Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, προσπαθησα να κανω μια αγορα στο αμαζον (1000+ €) και αντιμετωπισα προβληματα. Να αναφερω οτι εχει ξανατυχει αυτο και απλα αποφασισα να μην συνεχισω την αγορα.

Λοιπον, ουσιαστικα συνδεσα την καρτα, ολα καλα και στο τελος οταν πας να κανεις μια πληρωμη σε βαζει να συνδεθεις στο winbank και μετα να σου ερθει ενα sms στο κινητο. Αλλα το προβλημα ειναι οτι μολις με πηγε στο amazon secure payment και συνδεθηκα στο winbank μου μετα ειχε γινει ασπρη η σελιδα!!! παρολα αυτα ηταν σαν να με εβαλε εκει που χρειαζοταν καθως ειχε ερθει sms στο κινητο αλλα δεν ειχα καπου μερος να το βαλω ...

Εχει τυχει σε κανεναν αλλον και βρηκε λυση? (εχω ολα τα cookies ανοιχτα)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vagelis2019 είπε

Δοκίμασε άλλο browser

Μπορεί κάποιο addon να κάνει πρόβλημα. 

Δοκίμασε να κάνεις disable τον  add Blocker αν έχεις. 

Και εγω αυτο σκεφτομουν αλλα τωρα δυστυχως δεν μπορω να το δοκιμασω.

Η προσφορα τελειωσε και παρολο που εχω κρατημενο το αντικειμενο, οταν βαζω αλλαγη καρτας και βαζω ξανα την ιδια διαδικασια δεν με βαζει καν στην διαδικασια για sms (που αν δεν με βαλει δεν μπορει να γινει η συναλλαγη).

Δημοσ.
4 ώρες πριν, gorg45 είπε

Και εγω αυτο σκεφτομουν αλλα τωρα δυστυχως δεν μπορω να το δοκιμασω.

Η προσφορα τελειωσε και παρολο που εχω κρατημενο το αντικειμενο, οταν βαζω αλλαγη καρτας και βαζω ξανα την ιδια διαδικασια δεν με βαζει καν στην διαδικασια για sms (που αν δεν με βαλει δεν μπορει να γινει η συναλλαγη).

Εάν είναι κάτι που πραγματικά σε συμφέρει η προσφορά κάνε απευθείας top up τον λογαριασμό σου στο Amazon ή αγοράσε gift card για να καλύψεις το ποσό. Προσοχή όμως, σε περίπτωση επιστροφής θα λάβεις τα χρήματα πάλι στο λογαριασμό σου στο Amazon και όχι σε κάρτα.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, dexterios είπε

Εάν είναι κάτι που πραγματικά σε συμφέρει η προσφορά κάνε απευθείας top up τον λογαριασμό σου στο Amazon ή αγοράσε gift card για να καλύψεις το ποσό. Προσοχή όμως, σε περίπτωση επιστροφής θα λάβεις τα χρήματα πάλι στο λογαριασμό σου στο Amazon και όχι σε κάρτα.

Λιγο με φοβιζει να κανω top up τοσο μεγαλο ποσο γιατι αν γινει μπαμια μετα θα το κλαιω.

Τωρα μολις μου ηρθε mail οτι ακυρωθηκε η συναλλαγη αρα σε κανα 2 ωρες θα δοκιμασω να ξαναβαλω την καρτα (απο αλλο browser αυτη την φορα) και να δω αν ολα πανε καλα! θα ενημερωσω οταν βρω χρονο για να το κανω

Δημοσ.

Λοιπον, μου ειπανε να ακυρωσω την παραγγελια και να την κανω ξανα απο την αρχη και οταν πανε ολα καλα θα μου επιστρεψουν την διαφορα. Πηγα να την ξανακανω απο αλλο browser αλλα αυτη την φορα ακομη χειροτερα, δεν με εβαζε καν για να κανω το 3D secure payment. ΟΜΩΣ ξανα κανω προσπαθεια απο το κινητο και απο εκει ολα πηγανε καλα! και με εβαλε να συνδεθω και μπηκε το πιν. Τωρα περιμενω να ειναι ετοιμο να το στειλουν για να τραβηξουν τα χρηματα και μακαρι να πανε ολα καλα!!! επισης μετα να τους ξαναστειλω για να μου επιστρεψουν την διαφορα

Οποτε παιδια, αν τυχει να το διαβασει κανενας αυτο που εχει παρομοιο προβλημα, θα σου προτεινα να το κανεις απο κινητο! (επισης αν δεν ζηταει CVC, κανε προσθηκη την καρτα απο αλλο αμαζον που το ζηταει)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...