Προς το περιεχόμενο

Εξωτερική οθόνη, ssd και stand gia lenovo legion 7 GEN6 AMD


chris.inthenet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρετώ το φόρουμ, έχει κάποιος να προτείνει μια αξιόλογη value 4 money οθόνη 2Κ? Ειχα μια 1080 23,6 lg για τον σταθερό αλλά πλέον με το lenovo legion 7 me 3070,θέλω να δοκιμάσω και μια 2Κ αλλά δεν έχω ιδέα. Επίσης καποια πρόταση για m2 ssd? Εχω διαβάσει καλές κριτικές για εναν samsung 970 evo plus. Αν κάποιος έχει κ εμπειρία απο κάποιο ρυθμιζόμενο stand θα με διευκόλυνε πολύ. Ευχαριστώ πολύ για όποιον ασχοληθεί 🙌🏻🏻

Επεξ/σία από chris.inthenet
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, chris.inthenet είπε

value 4 money οθόνη 2Κ

Υπάρχει ένα σχετικό thread στις gaming οθόνες. Κάνουν και συχνά εκπτώσεις των 50-100 στο amazon. Αλλά είναι αρκετά τα μεταφορικά. 
S2721DGFA, 27GP850-B, MAG274QRF-QD και μερικές 32αρες. 

 

9 ώρες πριν, chris.inthenet είπε

Επίσης καποια πρόταση για m2 ssd? Εχω διαβάσει καλές κριτικές για εναν samsung 970 evo plus.

Μετά από κάποιες αλλαγές στον controller όλοι όσοι δουλεύουμε read/write με αρκετό φόρτο, έχουμε φύγει από τη samsung, με εξαίρεση τον 970 pro. Λόγω των ελλείψεων έγιναν αλλαγές στους controller. 
Σε καλή ποιότητα δίσκου παραμένουν οι WD Black SN750 και SN850, με τα καλά μοντέλα τους να βγαίνουν στο 1Tb. Αν και στις τελευταίες παρτίδες φοβούνται πως έγινε αλλαγή στις NAND σε λίγο χειρότερης ποιότητας. 

Σαν κύριες επιλογές έχω SN850 - 980 Pro - Firecuda 530, λίγο πιο κάτω SN750 - Firecuda 520 - Adata s70 - Hynix P31 Gold, και σε budget SN550 ( για fast storage και όχι για windows. )
Πάντα αγοράζεις όσο πιο φτηνά και όσο πιο πολλά GB.

Μιας και έχεις το Legion 7, επιβεβαίωσε πως δεν έχει έρθει με raid 0. Σε περίπτωση που είναι ήδη στημένο με raid είναι μανούρα να το σπάσεις και να περάσεις δικούς σου drive. Ρίξε μία ματιά πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, μην πας χύμα.
Επειδή είσαι σε λάπτοπ, προσοχή στους PCIE4 γιατί ανεβάζουν θερμοκρασίες και ρίχνουν το performance από το throttle. Πρέπει να δεις αν έχει heatsink ή αν χωράει heatsink. 
 

9 ώρες πριν, chris.inthenet είπε

Αν κάποιος έχει κ εμπειρία απο κάποιο ρυθμιζόμενο stand θα με διευκόλυνε πολύ.

Διάλεξε όποιο σε βολεύει, αρκεί να έχει τρύπες σε όλο τον πάτο. Το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να μην πνίγει τους ανεμιστήρες. 

Επεξ/σία από Dr.Tesla
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ παρα πολυ, το thema raid 0 με προβληματιζει... Και μπορεσα μοναχα με 512gb να αγορασω, δν ειχε 1terabyte, είναι πολύ παίδεμα δλδ να προσθέσω εναν ssd απλα σαν εξτρα αποθηκευτικό χώρο? Νόμισα με άνοιγμα από πίσω και 2 βίδες θα ξεμπερδευα 😅 δεν εχω απαιτησεις με ssd, λογω amd θα κοιτουσα pcie3, απλα ο samsung 970 evo plus επεσε στα 90 λογω black Friday και μ κίνησε το ενδιαφέρον. Θα ψαξω κ τα υπολοιπα μοντελα, για τον western dig εχω ηδη hdd στον σταθερο κ εχει αποδειχθεί εξαιρετικός! Οθόνες επικρατεί λιγάκι ενα χάος επιλογών θα δω προσεκτικα ολα τα λινκς! 

Σουπερ τα τραπεζακια, εχει τ αμαζον εδω γερμανιας αρκετές επιλογες τελικά, ναι θελει τελικά να έχει κενό στο κάτω μερος σίγουρα για καλυτερο air flow gotcha 👌🏻🙏🏻

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρέπει να δεις πως είναι οι δίσκοι μέσα. Πιθανό να μην έχεις raid 0 στα 512. Δεν έχω επιβεβαιώσει αν κυκλοφορεί raid σε εκδόσεις κάτω των 1Tb. 
Αφού έχεις ήδη ένα δίσκο πάνω βρες έναν φτηνό SN550 1Tb στα 70-75 παίζει πλέον για να περάσεις ότι "δεύτερο" έχεις. Όπως παιχνίδια και χαζοπρογράμματα. 
Ο 512 που έχει πάνω είναι αντίστοιχος των Samsung 970 evo plus αλλά σε OEM έκδοση. 
Αν θες καλύτερο main drive θα πρέπει να πας σε καλό PCIE4, όχι ότι θα κάνει μεγάλη διαφορά βέβαια. 

Αν και θα κάνω μεγάλη γενίκευση, και δεν πρέπει. Για οθόνη κοιτάς 
S2721DGFA μπήκε amazon.de στα 309 ευρώ. 
27GP850-Β που έφτασε στα 370. 
Την MSI που πάει 400 σε έκπτωση. 
Τις διαφορές τους μπορείς πολύ εύκολα να τις βρεις σε review και να ζυγίσεις αν σε ενδιαφέρει το uniformity-τιμή-QC issues κλπ κλπ κλπ. 
Υπάρχει και ένα Gigabyte 32αρι που παίζει στα 400 αλλά όσο καλό και να είναι το value έχεις πολύ θολό μαύρο για τόσα λεφτά. 
 

14 λεπτά πριν, chris.inthenet είπε

να έχει κενό στο κάτω μερος σίγουρα για καλυτερο air flow

Του ανεμιστήρες μην μπεις καν στη διαδικασία να τους συνδέσεις. Δεν μπορούν να ξεπεράσουν τη στατική πίεση του laptop. Τις περισσότερες φορές δεν κάνουν καμία διαφορά. 
Αν θες να πέσεις σε θερμοκρασίες, εφόσον είσαι με 11800H - 11900H κοιτάμε κάποια στιγμή για Undervolt. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...