Προς το περιεχόμενο

Drop iPhone 12 - Welcome Samsung S21 Ultra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά,

χρήστης iPhone εδω και άπειρα χρόνια, με εχει κουράσει λίγο το iOS και το μόνο android phone που μου άρεσε μετα απο ψάξιμο είναι το Samsung s21 ultra! Εχει κάνει κάποιος την αλλαγή; Η μετάβαση θα είναι ΟΚ ή θα με ταλαιπωρήσει;

Η χρήση που κάνω είναι full επαγγελματική (email, τηλέφωνα, messaging) λίγο φωτογραφία και YouTube!

Επεξ/σία από leonidas_fs
Δημοσ.

Δεν θα σε ταλαιπωρήσει. Θα σε ξενίσει στην αρχή. Συνήθεια είναι. Θα το ξεπεράσεις μιας και πας σε καλή συσκευή. Αλλιώς θα βλαστημουσες. Δεν είναι το ίδιο αλλά μετά από μερικούς μήνες δεν θα το σκέφτεσαι (εκτός κι αν έχεις οικοσύστημα Apple). Προσωπικά βέβαια το UI της Samsung δεν μου αρέσει αλλά γούστα και συνήθεια είναι και αυτό. Σου μιλάω εκ πείρας. Η αλήθεια είναι ότι τα εικονίδια μου ακόμη και στο Android σήμερα είναι Apple....!  Μια μικρή έλλειψη εξακολουθεί να υπάρχει. Αλλά δεν δίνω σε κανένα κινητό πια πάνω από 300-40€. Πεταμένα λεφτά

Δημοσ.

Απλα θα σου φανει περιεργο στην αρχη, εχει να κανεις με την συνηθεια, μετα απο 5-10 μερες θα σου φαινονται ολα νορμαλ που θα εχεις συνηθισει.

Εγω εκανα την αντιθετη αλλαγη και στην αρχη που φαινοτανε παραξενο το Ios μετα ααπο καμια 10αρια μερες μου φαινοτανε πλεον οικιο.

Ολα εχουν να κανουν με την συνηθεια η οποια ερχεται αρκετα γρηγορα, αν σε ψηνει η αλλαγη προχωρησε το.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...