Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, TsironakosMix είπε

Εννοειτε πως θα φανε αρνητικη αξιολογηση. Τετοια πονηρα λαθη να γινοντε μεσω black friday δεν το βρισκω λογικο. Τσαμπα χρονος και ψαξιμο...

Παλια , στο ινσομνια που αγαπησαμε, τετοια θρεντς φτανανε τις 20 σελιδες με απειλες για μποικοταζ, μηνυσεις και καταγγελιες, δεν προλαβαιναμε τα ποπ κορν… Και τωρα βλεπω απειλες για αρνητικες αξιολογησεις και με πιανει μια μελαγχολια… ειχε τοσα πολλα να προσφερει ενα τετοιο θρεντ σε αλλες εποχες.

ΥΓ. Αν ακομα ομως πιστευετε σε τετοιες συνομωσιες, ειλικρινα, θα πρεπει να το σκεφτηκαν παρα πολυ να κανουν τετοιου τυπου… διαφημιση 1 με 3 το ξημερωμα.

Επεξ/σία από BackFromHell
  • Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

ΥΓ. Αν ακομα ομως πιστευετε σε τετοιες συνομωσιες, ειλικρινα, θα πρεπει να το σκεφτηκαν παρα πολυ να κανουν τετοιου τυπου… διαφημιση 1 με 3 το ξημερωμα.

Προφανώς ήξεραν πως το μεγαλύτερο κοινό που παρακολουθεί είναι insomniacs 😂.

Δε μου φαίνεται όμως και λογικό να τσέκαραν απόθεμα αποθήκης επίσης 1-3 το ξημέρωμα και να είπαν "αχ ας κάνουμε ένα σχεδόν δωράκι γιορτινές μέρες που πλησιάζουν στους αγαπημένους πελάτες μας.."

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω ότι το όλο λάθος ήταν λάθος του skroutz, που κράτησε την αγορά μέσω skroutz ενεργή παρόλο που η τιμή είχε αλλάξει στο κατάστημα.

Προσωπική εκτίμηση ότι όσοι παρήγγειλαν από το μαγαζί όσο υπήρχε η τιμή στο site του καταστήματος θα παραλάβουν.   

• Like 4
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, zorans είπε

Νομίζω ότι το όλο λάθος ήταν λάθος του skroutz, που κράτησε την αγορά μέσω skroutz ενεργή παρόλο που η τιμή είχε αλλάξει στο κατάστημα.

Προσωπική εκτίμηση ότι όσοι παρήγγειλαν από το μαγαζί όσο υπήρχε η τιμή στο site του καταστήματος θα παραλάβουν.   

Γενικά παρατηρώ ότι αργεί ο αλγόριθμος από τη στιγμή που εντοπίσει κάποια σημαντική πτώση τιμής να την αναρτήσει + να στείλει ειδοποίηση. Επίσης το ίδιο ας το πούμε delay εντοπίζεται και στο χρόνο που φαίνεται διαθέσιμο με τη συγκεκριμένη τιμή πάνω. Με κάρτες γραφικών συμβαίνει συχνά. 

Η τελευταία φορά που το εντόπισα ήταν με ένα safety razor. Εμφάνιζε ένα κατάστημα το οποίο πρόσφερε μόνο αγορά μέσω της πλατφόρμας του Σκρουτζ επιλογή αγοράς. Όταν αναζήτησα το προϊόν στη σελίδα τους ξεχωριστά δεν το εμφάνιζε διαθέσιμο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μήπως ξέρει κανείς αν το παρακάτω μόνιτορ απο eshop είναι το ίδιο με του θέματος;

https://www.e-shop.gr/othoni-lg-32gk850f-b-32-led-quad-hd-144hz-black-p-PER.156203

LG 32GK850F-B στα 369 ευρώ (απο 599), εκεί που μπερδεύομαι είναι οτι στην περιγραφή γράφει Τύπος Panel: VA.

μήπως απλά εχει κάνει λάθος το eshop

ρωτάω γιατί ενδιαφέρομαι για αγορά

edit: ευχαριστώ τον φίλο joker για την απάντηση, αλλά δεν πρόσεξα οτι πρόκειται για άλλο μοντέλο ...GK850 ενω του θέματος είναι ...GP850

Επεξ/σία από kournias
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, kournias είπε

μήπως ξέρει κανείς αν το παρακάτω μόνιτορ απο eshop είναι το ίδιο με του θέματος;

https://www.e-shop.gr/othoni-lg-32gk850f-b-32-led-quad-hd-144hz-black-p-PER.156203

LG 32GK850F-B στα 369 ευρώ (απο 599), εκεί που μπερδεύομαι είναι οτι στην περιγραφή γράφει Τύπος Panel: VA.

