Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει μια πιθανότητα όσοι παραγγειλαν από Σκρουτζ να είχε cacheαρει την τιμή πριν αλλάξει / τελειώσει η προσφορά ή το απόθεμα προσφοράς.

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, FrOsT_frt είπε

IMG_20211121_123047.jpg.8761fc3d58c45db483030b73731a1fc2.jpg

Αντε και του χρόνου!

Μάλλον θα πάρουμε όλοι μια κόπια από το παραπάνω. Φίλε έβαλες την παραγγελία σχετικά νωρίς?

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, vgolden είπε

Μάλλον θα πάρουμε όλοι μια κόπια από το παραπάνω. Φίλε έβαλες την παραγγελία σχετικά νωρίς?

Δεν πρόλαβα στο κατάστημα.

02.28 ήρθε το email από το skroutz ότι έλαβαν την παραγγελία

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Zus είπε

Μία οθόνη κάτω από 300€ ψάχνω στη φετινή Black Friday και μόλις βγήκε εξαφανίστηκε... 

Για την συγκεκριμένη κάνει μπαμ  ότι είναι λάθος τιμή, κατά 99% δεν θα παραλάβει κανείς. Το κατάστημα μπαίνει ουσιαστικά μέσα αν την πουλήσει σε αυτήν την τιμή :)

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω ρίξει παραγγελία με τραπεζική κατάθεση μέσω καταστήματος, όσο ήταν διαθέσιμη και με screenshot της τιμής προσφοράς να τη δείχνει διαθέσιμη για τουλάχιστον 5-10 λεπτά μετά τη καταχώρηση της.

Αύριο θα καλέσω το πρωί να ρωτήσω αν είναι οκ και δεν έχει γίνει κάποιο λάθος του συστήματος, ώστε να πάω να τους μεταφέρω τα χρήματα.

Επίσης, σημαντικό, έγραφε 3 έτη εγγύηση κάτι που ισχύει μόνο αν είναι επίσημη εισαγωγή αν είδα σωστά κάποια ποστς σε άλλο ελληνικό φόρουμ. Θα μάθω πληροφορίες και γι'αυτό. 

Παραγγελία 2 το βράδυ ακριβώς.

( "Να ευχαριστήσω και γω με τη σειρά μου λοιπόν τον ts για το ποσταρισμα της προσφοράς. Έψαχνα κάτι 27 1440p 144Hz, σχετικά οικονομικό σε IPS μέχρι 300€ σε προσφορά ώστε να γίνει αναβάθμιση από τη τίμια AOC 24G2 24αρα-IPS-144Hz 1080p που τη χρησιμοποιώ εδώ και 2 έτη για τα πάντα, όπως ταινίες, σειρές και παιχνίδια. Αν τελικά δεν ισχύσει - δε πειράζει, προσπαθήσαμε.)

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Έχω ρίξει παραγγελία με τραπεζική κατάθεση. Αύριο θα καλέσω το πρωί να ρωτήσω αν είναι οκ, ώστε να πάω να τους μεταφέρω τα χρήματα.

Επίσης, σημαντικό, έγραφε 3 έτη εγγύηση κάτι που ισχύει μόνο αν είναι επίσημη εισαγωγή αν είδα σωστά κάποια ποστς σε άλλο ελληνικό φόρουμ. Θα μάθω πληροφορίες και γι'αυτό. 

Παραγγελία 2 το βράδυ ακριβώς.

Επίσημη εισαγωγη είναι από το συγκεκριμένο μαγαζί.

την πήρα πριν 2 μηνες στην κανονική της τιμή.

• Thanks 1
Δημοσ.

Άκυρο και εδώ. Και είχα βάλει μάλιστα και ένα monitor arm και λέει τα υπόλοιπα προϊόντα της παραγγελίας σου θα σταλούν κανονικά. Βρε ουστ. 

Δημοσ.

Αυτό που λέει πάντως "....αναζητούμε το προϊόν σε άλλο κατάστημα στο ίδιο εύρος τιμής", δε το βλέπω και πολύ πιθανό.....και μιλάω για το "ίδιο εύρος τιμής"......

Δημοσ.

Το είδα τώρα το θέμα που ούτως ή άλλως είχε λήξει η προσφορά. Τα συναισθήματα μου μέχρι να φτάσω στο πρώτο ποστ που μιλούσε για άκυρο ήταν "Πω τι έχασα ρε γαμώτο, τέλεια οθόνη σε τέλεια χρήματα", καθώς όμως έμπαινα στη λούπα του "Θα φάμε άκυρο" στεναχωρήθηκα για τα παιδιά που έριξαν την παραγγελία. 

Δημοσ.

Adios. 😢

Έχετε να προτείνετε κάτι αντίστοιχο σε καλή τιμή?!

869CAE23-EFAD-4C6B-B308-63CEF8D81CED.jpeg

Επίσης με ψήνει άσχημα μαζική αρνητική αξιολόγηση και μόνο που έφαγα χρόνο και φαιά ουσία από τη ζωή μου να μπαινοβγαίνω να τσεκάρω και ειδικά σε περίπτωση που κανείς δεν παραλάβει γιατί νομίζω βγάζει μάτι οτι ήταν μούφα κράχτης...

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ~Joker~ είπε

Adios. 😢

Επίσης με ψήνει άσχημα μαζική αρνητική αξιολόγηση και μόνο που έφαγα χρόνο και φαιά ουσία από τη ζωή μου να μπαινοβγαίνω να τσεκάρω και ειδικά σε περίπτωση που κανείς δεν παραλάβει γιατί νομίζω βγάζει μάτι οτι ήταν μούφα κράχτης...

Θα πρότεινα αναμονή απάντησης του "προϊόντος σε άλλο κατάστημα στο ίδιο εύρος τιμής" διότι μπορεί τελικά για κάποιους να είναι θετικό το αποτέλεσμα.....

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, ~Joker~ είπε

Adios. 😢

Εννοειτε πως θα φανε αρνητικη αξιολογηση. Τετοια πονηρα λαθη να γινοντε μεσω black friday δεν το βρισκω λογικο. Τσαμπα χρονος και ψαξιμο...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...