leoy Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Προσφορά απο e-shop to Nest Hub 2 , χτυπησα ενα (με παραδοση κατάστημα) αλλα αναμενεται 30 Νοεμβρίου. Τιμη skroutz απο 88€ Αξίζει να πάς σε Google Nest γενικα ή μηπως προτιμάμε Alexa ελλάδα?
gorge18 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δεν ξερω αν εχει αλλάξει κατι αλλα ολα αυτα δεν ειναι φτιαγμένα για Ελλαδα και δεν μπορείς να αξιοποιήσεις ολες τις δυνατότητες τους.
NOODLE Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, gorge18 είπε Δεν ξερω αν εχει αλλάξει κατι αλλα ολα αυτα δεν ειναι φτιαγμένα για Ελλαδα και δεν μπορείς να αξιοποιήσεις ολες τις δυνατότητες τους. Φίλος που το έχει το δουλεύει κανονικά στο σπίτι φωτισμό κλιματιστικό μουσική και συγχρονίζουν όλα να παίξουν μεταξύ τούς 2
athkatla78 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Η ελληνική ομιλία δεν αναγνωρίζεται προς το παρόν ούτε από google assistant, alexa, siri.
kirmis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, gorge18 είπε Δεν ξερω αν εχει αλλάξει κατι αλλα ολα αυτα δεν ειναι φτιαγμένα για Ελλαδα και δεν μπορείς να αξιοποιήσεις ολες τις δυνατότητες τους. Δεν ισχύει. Απλά δεν υποστηρίζεται η Ελληνική γλώσσα. Όλα οι λειτουργίες παίζουν απροβλημάτιστα! 4
nikos16717 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Σε σχέση με το Amazon echo dot αξίζει περισσότερο;
default Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Το παρηγγηλα και εγω αν και για να ειμαι ειλικρινης μαλλον θα το μετανιωσω. Καθε χρονο αγοραζω ενα αχρηστο προιον τεχνολογιας που θα ηθελα να ειναι χρησιμα αλλα τελικα δεν ειναι. Αν δουλευει μονο με φωνητικες εντολες τοτε πραγματικα θα χρησιμευσει μονο ως ηχειο γιατι με την εμπειρια μου μεχρι τωρα με φωνητικες δυσκολα εχεις τον ελεγχο που θα ηθελες (και εχω ζησει και 5 χρονια ΗΒ οποτε παλιοτερα η προφορα μου ηταν πολυ καλη). Θα δουμε σε λιγες μερες... 1
kukukali Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Εξαρταται τι θελει να κανει ο καθενας (Αlexa,Google)Μονοδρομος αν θελεις να πειραματιστεις με φτηνα αξεσουαρ κ περισσοτερες επιλογες απο Siri Εγω προτιμω Αlexa, εχω και το dot και το eco. Εχω κ Siri ισως το πιο σταθερο οικοσυστημα αν βαλεις και το homepod κανεις ευκολα ενα οικιακο δικτυο "σχεδον" απροβληματιστο.Λιγοτερες επιλογες ,ακριβοτερα αξεσουαρ H προφορα δεν ειναι μεγαλο θεμα αφου πλεον και τα 3 "μαθαινουν" ως ενα σημειο τον τροπο εκφοράς. Το κυριοτερο ειναι ποσο μακρυα φτανει η φαντασια σου για τα σεναρια που θα φτιαξεις 2
baskon Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 25 minutes ago, posgiorgos said: Εχει παραλάβει κανείς? Παρασκευή βράδυ είχε φτάσει στο e-shop point που ειχα δηλώσει για παραλαβή.. Σάββατο παρέλαβα.
