Ducatista Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά.. ποιος έκανε το πρόγραμμα αυτο; την γυναίκα μου την έψησαν από το τηλ για το πρόγραμμα και το box που θα έχει τόσες δυνατότητες και λεμε ας το κάνουμε (σημείωση εχω και κοσμοτε tv) λοιπόν μετά από επικοινωνία κλπ απάντησα στο mail με ένα αποδέχομαι και σε 3 μέρες ήρθε ο τεχνικός να κάνει την εγκατάσταση μόνο που δεν εφερε το μποξ αλλά έναν αποκωδικοποιητη άλλον.. παίρνω στο 13831 να μιλήσω και να δω τι έγινε και μου λένε ότι δεν προβλέπεται για νησιά ακόμη το μποξ!! Λέω ε; μα η προσφορά ήταν και με το μποξ.. λέει όχι εγώ αυτό λου βλέπω είναι σε ένα κουτάκι ότι έιναι για τον συμβατικό εξοπλισμό.. λεω βρείτε την συνομιλία που μας έλεγε ο υπάλληλος για τις δυνατότητες του μποξ και την σύμβαση που μου στείλατε να δείτε ότι υπαρχει... και βέβαια κλασικά θα επικοινωνήσουν αυτοί... ρε παιδιά τι θα κάνω θα μας τρελάνουν δηλαδή τι κοροϊδία ένας υπάλληλος μου είπε ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.. ποσταρω και το mail να δείτε και εσείς..! Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2021 από Ducatista
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 1) Αν είσαι στις 14 ημέρες, λογικά μπορείς να υπαναχωρήσεις (εκτός αν ζήτησες άμεση ενεργοποίηση, που και πάλι μπορείς να υπαναχωρήσεις μέχρι την ενεργοποίηση) 2) Γράφει στη σελίδα: "Σε περίπτωση μη τεχνικής διαθεσιμότητας του EON Smart Box, παρέχεται δορυφορικός εξοπλισμός".
Ducatista Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 21 ώρες πριν, Orestis_G είπε 1) Αν είσαι στις 14 ημέρες, λογικά μπορείς να υπαναχωρήσεις (εκτός αν ζήτησες άμεση ενεργοποίηση, που και πάλι μπορείς να υπαναχωρήσεις μέχρι την ενεργοποίηση) 2) Γράφει στη σελίδα: "Σε περίπτωση μη τεχνικής διαθεσιμότητας του EON Smart Box, παρέχεται δορυφορικός εξοπλισμός". ναι αλλαεγω ελαβα αυτο δεν εχει καμια πισω σελιδα....
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Οι "επικαιροποιημένοι όροι χρήσης της υπηρεσίας" που σύμφωνα με αυτό που σου έγραψαν είναι συνημμένοι, λένε κάτι επί του θέματος; Επίσης συγγνώμη, δεν ήμουν σαφής: Εννοούσα γράφει στη σελίδα της Nova για την EON αυτό με το Smart Box.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα