Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άκουστε τι έπαθα τις προάλλες από το facebook βρήκα να αγοράσω μία κονσόλα ο τύπος είναι πολύ πιστικος για αυτό και με έπεισε να του βάλω λεφτά στην τράπεζα του έβαλα όλα οκ περίμενα να παραλαβο τπτ το είχε στείλει αλλού το δέμα τέλος πάντων έβγαλα άκρη μίλησα μαζί του μου είπε εντάξει ήθελα τα λεφτά κι αυτά και μου είπε θα μου έκανε πάλι κατάθεση δλδ  επιστροφή δεν έγινε ποτέ αυτό και τώρα είναι που χάθηκε τελείως υπάρχει κάποιος τρόπος να πάρω τα λεφτά μου πίσω....

Ευχαριστώ

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Kwstaskiriaky είπε

Άκουστε τι έπαθα τις προάλλες από το facebook βρήκα να αγοράσω μία κονσόλα ο τύπος είναι πολύ πιστικος για αυτό και με έπεισε να του βάλω λεφτά στην τράπεζα του έβαλα όλα οκ περίμενα να παραλαβο τπτ το είχε στείλει αλλού το δέμα τέλος πάντων έβγαλα άκρη μίλησα μαζί του μου είπε εντάξει ήθελα τα λεφτά κι αυτά και μου είπε θα μου έκανε πάλι κατάθεση δλδ  επιστροφή δεν έγινε ποτέ αυτό και τώρα είναι που χάθηκε τελείως υπάρχει κάποιος τρόπος να πάρω τα λεφτά μου πίσω....

Ευχαριστώ

Κωστάκη ξέχνα τα λεφτά ,πέταξαν.Πάθημα μάθημα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Kwstaskiriaky είπε

Ευχαριστώ

Τι κονσολα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...