nikos16717 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, posgiorgos είπε Εχει παραλάβει κανείς? Εγώ παρέλαβα το Σάββατο ( Χιο) Αν και στην αρχή ήμουν επιφυλακτικος για το αν θα κάνει αυτά που ήθελα, τλκ με έχει βολέψει αρκετά. Το έχω συνδέσει με όλα τα φώτα στο σπίτι ( yeelight), με το air-condition ( arielli), με ασφάλεια στον πίνακα για το θερμοσίφωνα (sonoff), με το φίλτρο αέρα της xiaomi και με τη σκούπα (xiaomi mop pro). Δουλεύει με όλα αρκετά καλά, το μικρόφωνο του ακούει οριακά από το δίπλα δωμάτιο, ο ήχος του είναι καλος και η οθόνη είναι καλή ( μην περιμένεις ανάλυση 4Κ , αλλά δεν φαίνεται καθόλου άσχημα) Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2021 από nikos16717 1 1
S1ou Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, posgiorgos είπε Εχει παραλάβει κανείς? Δυστυχώς, ενώ το παρήγγειλα στις 25/11/2021, ακόμα τίποτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Ordered. Πέρα από όλα τα υπόλοιπα, για αναπαραγωγή βίντεο τι λέει; Συνήθως παίζει YT το βράδυ πριν κοιμηθώ, αλλά θα βόλευε να μην κρατάω το κινητό στο κρεβάτι, καθώς δεν έχω TV στο υπνοδωμάτιο.
default Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 YT, παρολο που ειναι συνδεδεμενο με τον λογαριασμο μου μου, εχει συγκεκριμενες προτασεις και δε μου δειχνει τα subscribed καναλια και ουτε δε μπορω να κανω αναζητηση. Δε μπορω να δω την καμερα (360 HD xiaomi) παρολο που το εχω κανει linked με τον λογαριασμο της xiaomi. Οι φωνητικες εντολες δουλευουν καλυτερα απο οτι φανταζομουν, εχει ωραιο ηχο και γενικα ειναι ομορφο στην εμφανηση. Ακριβο γκατζετ ισως αλλα ειναι νωρις για να πω αν ειναι κατι περισσοτερο γιατι το εχω μονο 2 μερες.
baskon Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δεν εχει κανονικό Youtube. Ειτε ψάχνεις φωνητικά κάποιο βιντεο και αν ψαξεις σωστά και το βρεις.. σου το δειχνει (αφου βρεις το βιντεο όλα δουλευουν πολύ ωραία) είτε ψάχνεις από το κινητό σου φορτώνεις αυτο που θες και κάνεις cast στο Nest οπότε και πάλι όλα δουλευουν τέλεια. Για να βάζεις κάτι να χαζευεις στο κρεβάτι ή για να παίζεις μουσική είναι τέλειο. Προσωπικά έχω και το πρώτο Nest συνδεδομένο με πολλές και διάφορες συσκευες (λάμπες, a/c, dehumidifier, τεντες somfy, κάμερες κλπ κλπ οπότε ξέρω ακριβώς τι περιμένω. Υπευθυνος για το αν λειτουργεί σωστά με το Google Assistant ειναι ο κατασκευαστής του προιόντος που συνδέουμε. Π.χ. οι tuya λάμπες - μπρίζες κλπ λειτουργουν άψογα.. το ίδιο το κουδούνι της Arlo..Ο αφυγραντήρας δε λειτουργεί πάντα.. η Somfy κάθε 15 μέρες σταματά να λειτουργει και πρέπει να ξανασυνδέσεις το account.. Κάποιες κάμερες Imilab δε λειτουργούν καθόλου κλπ. Με απλά λόγια το NEST λειτουργεί άψογα αν το επιτρέπει ο κατασκευαστης της συσκευης που συνδέουμε. Πάντα πριν αγοράσουμε κάτι πρέπει να ψάχνουμε review να βλέπουμε πόσο καλά λειτουργεί με τον Assistant.. αν μας ενδιαφέρει αυτό. Μη βασίζεστε στο ότι μια συσκευη γράφει ότι λειτουργεί με τον Assistant. Πάντα να κοιτάτε τα review στο store. Κατα τα άλλα το hub ειναι πολύ καλό και σε κάποιους από εμας θα φανει πολύ χρήσιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα