zoranb Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Υπάρχει τρόπος εάν ένας πωλητής θέλει να πουλήσει ένα αντικείμενο, να το αφήσει κάπου (ίσως θυρίδα σε ημείο παραλαβής?) και από εκεί να το παραλάβει ο ενδιαφερόμενος?
basilis_k6 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, zoranb είπε Υπάρχει τρόπος εάν ένας πωλητής θέλει να πουλήσει ένα αντικείμενο, να το αφήσει κάπου (ίσως θυρίδα σε ημείο παραλαβής?) και από εκεί να το παραλάβει ο ενδιαφερόμενος? στην υποδοχη του σουπερμαρκετ αστο και πες του να παει να πει οτι ειναι ο αδερφός σου και εσυ το ξεχασες και εφυγες.
zoranb Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Να το αφήσω στην υποδοχή; Δεν θα ενημερώσω την κοπέλα; Πώς θα το αφήσω;
dbrillis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Σίγουρα γίνεται, το έχω δει στις ταινιες που οι απαγωγεις ζητανε λυτρα. Σου λενε αστα εκει και θα περάσω εγω να τα παρω.
Bitbit Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 σιγά το πρόβλημα. Ό,τι έγραψε και ο από πάνω. Το αφήνεις κάπου, πχ σε ένα κάδο δίπλα και του λες να πάει να το πάρει. Εξαρτάται και από την περιοχή σου βέβαια. Αν ζεις σε επαρχία είναι πολύ εύκολο να βρεις κανένα χωράφι, εγκαταλελειμμένο σπίτι και να το αφήσεις εκεί. Σε κέντρο πόλης λίγο δύσκολο. Περνάει και κόσμος συχνά.
corsair04 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Σε κάποιο σταθμό ή ΚΤΕΛ έχουν φοριαμό ( υπηρεσία φύλαξης αποσκευών _)με κερματοδέκτη ...σημειώνεις τον αριθμό του τον στέλνεις και πάει και το παίρνει .....
zoranb Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, corsair04 είπε Σε κάποιο σταθμό ή ΚΤΕΛ έχουν φοριαμό ( υπηρεσία φύλαξης αποσκευών _)με κερματοδέκτη ...σημειώνεις τον αριθμό του τον στέλνεις και πάει και το παίρνει ..... Δεν κατάλαβα πως λειτουργεί αυτός ο τρόπος.
corsair04 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, zoranb είπε Δεν κατάλαβα πως λειτουργεί αυτός ο τρόπος. Νοικιάζεις φωριαμό σε κάποιο σταθμό του δίνεις τον αριθμό του φωριαμού και πάει και το παραλαμβάνει...πλέον δεν είναι με κλειδί έχω δει με εφαρμογή μέχρι και με κωδικό ...Προσοχή γιατί σε κάποιους φωριαμούς μετά το πέρας του χρόνου ανοίγουν ... https://www.nonstoptravellers.com/2018/πωσ-να/γνωριστε-το-χωρο-φυλαξησ-αποσκευων-the-lockers-ath/ 1
Basilhs23___ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Ψάξε να βρεις αν υπάρχει κάποια εταιρεία που να έχει αυτή την υπηρεσία, επί πληρωμής φυσικά. Πχ να αφήσεις κάτι να στο κρατήσουν και μετά να το παραλάβει ο άλλος. Οποιαδήποτε άλλη σκέψη να το αφήσεις κάπου έξω απλά την ξεχνας. 1
papoys1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, zoranb είπε Υπάρχει τρόπος εάν ένας πωλητής θέλει να πουλήσει ένα αντικείμενο, να το αφήσει κάπου (ίσως θυρίδα σε ημείο παραλαβής?) και από εκεί να το παραλάβει ο ενδιαφερόμενος? Πειραχτήρια είναι οι πιο πολλοί μην τους ακούς.😇 Δεν έχεις κάποιο γνωστό με καφετέρια , κατάστημα ρούχων π.