μήπως απλά εχει κάνει λάθος το eshop

ρωτάω γιατί ενδιαφέρομαι για αγορά

Μοντέλο του 18 με πάνελ VA 5ms που έχουν όλοι στα 380 στο σκρουτζ ούτως ή άλλως. Είπαν να ξεστοκάρουν δεν αποκλείεται να παρατήρησαν το χθεσινό και να είπαν κάτσε μήπως πιάσουμε κανέναν αδαή...

Μη σου πω οτι διαβάζουν και το νήμα...🤣

Επεξ/σία από ~Joker~
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όποιος έκανε την κίνηση και παρήγγειλε όσο το κατάστημα είχε το προϊόν σε στοκ, πιστεύω ότι πρέπει να παραλάβει. Παρόλα αυτά δε θα είναι η πρώτη φορά που θα ακυρωθεί παραγγελία λόγω λάθους τιμής.

Εγώ το παρασκέφθηκα όσο υπήρχε διαθεσιμότητα στο κατάστημα αλλά για το λόγο ότι παρέμενε στο Skroutz στα 259 είπα να κάνω την κίνηση μήπως και ξεγελάσω τον αλγόριθμο και σταθώ τυχερός τόσο ώστε με την πίεση της παραγγελίας να μου το δώσουν στην τιμή αυτή, όπως κάναμε όλοι μας πιστεύω.

Ναι, κανονικά θα έπρεπε από τη στιγμή που βλέπουμε την τιμή και κάνουμε την παραγγελία να παραλάβουμε, αυτή είναι η νομοθεσία, αλλά καλώς ή κακώς, ανάλογα με την οπτική του καθενός, δεν το τραβάμε ποτέ σε αυτό το βαθμό. Θεωρητικά θα μπορούσε και να γίνει καταγγελία από κάποιον και δεν καταλαβαίνω το ειρωνικό σχόλιο του φίλου πιο πάνω που δεν ισχύει όταν γίνεται παραγγγελία σε συγκεκριμένη τιμή.

Αυτά τα "λάθη του συστήματος" ή του αλγορίθμου βέβαια δε θα έπρεπε να υπάρχουν, γιατί πολύ απλά κάποιος μπορεί να δώσει προσωπικά στοιχεία και να βοηθήσει στο χτίσιμο της βάσης δεδομένων του καταστήματος που αναρτά την προσφορά, κάτι που σίγουρα δε θα έκανε αν δεν υπήρχε αυτό το λάθος.

Επειδή όμως πιστεύω ότι είμαστε εντάξει, επειδή τα λάθη αυτά δε γίνονται τόσο συχνά πλέον και επειδή και το συγκεκριμένο κατάστημα δεν έχει δώσει τέτοια δείγματα γραφής από το λίγο που το γνωρίζω, ξέρουμε ότι το προϊόν σε αυτή την τιμή στο σκρουτζ τουλάχιστον παρέμεινε λανθασμένα και για αυτό ακριβώς περιμέναμε τα άκυρα.

Επεξ/σία από Armoral
  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, BackFromHell είπε

Και τωρα βλεπω απειλες για αρνητικες αξιολογησεις και με πιανει μια μελαγχολια…

Σε περίπτωση που δεν δύνασαι να επεξεργαστείς τον άρτια ανεπτυγμένο γραπτό μου λόγο (συμβαίνουν και αυτά) να επαναλάβω πως γράφω ξεκάθαρα "σε περίπτωση που δεν παραλάβει κανείς..." Επειδή πλέον θα αποτελεί ξεκάθαρα ψευδή πληροφορία επιτηδευμένα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, vgolden είπε

Θα πρότεινα αναμονή απάντησης του "προϊόντος σε άλλο κατάστημα στο ίδιο εύρος τιμής" διότι μπορεί τελικά για κάποιους να είναι θετικό το αποτέλεσμα.....

Αν έχει γίνει η βλακεία από κασαρισμα του Skroutz είναι άδικο αρνητική στο κατάστημα, αλλιώς αν φταίει το κατάστημα ναι με χίλια.

αν και από ότι είδαν πολλοί είχε αλλάξει η τιμή στο κατάστημα αλλά όχι στο καλάθι του skroutz

1 ώρα πριν, Armoral είπε

Όποιος έκανε την κίνηση και παρήγγειλε όσο το κατάστημα είχε το προϊόν σε στοκ, πιστεύω ότι πρέπει να παραλάβει. Παρόλα αυτά δε θα είναι η πρώτη φορά που θα ακυρωθεί παραγγελία λόγω λάθους τιμής.

Εγώ το παρασκέφθηκα όσο υπήρχε διαθεσιμότητα στο κατάστημα αλλά για το λόγο ότι παρέμενε στο Skroutz στα 259 είπα να κάνω την κίνηση μήπως και ξεγελάσω τον αλγόριθμο και σταθώ τυχερός τόσο ώστε με την πίεση της παραγγελίας να μου το δώσουν στην τιμή αυτή, όπως κάναμε όλοι μας πιστεύω.

Ναι, κανονικά θα έπρεπε από τη στιγμή που βλέπουμε την τιμή και κάνουμε την παραγγελία να παραλάβουμε, αυτή είναι η νομοθεσία, αλλά καλώς ή κακώς, ανάλογα με την οπτική του καθενός, δεν το τραβάμε ποτέ σε αυτό το βαθμό. Θεωρητικά θα μπορούσε και να γίνει καταγγελία από κάποιον και δεν καταλαβαίνω το ειρωνικό σχόλιο του φίλου πιο πάνω που δεν ισχύει όταν γίνεται παραγγγελία σε συγκεκριμένη τιμή.

Αυτά τα "λάθη του συστήματος" ή του αλγορίθμου βέβαια δε θα έπρεπε να υπάρχουν, γιατί πολύ απλά κάποιος μπορεί να δώσει προσωπικά στοιχεία και να βοηθήσει στο χτίσιμο της βάσης δεδομένων του καταστήματος που αναρτά την προσφορά, κάτι που σίγουρα δε θα έκανε αν δεν υπήρχε αυτό το λάθος.

Επειδή όμως πιστεύω ότι είμαστε εντάξει, επειδή τα λάθη αυτά δε γίνονται τόσο συχνά πλέον και επειδή και το συγκεκριμένο κατάστημα δεν έχει δώσει τέτοια δείγματα γραφής από το λίγο που το γνωρίζω, ξέρουμε ότι το προϊόν σε αυτή την τιμή στο σκρουτζ τουλάχιστον παρέμεινε λανθασμένα και για αυτό ακριβώς περιμέναμε τα άκυρα.

Πολύ σωστή οπτική και το κατάστημα ο τώρα δεν έχει δώσει τέτοια δείγματα γραφής.

ειναι γνωστό ότι το skroutz θέλει λίγο χρόνο να ανανεωθεί, όποτε περιμένουνε τον πρώτο που θα παραλάβει, να ενημερώσει να ζηλέψουμε :) !!!!

3 ώρες πριν, ~Joker~ είπε

Προφανώς ήξεραν πως το μεγαλύτερο κοινό που παρακολουθεί είναι insomniacs 😂.

Δε μου φαίνεται όμως και λογικό να τσέκαραν απόθεμα αποθήκης επίσης 1-3 το ξημέρωμα και να είπαν "αχ ας κάνουμε ένα σχεδόν δωράκι γιορτινές μέρες που πλησιάζουν στους αγαπημένους πελάτες μας.."

Οι τιμές καμία φορά ορίζονται από το κατάστημα να αλλάξουν μόνες τους για την επόμενη ημέρα, ώστε να υπάρχει μια συνέχεια στις προσφορεσ Και να μην πέσουν όλες μαζί, όποτε μια τέτοια φάση ίσως ήταν!

Επεξ/σία από unicore30
Δημοσ.

Παίδες άσχετο με το ποστ και χωρίς να έχω κέρδος απο το συγκεκριμένο μαγαζί , πριν βάλετε αρνητικές θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ότι το μαγαζί είναι πάρα πολύ τίμιο.

