Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με File Explorer


tasanton

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαίρετε, εδώ και 2-3 βδομάδες έχω ένα πολύ εκνευριστικό πρόβλημα με τον File Explorer σε Windows 10 Pro. Συγκεκριμένα, αρκετά συχνά κολλάει και περιμένω 10-15 sec για να ξεμπλοκάρει ή σπανιότερα κρασάρει και ξαναξεκινά. Επίσης συχνά δεν κάνει refresh (π.χ. αντιγράφω κάτι από ένα location σε άλλο και θέλει F5 για να τα δείξει).

Έχω δοκιμάσει διάφορα troubleshooting tips χωρίς επιτυχία. Βασικά δεν βρίσκω τι φταίει, ούτε το κόλλημα καταγράφεται στον Event Viewer για να με καθοδηγήσει.

Κανείς με παρόμοια εμπειρία;

Επεξ/σία από tasanton
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω, τα έχω ήδη κάνει/ελέγξει χωρίς αποτέλεσμα. Έσβησα και το ιστορικό, έκανα reset τα views, έβαλα και ένα setting όπου καθε file explorer process να τρέχει αυτόνομα. Τιποτα.

δεν βλεπω να γλυτωνω το φορματ τελικά…

UPDATE: και εγένετο format και βρήκα την υγειά μου :)

Επεξ/σία από tasanton
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Μου το έκανε πρώτη φορά σήμερα σε Windows 10 Home 64bit OEM ενημέρωση 21H2 την πέρασα πριν 8 μέρες από 21H1 που είχα πριν μέχρι χθές κανένα πρόβλημα, όταν άνοιξα λίγο το Facebook από chrome έμεινε ο Chrome ανοιχτός κανονικά σαν να μην συμβαίνει τίποτα και από πίσω έκανε restart ο Windows Explorer και η γραμμή εργαλείων, επίσης χωρίς καμία καταγραφή στα συμβάντα η ιστορικό συντήρησης... Μήπως φταίει κανένα update, η το τροφοδοτικό μου Nitrox 750watt με μητρική Gigabyte H31M DS2 επεξεργαστής Intel i3 4400 τέταρτης γενιάς δυπυρινος στα 3,50GhZ δίσκος WD blue 7200rpm 1TB 4GB μνήμης RAM οκταετίας μηχάνημα μόνο office και διαδίκτυο το χρησιμοποιώ. Σε Windows 10 πρώτη φορά το βλέπω σε Windows 8.1 γνήσια που τον είχα αγοράσει κιόλας το είχε ξανά κάνει παλιότερα 2 φορές πριν 4 χρόνια την μία φορά την άλλη πριν 5 χρόνια 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...