Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτή η ΒF μας ανοίγει ιστορίες...

Η εταιρεία κινητής που έχω εδώ που μένω αποφάσισε να μου στείλει μήνυμα με προσφορές για τα Samsung S21.

128GB 500e, 256GB 550e, s21+ 128GB 700e, s21ultra 128GB 900e

Ταυτόχρονα η Samsung εδώ διαφημίζει promo BF για ολα τα s21 μοντελα: και Google Next audio 2pack δωρεάν και 100e cashback (δηλαδή αν δεν έχω κάνει κάποιο λάθος, οι παραπάνω τιμές άλλα 100ε φτηνότερα!)

Τώρα μου βάλανε φυτίλια! Ανάγκη για κινητό δεν είχα, άσχετα που παντα μας τρώει μια αλλαγή. Ναυαρχίδες επίσης δεν αγόραζα. Τέλος, το s21 τελειώνει τώρα. Σε 3 μήνες βγαίνει το s22.

Όμως, (αυτα τα όμως θα μας φάνε...), αυτές οι προσφορές μου φαίνονται πολύ καλές. Μήπως να παρασυρθω; Είναι όλες εξίσου καλές, ή κάποια ειναι περισσότερο VFM από τις αλλες? Επίσης, σε σχέση με το s22 που θα βγει, μήπως πχ τα απλά μοντέλα θα εχουν μεγαλύτερη διαφορά τεχνολογίας, ενώ ίσως πχ το ultra s21-s22 δεν θα έχει και τόσο μεγάλη διαφορά, οπότε ίσως το s21ultra να μην είναι και τόσο κακή αγορά σε αυτή την τιμή παρόλο που βαίνει στο τέλος της ζωής του; Εσείς τι θα κάνατε; 

Επεξ/σία από sattack
Δημοσ.

Ξεκίνα με μια ερώτηση στον εαυτό σου: Χρειάζεσαι καινούριο κινητό; Αν σε καλύπτει αυτό που έχεις και είναι οκ και όχι ιδιαίτερα παλιό, είσαι μια χαρά.

Το Ultra μπορεί σε λίγο να γίνεται ενός έτους αλλά έχει ακόμα 3 χρόνια υποστήριξης, σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται τέλος της ζωής του. Και για τα υπόλοιπα της σειράς, το ίδιο. Τα ηχειάκια είναι ένα συν, αν χρησιμοποιείς ιδίως Google Services θα σε βολέψουν. 

Δεν βλέπω όμως τη προσφορά που αναφέρεις για να δω το cashback, αν θέλεις βάλε ένα link :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, sattack είπε

Αυτή η ΒF μας ανοίγει ιστορίες...

Η εταιρεία κινητής που έχω εδώ που μένω αποφάσισε να μου στείλει μήνυμα με προσφορές για τα Samsung S21.

128GB 500e, 256GB 550e, s21+ 128GB 700e, s21ultra 128GB 900e

To 500αρικο για το 128 s21 μου φαινεται  τιμια τιμη.

Το s21+ και s21ultra παιζουν εδω και αρκετο καιρο στα ~750 και ~980  ευρω αντιστοιχα στο best price, ειναι χαμηλοτερες  οι τιμες που αναφερεις  αλλα δεν ειναι και να σκοτωθεις, αν ειναι να δωσεις 700-1000 ευρω για συσκευη νομιζω δεν θα σκοτωθεις να αγορασεις για να γλιτωσεις 50-80 ευρω, ειδικα εφοσν λες οτι δεν εχεις αναγκη απο νεα συσκευη.

Το 500αρικο παντως για το s21 μου φαινεται η πιο "πραγματικη" προσφορα απο τα 3 αν σκεφτεις οτι best price παιζει στα ~650 ευρω, μιλαμε για 150ευρω διαφορα   η αλλιως περιπου 15% κατω.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ναι, είναι αλήθεια ότι δεν έχω "αναγκη" να αγοράσω, τα "παλιά" midrange Samsung λειτουργούν ακόμα κανονικα (σε αντίθεση με κινέζικα που είχα παλιότερα και μετα απο ένα διάστημα χαλαγαν). Πρόκειται για σκετη καταναλωτική επιθυμία, μιας και με την τρεχουσα κατάσταση δεν πολυξοδευουμε αλλού και επισης ασχολούμαστε ακόμα πιο πολύ με τα κινητά μας. Συν ότι πρόκειται για καλή προσφορά σε ναυαρχίδες (που δεν είχα πάρει ποτε), παρόλο που σε λίγο αλλάζει η σειρά. 

Εδώ που μενω, εννοούσα στο Βελγιο. Έχει έξτρα promo προσφορά για τη BF η ίδια η Samsung  για cashback 100E σε όλα τα S21.  Οπότε οι τελικές τιμές που θα μου κοστισουν είναι ακόμα χαμηλότερα, 400Ε για το S21, 600E για το S21+ και 800Ε για το S21ultra. (Και αυτό μέσω της τοπικής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας και επισημης αντιπροσωπιας Samsung. Δεν είναι από τυπου skroutzoμαγαζο, ούτε καν από amazon).

Δηλαδή το απλό S21 πέφτει στην τιμή των midrange, ή χαμηλότερα κι από το S20FE 4g! Από την άλλη σκέφτομαι άτι αν είναι να πάρω κάτι, μήπως να πάρω το ultra στην τιμή που έχουν τα απλά s21 και iphone και να έχω τις καλύτερες καμερες; Έχω συνηθίσει και τις 6.7 ίντσες και αν πάω στις 6.2 του απλού μάλλον  δεν θα μου αρέσει. Οθόνη, κάμερα και μέγεθος είναι τα μόνα που με ενδιαφέρουν και σκέφτομαι ότι ναι μεν το απλό μοιάζει σαν πολύ καλή VFM τιμή, αλλά ίσως δεν είναι και μεγάλη διαφορά από τα midrange και θα ξεπεραστεί και πιο σύντομα, ενώ το ultra ίσως είναι κάτι ξεχωριστό και ακόμα και όταν βγει το s22ultra ίσως η τεχνολογική του διαφορά να μην είναι και τόσο μεγάλη όσο με τα απλα; Αυτή η σκέψη με ψήνει πολύ. Αλλά πρέπει να αποφασίσω άμεσα. 

Ισχύει τίποτα αρνητικο; καπου πήρε το μάτι μου να λένε ότι υπερθερμαινονται; ή ότι υπαρχει πρόβλημα με την εφαρμογή της καμερας; ή έχουν λυθεί όλα;

Επεξ/σία από sattack

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...