Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχως στην περιοχη που μετακομισα δεν υπαρχουν νεες γραμμες οτε και δεν ειναι γνωστο ποτε θα ανοιξει καποια ή θα προστεθουν νεες. Δν μπορεσα να μαθω κατι περισσοτερο απο τους τεχνικους οποτε νομιζω πως η λυση ειναι μοντεμ με καρτα σιμ και απεριοριστα δεδομενα. Γνωριζει καποιος απο προσωπικη χρηση αν ειναι αξιολογη η χρηση του διαδικτυου με αυτον τον τροπο σε πλατφορμες νετφλιξ, κοσμοτε go , gaming κτλ΄? ή αν υπαρχουν αλλες λυσεις. Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

μετρησα  με speedtest to 4g kai einai panw apo 30 mbs alla den ηταν σταθερο. Μπορει να ηταν 30 μετα 60 μετα παλι πιο κατω. Δεν θα υπαρχουν κολληματα σε cosmote tv kai gaming? θα υπαρχει θεμα με το ping? 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, filippan17 είπε

Δυστυχως στην περιοχη που μετακομισα δεν υπαρχουν νεες γραμμες οτε και δεν ειναι γνωστο ποτε θα ανοιξει καποια ή θα προστεθουν νεες. Δν μπορεσα να μαθω κατι περισσοτερο απο τους τεχνικους οποτε νομιζω πως η λυση ειναι μοντεμ με καρτα σιμ και απεριοριστα δεδομενα. Γνωριζει καποιος απο προσωπικη χρηση αν ειναι αξιολογη η χρηση του διαδικτυου με αυτον τον τροπο σε πλατφορμες νετφλιξ, κοσμοτε go , gaming κτλ΄? ή αν υπαρχουν αλλες λυσεις. Ευχαριστω πολυ

Δες στον χάρτη της Vodafone τι ταχύτητα 4g έχει στην περιοχή σου, και κάνε ένα συμβόλαιο (τρέχει προσφορά τώρα) με 29.9 το μήνα. Έτσι είχα κάνει και εγώ γιατί είχα το ίδιο πρόβλημα με σένα. Εγώ πάντως στο YouTube και σε σερφαρισμα δεν έχω κανένα πρόβλημα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...