Kbach Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Παιδια μενω Καστορια, δεν εχω καλη γραμμη ιντερνετ και δεν γινεται αναβαθμιση. Εχω γραμμη εως 24 και πιανω 3. Αν βαλω απεριοριστα δεδομενα παρω router του βαλω καρτα sim θα μπορω να παιξω games? Download speed θα εχω πολυ το ξερω , για το ping αγχωνομαι.
andreas1gr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 19 λεπτά πριν, Kbach είπε Παιδια μενω Καστορια, δεν εχω καλη γραμμη ιντερνετ και δεν γινεται αναβαθμιση. Εχω γραμμη εως 24 και πιανω 3. Αν βαλω απεριοριστα δεδομενα παρω router του βαλω καρτα sim θα μπορω να παιξω games? Download speed θα εχω πολυ το ξερω , για το ping αγχωνομαι. Κινητό 4G λογικά έχεις… Έστω και λίγα δεδομένα μέσα θα έχεις… Ε κάνε το κινητό σου hotspot και σύνδεσε το pc σε αυτό… Παίξε ένα παιχνίδι και να δεις σε πραγματικό χρόνο τα ping…
kormos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Kbach είπε Παιδια μενω Καστορια, δεν εχω καλη γραμμη ιντερνετ και δεν γινεται αναβαθμιση. Εχω γραμμη εως 24 και πιανω 3. Αν βαλω απεριοριστα δεδομενα παρω router του βαλω καρτα sim θα μπορω να παιξω games? Download speed θα εχω πολυ το ξερω , για το ping αγχωνομαι. Για το ping αγχώνεσαι?? Εγώ στη θέση σου θα σκεφτόμουν τον όγκο δεδομένων και το τελικό κόστος που θα πλήρωνα για....να κάνω το χόμπου μου! Ποιό φθηνά θα σου έρχεται αν πας σε κάποιο Internet Cafe
LabrakisG1992 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Γενικά υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε για να πέσει το ping?π.χ. παίζω με 60 ms σε φίφα,βάλοραντ κτλ με 100άρα γραμμή.Μπορώ να κάνω κάτι για να το ρίξω?Έχω δοκιμάσει vpn αλλά κατέληξα να έχω μεγαλύτερο ping.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα