πανω κατω και αλλες εταιριες εχουν διαφορα οπως φαινεται σε αυτον τον πινακα γιατι αν αρχισουμε να αμφισβητουμε τις σκονες πρωτεινες θα πρεπει να αρχισουμε να αμφισβητουμε ολα τα συσκευασμενα προιοντα τους σουπερ μαρκετ και κατα ποσο ανταποκρινονται αυτα που λεν στον διατοφικο πινακα , κατα ποσο το κρεας η τα λαχανικα ειναι φρεσκα και ποσες μερες το εχουν κοψει απ το χωραφι ? και το κατα ποσο το εχουν συντηρισει σωστα ωστε να κραταν τα θρεπτικα του συστατικα , και ποση θρεπτικη αξια εχει παραμεινει αφου το εβρασα/μαγειρεψα , πιας τ αυγο και κουρευτο , γι αυτο εγω πιστευω με αυτο που βλεπω στους διατροφικους πινακες κα δεν το ξεψηριζω αλλο.. Αυτη GymBeam καλη φαινεται , εχει πολλες γευσεις βλεπω και πολυ καλες κριτικες τα 2500kg στα 35ε καλη τιμη ..Θα την εχω υπ οψην μου! Αλλα πρωτα θα δοκιμασω την Bulk Powders που σε εκπτωση βγαινει πιο φθηνη γυρω στα 55ε η 5kg κι αν δεν μ αρεσει τοτε θα δοκιμασω GymBean. Παντως για αυτο που λετε παραπανω , εχω παρατηριση οτι οταν παιρνω πρωτεινη μου δινει ωθηση στη δυναμη/κιλα που σηκωνω στο γυμναστηριο , πιστεψτε με αν δεν εβλεπα καμια ωθηση/καλυτερευση δεν θα ξοδεθα τα λεφτα μου που δεν μου περισσευουν κιολας για το τιποτα ....💪😠 Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2021 από Miatakias
SabotazNic Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, maparios είπε κανεις λαθος φιλε μου, μαλλον δεν έχεις σχέσεις με γυμναστήριο για αυτο το λές..ειτε αντρας ειτε γυναικα είσαι αν θες να αυξήσεις μυικότητα,δύναμη είτε να μειώσεις το λίπος η αυξηση της πρωτείνης στη διατροφή σου είναι Must. Υπαρχουν τροποι για να καταναλωσετε πρωτεινη. Ποτε δεν καταλαβα γιατι καποιος να δωσει χρηματα για αυτα, αλλα οκ. Στην τελικη για αυτο υπαρχουν αυτα τα προιοντα, αφου υπαρχει και κοινο να τα αγορασει 1
Pwpwpw Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Υπαρχουν τροποι για να καταναλωσετε πρωτεινη. Ποτε δεν καταλαβα γιατι καποιος να δωσει χρηματα για αυτα, αλλα οκ. Προφανως και η κανονικη τροφη ειναι προτιμοτερη, αλλα δεν υπαρχει παντα χρονος για μαγειρεμα οποτε το συμπληρωμα σε σκονη ειναι μια καλη, γρηγορη και πολυ οικονομικη λυση να υπαρχει διαθεσιμη στο ντουλαπι σου οταν την χρειαστεις για να συμπληρωσεις την ημερησια ποσοτητα πρωτεινης. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2021 από Pwpwpw 1 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις