Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα πω τα ίδια και για τον Toyotomi Sonzai Plus 20λιτρο. Κάνει δουλειά στα 50 τ.μ, γεμίζει το δοχείο του όσο πρέπει (το αδειάζω το πρωί στις χειρότερες μέρες), δεν κάνει υπερβολικό θόρυβο. Η κατανάλωση του είναι λιγότερο από οσο γράφει. Μόνο το WiFi του δεν μου έχει δουλέψει αλλά τελικά δεν το χρειάστηκα κιόλας.

• Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Sebu είπε

Ευχαριστημενος απο 20λιτρο Morris τοσο απο χρηση εδω και καποια χρονια οσο και απο εγγυηση/σερβις που τους χρειαστηκα.

Το μονο μειον οτι το σερβις ειναι Θεσσαλονικη αρα πρεπει να πακεταρεις και να στειλεις εκει ΑΛΛΑ με δικα τους εξοδα και με συνεργαζομενη μεταφορικη. Κοινως εσυ απλα πακεταρεις το κουριερ ερχεται παραλαμβανει και μετα στο επιστρεφει χωρις εξοδα και ταλαιπωρια. 

Ειχα κρατησει την αρχικη κουτα/συσκευασια αρα δεν με απασχολησε καν το packaging. Σε μια βδομαδα μαξ το ειχα πισω κομπλε.

Εγώ Θεσσαλονίκη είμαι οπότε δεν θα έχω θέμα με αντιπροσωπεία για ποιο μοντέλο Morris όμως λες αν θες είτε λινκ είτε μοντέλο να μας πεις. Ευχαριστώ 

Επεξ/σία από tzivas34
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 hours ago, tzivas34 said:

Εγώ Θεσσαλονίκη είμαι οπότε δεν θα έχω θέμα με αντιπροσωπεία για ποιο μοντέλο Morris όμως λες αν θες είτε λινκ είτε μοντέλο να μας πεις. Ευχαριστώ 

Δεν θυμαμαι μοντελο. Ειναι ενας 20λιτρος 4ετιας περιπου, λογικα δεν θα ειναι διαθεσιμο πλεον ως μοντελο θα εχουν βγει τα επομενα. 

Δεν εχει τηλεχειριστηριο, δεν εχει wifi, εχει ιονιστη και μπλε λαμπα και λειτουργια στεγνωματος ρουχων.

Μοιαζει με αυτον οπτικα αλλα ειναι 20λιτρος

https://www.skroutz.gr/s/38859678/Morris-MDE-24210HI-Afygrantiras-me-Sympiesti-kai-Ionisti-24lt.html?product_id=169323010&gQT=1

Επεξ/σία από Sebu

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...