power_1 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Αγορα καινουργιου κινητου μετα απο σχεδον 4 χρονια με το redmi note 3 pro SE ( δεν αντιμετωπιζω καποιο θεμα με το κινητο εκτος οτι δεν εχει ενημερωσεις) . Δεν ασχολουμε με sosial media κι με ενδιαφερει το browsing αντε κι καμια φωτογραφια της προκοπης .Τωρα αν ειχε κι ραδιο fm καλοδεχουμενο .Δεν εχω bluetooth ακουστικα.(εχω τα ενσυρματα).Θα με ενδιεφερε να κρατησω τη συσκευη αν ειναι δυνατον καποια χρονια με δυνατοτητα ενημερωσεων.Δεν παιζω παιχνιδια . Επιλογες Α) Samsung Galaxy A52s 5G 6/128 297.5 € (εμεσα) Β) Samsung Galaxy A52s 5G 8/254. 320. € (εμεσα) Γ) Samsung Galaxy S20 FE (snapdragon 865) 342 € (εμεσα) Μου φαινεται ποιο δελεαστικη η Β κι η Γ . Ποιο να προτιμησω κι γιατι ; Η να περιμενω κατι ποιο δυνατο σε αυτο το ευρος τιμων μεσα στους επομενους 2-3 μηνες .
oldnew Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Στις 22/11/2021 στις 3:44 ΜΜ, power_1 είπε Αγορα καινουργιου κινητου μετα απο σχεδον 4 χρονια με το redmi note 3 pro SE ( δεν αντιμετωπιζω καποιο θεμα με το κινητο εκτος οτι δεν εχει ενημερωσεις) . Δεν ασχολουμε με sosial media κι με ενδιαφερει το browsing αντε κι καμια φωτογραφια της προκοπης .Τωρα αν ειχε κι ραδιο fm καλοδεχουμενο .Δεν εχω bluetooth ακουστικα.(εχω τα ενσυρματα).Θα με ενδιεφερε να κρατησω τη συσκευη αν ειναι δυνατον καποια χρονια με δυνατοτητα ενημερωσεων.Δεν παιζω παιχνιδια . Επιλογες Α) Samsung Galaxy A52s 5G 6/128 297.5 € (εμεσα) Β) Samsung Galaxy A52s 5G 8/254. 320. € (εμεσα) Γ) Samsung Galaxy S20 FE (snapdragon 865) 342 € (εμεσα) Μου φαινεται ποιο δελεαστικη η Β κι η Γ . Ποιο να προτιμησω κι γιατι ; Η να περιμενω κατι ποιο δυνατο σε αυτο το ευρος τιμων μεσα στους επομενους 2-3 μηνες . Η ερώτηση ποια ακριβώς είναι? Το γ έχει μακράν το καλύτερο cpu, και γενικά είναι καλύτερο στα παντα. Αν μπορείς να το βρεις τοσο φθηνα δεν το σκέφτεσαι καν.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα