Προς το περιεχόμενο

Η Adele ζήτησε να αφαιρεθεί η τυχαία αναπαραγωγή από τα άλμπουμ του Spotify, κι έτσι έγινε


trib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η λειτουργία Shuffle παρ’ όλα αυτά θα μπορεί να ενεργοποιηθεί από την καρτέλα Now Playing.

Όπως αναφέρει το BBC, το Spotify σταματά την τυχαία αναπαραγωγή των τραγουδιών ενός άλμπουμ. Προηγουμένως, όταν ένας χρήστης βρίσκονταν μέσα σε ένα άλμπουμ στο Spotify, έβλεπε ένα μικρό εικονίδιο Shuffle μέσα στο μεγαλύτερο εικονίδιο του Play. Αυτό υποδείκνυε πως το Spotify θα ξεκινούσε την αναπαραγωγή των τραγουδιών του άλμπουμ σε τυχαία σειρά, κάτι που δεν είναι απαραίτητα αυτό που θα περίμενε ο κάθε χρήστης ή αυτό που πραγματικά θα ήθελε.

Τώρα, αν ο χρήστης πατήσει το Play όταν βρίσκεται μέσα στο άλμπουμ, τα τραγούδια παίζουν με τη σειρά, αν φυσικά ο ίδιος έχει την Premium συνδρομή. Ο χρήστης όμως μπορεί ακόμη να ενεργοποιήσει την τυχαία αναπαραγωγή μόνο όταν βρίσκεται μέσα στην καρτέλα ενός τραγουδιού.

Η Adele φαίνεται να ζήτησε από το Spotify να αλλάξει αυτή τη δυνατότητα, αναφέροντας ότι τα άλμπουμ πρέπει να ακούγονται με συγκεκριμένη σειρά. Η τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα tweet για να ευχαριστήσει το Spotify για την αλλαγή, σημειώνοντας ότι «η τέχνη μας λέει μια ιστορία και οι ιστορίες των καλλιτεχνών πρέπει να ακουστούν όπως θα τις ήθελαν οι ίδιοι». Το Spotify αργότερα απάντησε στο tweet της Adele γράφοντας «Οτιδήποτε για εσένα», υποδηλώνοντας πως η κίνηση αυτή έγινε για χάρη της.

Ο Chris Macowski, επικεφαλής επικοινωνίας στο Spotify, επιβεβαίωσε την παρουσία του νέου χαρακτηριστικού.

Όπως ανέφερε η Adele, είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε μια νέα δυνατότητα Premium που ζητείται εδώ και καιρό τόσο από τους χρήστες όσο και από τους καλλιτέχνες, το Play να είναι το προεπιλεγμένο κουμπί σε όλα τα άλμπουμ. Για εκείνους τους χρήστες που εξακολουθούν να επιθυμούν να ανακατέψουν τα τραγούδια ενός άλμπουμ, μπορούν να μεταβούν στην καρτέλα «Now Playing» και να ενεργοποιήσουν το shuffle.

Δεν είναι τυχαίο ότι η αλλαγή έρχεται λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της Adele που ονομάζεται 30 και το οποίο είναι πολύ δημοφιλές. Ένα τραγούδι, το Easy on Me, κατέχει το ρεκόρ του Spotify για τις περισσότερες παγκόσμιες ακροάσεις σε μια μέρα, παίρνοντας τον τίτλο που κατείχε προηγουμένως το συγκρότημα BTS.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άν θέλουμε το πιστεύουμε ότι έτσι έγινε...

Το Spotify θέλει να δείξει ότι αφουγκράζεται τους καλλιτέχνες !!

Αν κόπτεται γι αυτούς, ας τους δώσει μεγαλύτερο ποσοστό κέρδους ανά ακρόαση και όχι ψίχουλα όπως τώρα και ας αφήσει τα μαρκετινίστικα κόλπα ..!!

  • Like 8
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10 λεπτά πριν, killerx3 είπε

🦎🦎🦎🦎🦎🦎🦎🦎🦎🦎

Βαθυστόχαστη αλλά ταυτόχρονα τόσο φιλική στην κατανόηση της, η απάντηση σου. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 λεπτά πριν, kotronas είπε

Adele ζητάει και έτσι γίνεται, εγώ ζητάω και τίποτα δεν γίνεται!

Δεν ξέρω αν σε ανακουφίζει καθόλου αλλά να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνος. 

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ζητάω να αφαιρεθεί το άρθρο της Adele από το Insomnia και να φτιάξετε ένα νέο "Ο χρήστης randomcat ζήτησε να αφαιρεθεί το άρθρο της Adele από το Insomnia, και έτσι έγινε".

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε Αντελάκι ζητά από την Nvidia να αυξήσει την διαθεσιμότητα  σε κάρτες και να έχουν νορμάλ τιμές. Μόνο εσύ μπορείς να μου δώσεις ελπίδα!

  • Like 3
  • Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...