Έχω αγοράσεις 3 φορές

Την μία μου ήρθε ελαττωματικό ducky πληκτρολόγιο των 200ε μου το άλλαξαν DOA μέσα σε 2 ημέρες

Έκανα παραγγελία parts και μετάνιωσα για κάποια απο αυτά ήρθαν και τα πήραν και έκαναν επιστροφή χωρίς μα μου

Όλα σχεδόν τον τελευταίο χρόνο

Καταλαβαίνω όσους σας χάλασε , αλλά το μαγαζί είναι αρκετά τίμιο και πολύ καλή εξυπηρέτηση

Οπότε σκεφτείτε το λίγο πριν το μαυρίσετε γιατί παίζει και το σκρουτζ στη μέση που έτσι όπως το έχει στήσει αυτό δεν το μαυρίζει κανείς

Αυτά , καλές αγορές εύχομαι

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αφού δεν έκατσε αυτή η οθόνη, αντί να αναλώνεστε σε αναθέματα για το μαγαζί, δεν προτείνετε καμία IPS σε προσφορά για FPS gaming κοντά στα 300€; 😜

• Like 6
Δημοσ.
8 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Γενικά παρατηρώ ότι αργεί ο αλγόριθμος από τη στιγμή που εντοπίσει κάποια σημαντική πτώση τιμής να την αναρτήσει + να στείλει ειδοποίηση. Επίσης το ίδιο ας το πούμε delay εντοπίζεται και στο χρόνο που φαίνεται διαθέσιμο με τη συγκεκριμένη τιμή πάνω. Με κάρτες γραφικών συμβαίνει συχνά. 

Η τελευταία φορά που το εντόπισα ήταν με ένα safety razor. Εμφάνιζε ένα κατάστημα το οποίο πρόσφερε μόνο αγορά μέσω της πλατφόρμας του Σκρουτζ επιλογή αγοράς. Όταν αναζήτησα το προϊόν στη σελίδα τους ξεχωριστά δεν το εμφάνιζε διαθέσιμο.

Το skroutz σκανάρει τα websites κάθε μία ώρα για νέο XML.

Τα eshop μπορεί να κάνουν export το XML που φτιάχνουν για το skroutz πιο αραιά.

Δεν υπάρχει κάτι πιο περίπλοκο ή περίεργο από πίσω.

Επειδή το export θέλει και αυτό το χρόνο του σε μεγάλα μαγαζιά με οριακό hosting μπορεί ακόμα και αν το κάνουν κάθε μία ώρα να αργήσει λίγο και ουσιαστικά να το πάρει το skroutz τη δεύτερη φορά που θα περάσει (μετά από 2 ώρες δηλαδή).

Είναι ακόμα πρωτόγονα τα πράγματα, φαντάσου ότι το skroutz basket δεν παίρνει το stock του μαγαζιού μόνο τη διαθεσιμότητα... αν δηλαδή έχεις 1 κομμάτι και το πάρουν δύο από το skroutz basket θα πρέπει να ρίξεις ένα άκυρο χωρίς να φταις.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, elpenor είπε

Το skroutz σκανάρει τα websites κάθε μία ώρα για νέο XML.

Τα eshop μπορεί να κάνουν export το XML που φτιάχνουν για το skroutz πιο αραιά.

Δεν υπάρχει κάτι πιο περίπλοκο ή περίεργο από πίσω.

Επειδή το export θέλει και αυτό το χρόνο του σε μεγάλα μαγαζιά με οριακό hosting μπορεί ακόμα και αν το κάνουν κάθε μία ώρα να αργήσει λίγο και ουσιαστικά να το πάρει το skroutz τη δεύτερη φορά που θα περάσει (μετά από 2 ώρες δηλαδή).

Είναι ακόμα πρωτόγονα τα πράγματα, φαντάσου ότι το skroutz basket δεν παίρνει το stock του μαγαζιού μόνο τη διαθεσιμότητα... αν δηλαδή έχεις 1 κομμάτι και το πάρουν δύο από το skroutz basket θα πρέπει να ρίξεις ένα άκυρο χωρίς να φταις.

Αυτό ακριβώς,είναι θέμα συγχρονισμού data.

Δημοσ.

Το καταστημα ειναι πολυ τιμιο.Εχω αριστη εμπειρια και εγω απο αυτους.

Προσωπικα δηλαδη,θα το εβλεπα απιστευτο να τρωγατε ακυρα εαν κανατε παραγγελια μεσα απο το σαιτ τους ενω το εδειχνε διαθεσιμο.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...