χ. , περίπτερο , ή κάτι παρόμοιο;;; Αφού συνενοηθείς με τον αποστολέα και μπορεί να το κάνει ενημερώνεις το γνωστό ότι θα περάσει ο τάδε να αφήσει για σένα ένα δέμα την τάδε ημέρα και θα περάσεις εσύ μετά να το πάρεις. Δεν νομίζω αν είναι γνωστός θα αρνηθεί να το κάνει. Εάν εννοείς για το αν υπάρχει κάποιος τρόπος πώλησης με τη διαδικασία που αναφέρεις όχι δεν υπάρχει πέραν των κούριερ και ΕΛΤΑ. Το μόνο που ξέρω είναι ότι σε κάποιες αραιοκατοικημένες περιοχές οι κάτοικοι σε κάποια σημεία κεντρικών δρόμων τοποθετούν με δικά τους έξοδα μεγάλες μεταλλικές ντουλάπες με χωριστά κλειδωμένα συρτάρια για τον καθένα όπου κούριερ ή ΕΛΤΑ τους αφήνουν γράμματα και δέματα χαμηλού κόστους και τα παραλαμβάνουν αυτοί μόνοι τους όταν περάσουν. Κάτι σαν απλά κουτιά ταχυδρομείου που βάζομε σπίτια μας αλλά με πολλές θυρίδες. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΊΑ. Μετά είδα και αυτό (μεγάλο πράγμα ο γκούγκλης) που έκανε πολύ πρόσφατα το σκρουτζ στην Αθήνα και ετοιμάζουν όπως λέει και άλλες εταιρείες κούριερ. Σίγουρα είναι μία καλή λύση και θεωρώ τη σκέψη του zorand πολύ μπροστά από πολλούς εδώ αν δεν το είχε δει κάπου. (μέσα και εγώ) . Έτσι να μάθετε να μην τον τρολάρετε.😁 Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2021 από papoys1
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Πειραχτήρια είναι οι πιο πολλοί μην τους ακούς.😇 Δεν έχεις κάποιο γνωστό με καφετέρια , κατάστημα ρούχων π.χ. , περίπτερο , ή κάτι παρόμοιο;;; Αφού συνενοηθείς με τον αποστολέα και μπορεί να το κάνει ενημερώνεις το γνωστό ότι θα περάσει ο τάδε να αφήσει για σένα ένα δέμα την τάδε ημέρα και θα περάσεις εσύ μετά να το πάρεις. Δεν νομίζω αν είναι γνωστός θα αρνηθεί να το κάνει. Εάν εννοείς για το αν υπάρχει κάποιος τρόπος πώλησης με τη διαδικασία που αναφέρεις όχι δεν υπάρχει πέραν των κούριερ και ΕΛΤΑ. Το μόνο που ξέρω είναι ότι σε κάποιες αραιοκατοικημένες περιοχές οι κάτοικοι σε κάποια σημεία κεντρικών δρόμων τοποθετούν με δικά τους έξοδα μεγάλες μεταλλικές ντουλάπες με χωριστά κλειδωμένα συρτάρια για τον καθένα όπου κούριερ ή ΕΛΤΑ τους αφήνουν γράμματα και δέματα χαμηλού κόστους και τα παραλαμβάνουν αυτοί μόνοι τους όταν περάσουν. Κάτι σαν απλά κουτιά ταχυδρομείου που βάζομε σπίτια μας αλλά με πολλές θυρίδες. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΊΑ. Μετά είδα και αυτό (μεγάλο πράγμα ο γκούγκλης) που έκανε πολύ πρόσφατα το σκρουτζ στην Αθήνα και ετοιμάζουν όπως λέει και άλλες εταιρείες κούριερ. Σίγουρα είναι μία καλή λύση και θεωρώ τη σκέψη του zorand πολύ μπροστά από πολλούς εδώ αν δεν το είχε δει κάπου. (μέσα και εγώ) . Έτσι να μάθετε να μην τον τρολάρετε.😁 Αυτο το έχει και η Αμαζον . https://www.amazon.com/primeinsider/tips/amazon-locker-qa.html Τον Ζορανμπι πως τον εξυπηρετεί ;Θα μπει στο Σκρουτζ για να κάνει πωλήσεις; Πάει το αφήνει σε ένα κατάστημα που τον ξέρουν και λεει ότι θα περάσει ο Ταδε να το πάρει.Πάει ο Ταδε και λεει ο ΖορανΒ μου εχει αφήσει κάτι,το παίρνει και φευγει.Φουρνος,μινι μαρκετ,εμπορικό.
csontheline Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 14 ώρες πριν, papoys1 είπε Το μόνο που ξέρω είναι ότι σε κάποιες αραιοκατοικημένες περιοχές οι κάτοικοι σε κάποια σημεία κεντρικών δρόμων τοποθετούν με δικά τους έξοδα μεγάλες μεταλλικές ντουλάπες με χωριστά κλειδωμένα συρτάρια για τον καθένα όπου κούριερ ή ΕΛΤΑ τους αφήνουν γράμματα και δέματα χαμηλού κόστους και τα παραλαμβάνουν αυτοί μόνοι τους όταν περάσουν. Κάτι σαν απλά κουτιά ταχυδρομείου που βάζομε σπίτια μας αλλά με πολλές θυρίδες. Μήπως εννοείς τις ταχυδρομικές θυρίδες; Αν ναι, αυτές είναι των ΕΛΤΑ και νοικιάζει όποιος χρειάζεται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα