Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ!
Ψάχνω για ένα μαζεμένο κουτί γιατί ο χώρος στον οποίο θα μπει δεν είναι άπλετος. Η μητρική που προορίζω για το σύστημα που θα φτιαχτεί είναι ATX. Όπως ήμουν τις τελευταίες μέρες στο ψάξιμο είδα πως το συγκεκριμένο κουτί του τίτλου είναι σε μια σχετική προσφορά στα 30€ περίπου σε αρκετά καταστήματα. Μου φάνηκε ενδιαφέρον τόσο αισθητικά όσο και ο τρόπος που θα μπορούσε να γίνει mount το τροφοδοτικό. Έχω ακούσει κάποια αρνητικά σχόλια παλαιότερα για τις θερμοκρασίες του ωστόσο έχω σκοπό να το εξοπλίσω με επιπλέον ανεμιστήρες έτσι κι αλλιώς για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο σε αυτό το τομέα. Αν κάποιος το είχε ή έχει κάποια γνώμη ευχαρίστως να την ακούσω. Επίσης,αν κάποιος έχει να κάνει κάποια άλλη πρόταση σε αυτό το budget περίπου (30€ μετα βιας 40) επίσης είμαι εδώ για να την ακούσω. Τέλος ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον θελήσει να ασχοληθεί και ελπίζω να είμαι στη σωστή κατηγορία!

Δημοσ.

Δεν υπάρχουν καλά κουτιά στα 30 ευρώ. Τώρα αν μας γράψεις τι CPU/GPU θα έχει το σύστημα σου θα μπορέσουμε να κάνουμε μία χοντρική εκτίμηση του πόσο μεγάλο πρόβλημα θα έχεις με τις θερμοκρασίες.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, elpenor είπε

Δεν υπάρχουν καλά κουτιά στα 30 ευρώ. Τώρα αν μας γράψεις τι CPU/GPU θα έχει το σύστημα σου θα μπορέσουμε να κάνουμε μία χοντρική εκτίμηση του πόσο μεγάλο πρόβλημα θα έχεις με τις θερμοκρασίες.

Το έχω δει το συγκεκριμένο βίντεο. Τα περισσότερα από τα εξαρτήματα που θα χρησιμοποιηθούν ήταν για ένα διάστημα σε ένα NZXT Apollo που για την εποχή του ήταν όμορφο αλλά σίγουρα δεν είχε και το καλύτερο δυνατό airflow. Μέσα σε αυτό έχει ζήσει και Xeon από S775 (771) στα 3.75Ghz με μια HD 4890.

Το σύστημα που θα ετοιμαστεί θα έχει είτε με R3 1ης γενιάς είτε i5 από S1155 (Με το ζόρι φτάνουν τα 50-60 W) . Η κάρτα γραφικών δεν έχει βρεθεί γιατί είναι και τέτοια η εποχή, προς το παρόν αν δε προλάβω να βρω θα χρησιμοποιήσω μια HD 7850 που έχω και κάθεται. Όπως και να έχει η συγκεκριμένη κάρτα είναι το χειρότερο και πιο ενεργοβόρο σενάριο για το σύστημα γιατί ψάχνω GPU με κατανάλωση μέχρι 100W και φυσικά να έχει καλό σύστημα ψύξης η ίδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...