Προς το περιεχόμενο

Microsoft Office 365 Professional Plus Account - 1 Device 1 Year

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπάρχει απλός "κωδικός" για το 365. Μόνο λογαριασμοί υπάρχουν.

Αν θέλεις κωδικό θα πας στο 2016 ή στο 2019 και θα είναι lifetime και όχι για έναν χρόνο.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ, αν αγοράσω αυτό θα έχω για ένα χρόνο τα Office 365 και τον επόμενο χρόνο θα έχω άλλο λογαριασμό ή ανανεώνω στον ίδιο. Ξέρετε ποιά είναι η διαδικασία. Ευχαριστώ. Οταν αγοράζω το κουτί που είδα στο πλαίσιο τι έχει μέσα κωδικό ή λογαριασμό. Στο aliexpress  λέει για ταχυδρομικά μπορώ να το λάβω και με mail;

Δημοσ.

Αν λέει 365 είναι λογαριασμός. Αν λέει 2016, 2019 ή οποιαδήποτε χρονολογία είναι κωδικός.

Για ανανέωση δεν ξέρω πως γίνεται, ρώτα τον πωλητή. Πάντως έχω πέσει σε περίπτωση όπου κλείδωσε ο λογαριασμός του 365 από ebay στους 5 μήνες και ο πωλητής είχε αποσύρει το listing οπότε δεν γινόταν τίποτα.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, thatzop είπε

Ευχαριστώ πολύ!

Αγόρασε ένα κλειδί για Office 2019 pro plus και θα το έχεις, όσο θα έχεις το Pc... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο το HRK Game) έχει συμβεί σε κάποιον άλλον;

d33df9aedbc5e6bbce0bf1cb1fb93221?size=40

HRK Support (HRK Game)

Nov 30, 2021, 12:08 GMT

Thank you for reaching out to HRK Game support.
We would like to inform you that your order has been temporarily put on hold and will require further verification. This precaution is to protect you and your HRK Game account, as security is our top priority.
To verify and proceed with completing your order, please upload a photo selfie while showing with one hand a masked copy of the credit card you wish to use (with only your name, expiration date and the last 4 digits visible) and a government-issued Photo ID (with only your name and photo visible) with today's date/time and  written on a piece of paper from our upload center:

Please don't attach your images to this ticket/email. You have to upload your documents only from the link above.
Upon verification, your order will be automatically unblocked within 24 business hours. If you have any questions, please feel free to contact us at the support center.
Thank you for your patience and cooperation.
HRK Game Customer Support

Επεξ/σία από thatzop
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/11/2021 στις 11:18 ΜΜ, thatzop είπε

Κάποιο σαιτ που εμπιστεύεστε για αγοράς

Έχω κάνει αγορά από KeysWorld με κουπόνι το Office 2019 Professional Plus στα ~25€.

Μου έδωσαν κωδικό και το έκανα ενεργοποίηση μέσω τηλεφώνου. 

Νομίζω πως κάπως μπορείς να κάνεις link το license στο account σου και να το έχεις lifetime σε περίπτωση format αλλά δεν το έχω καταφέρει.

Αν δουλεύεις τακτικά σε Office, αξίζει η αγορά της σουίτας.

Επεξ/σία από agn0spt93
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ. Τελικά αγόρασα απο aliexpress με 4 ευρώ 2 κλειδιά (είχα και κουπόνι 4 ) και τα εγκατέστησα. Φαίνεται να δουλεύουν σωστά. Είχα αγοράσει ένα λαπτοπ  χωρίς office και ρώτησα σε ένα κατάστημα στο Χαλάνδρι να μου εγκαταστήσει μου είπε 15 ευρώ και το πήγα. Όταν πήγα σπίτι και το άνοιξα είδα ότι ήταν το 2007 και έπαθα σοκ. Έπρεπε να γράψω μια μελέτη (170 σελιδες) και αναγκαστικά άρχισα την συγγραφή. Μετά απο 2 μέρες συνεχόμενης δουλειάς γύρω στις 3.30 πμ πάω να κανω αποθήκευση και κολλάει δεν κάνει τίποτα, θα έχανα πολύ  δουλειά γιατί προφανώς δεν έκανε αυτόματη αποθήκευση.   Το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν επιλογή όλων, ευτυχώς σκέφτηκα το office 365 και αγόρασα 1 μηνα με 7 ευρώ και τα μετέφερα  στο word. Έτσι αποφάσισα να ασχοληθώ και να τα εγκαταστήσω μόνη μου.    

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...