zoranb Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Θέλω να καταθέσω στη ΔΟΥ 2 αιτήσεις για θεώρηση. Μια δική μου και μια κάποιου του οποίου είμαι πληρεξούσιος. Έχω τα χαρτιά (αίτηση και πληρεξούσιο) αλλά δεν ξέρω πώς και τι πρέπει να κάνω στο Gov για να τα πιστοποιήσω κλπ.. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2021 από zoranb
Basilhs23___ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Πρώτα θα φτιάξεις το πληρεξούσιο μέσω του gov.gr και την αίτηση, μετά θα ψάξεις κάποια εφαρμογή του ΥΠΟΙΚ από το mygov για να τα στείλεις στην ΔΟΥ σου. 1
zoranb Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πώς "φτιάχνω" τα πληρεξούσιο και αίτηση μέσα από το eGov? Πού πηγαίνω; Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2021 από zoranb
zoranb Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Βάζω τα pdf της Αίτησης και του Πληρεξουσίου ξεχωριστά το καθένα στο "Πολίτης κ Καθημερινότητα" / "Ψηφιακά Έγγραφα gov.gr" για να εισαχθεί QRcode μέσα τους? Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2021 από zoranb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα