Προς το περιεχόμενο

COUGAR XTC550 DIGITAL POWER SUPPLY 550W - 32,90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

e-shop στα 32,90 https://www.e-shop.gr/cougar-xtc550-digital-power-supply-550w-p-PER.587472

skroutz στα 52 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά (όποτε ήταν διαθέσιμο τόσο είχε) https://www.skroutz.gr/s/28258778/Cougar-XTC550-550W-Full-Wired-80-Plus-Standard.html

αναλυτικά τα specs από το site της cougar https://cougargaming.com/products/psus/xtc/

Το παρέλαβα σήμερα και δείχνει αρκετά καλό για τα λεφτά του. Έχει πιστοποίηση 80+.

Επεξ/σία από fotaras76
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Έχω πάρει κι εγώ παρόμοιο τροφοδοτικό Cougar σε καλούτσικη τιμή από Eshop, πιστεύω αξίζει να το αγοράσεις αντί για κάποιο noname σε περίπτωση που έχεις σχετικά χαμηλό budget ή θέλεις να αλλάξεις τροφοδοτικό σε παλιότερο σύστημα.

Η σύγκριση του Σκρουτζ στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν λέει και πολλά, γιατί το φέρνει όλο κι όλο 1 κατάστημα το PC1 (το οποίο αν δεν κάνω λάθος έχει αναφερθεί στο παρελθόν ότι είναι και αυτό του Eshop). Εδώ και πολύ καιρό έχει το Eshop τροφοδοτικά cougar που τα φέρνει μόνο αυτό και τα δίνει στο crazy sundays με τιμές 35-40€.

Δημοσ.

Εμένα πάντως δυο cougar (ένα του τίτλου και ένα παρόμοιο bronze) δεν έχουν παρουσιάσει πρόβλημα με ένα χρόνο χρήσης και έχουν φάει πολλές διακοπές ρεύματος και τα δυο χωρίς να είναι πάνω σε ups μόνο το bronze είναι σε πολύμπριζο ασφαλείας το άλλο σε ένα απλό από τα τζάμπο και είναι σκυλιά και τα δυο 

• Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, raul7 είπε

Έχω πάρει κι εγώ παρόμοιο τροφοδοτικό Cougar σε καλούτσικη τιμή από Eshop, πιστεύω αξίζει να το αγοράσεις αντί για κάποιο noname σε περίπτωση που έχεις σχετικά χαμηλό budget ή θέλεις να αλλάξεις τροφοδοτικό σε παλιότερο σύστημα.

Η σύγκριση του Σκρουτζ στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν λέει και πολλά, γιατί το φέρνει όλο κι όλο 1 κατάστημα το PC1 (το οποίο αν δεν κάνω λάθος έχει αναφερθεί στο παρελθόν ότι είναι και αυτό του Eshop). Εδώ και πολύ καιρό έχει το Eshop τροφοδοτικά cougar που τα φέρνει μόνο αυτό και τα δίνει στο crazy sundays με τιμές 35-40€.

Ασχέτως ποιο μαγαζί τo πουλάει το psu μου φάνηκε αρκετά ποιοτικό για τα λεφτά του( και με παρελκόμενα βίδες, tire up για cable managment, καλώδιο για σύνδεση με πρίζα). Δίνει την αίσθηση psu κατηγορίας 50+ ευρώ . Αν σκεφτείς ότι δίνεις μόνο κανα δεκάρικο παραπάνω από κάτι psu του κιλού τότε καταλαβαίνεις ότι είναι ευκαιρία. Εγώ το έβαλα σε ένα παλιό 775 pc (από αυτό γράφω τώρα) και το psu του κιλού που είχε πήγε στο συρτάρι για back up. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, fotaras76 είπε

Ασχέτως ποιο μαγαζί τo πουλάει το psu μου φάνηκε αρκετά ποιοτικό για τα λεφτά του( και με παρελκόμενα βίδες, tire up για cable managment, καλώδιο για σύνδεση με πρίζα). Δίνει την αίσθηση psu κατηγορίας 50+ ευρώ . Αν σκεφτείς ότι δίνεις μόνο κανα δεκάρικο παραπάνω από κάτι psu του κιλού τότε καταλαβαίνεις ότι είναι ευκαιρία. Εγώ το έβαλα σε ένα παλιό 775 pc (από αυτό γράφω τώρα) και το psu του κιλού που είχε πήγε στο συρτάρι για back up. 

Λέμε σχεδόν το ίδιο με μία διαφορά στον ορισμό της ευκαιρίας. Όπως είπα κι εγώ σίγουρα το προτιμάει κανείς από τροφοδοτικά του κιλού και σίγουρα η τιμή είναι πολύ προσιτή, είναι ό,τι πρέπει για κάποιο παλιότερο σύστημα όπως το πήρες εσύ (και όπως πήρα κι εγώ παρόμοιο της cougar πριν λίγο καιρό για τους ίδιους λόγους με σένα και είμαι ευχαριστημένος).

Άλλο όμως να είναι κάτι καλό για τα λεφτά του, και άλλο να είναι και προσφορά ή ευκαιρία. Για να μπορείς να κρίνεις κάπως αν κάτι είναι προσφορά, κοιτάς και την αγορά και ποια είναι η αξία του προϊόντος. Πχ για ένα γνωστό τροφοδοτικό όπως το corsair tx 650m ξέρεις ας πούμε ότι η τιμή ξεκινάει από 85€ σκρουτζ και αυτό συμβαίνει εδώ και πολύ καιρό. Αν το βγάλει αύριο κάποιος στα 60€ είναι ευκαιρία γιατί ξέρεις ποια είναι η "αξία" του στην αγορά.

Αν ένα άλλο προϊόν το φέρνει μόνο ένα μαγαζί και σου λέει από 50 στο αφήνω 35 και πριν από ένα μήνα στο άφηνα 40, δεν μπορείς να αξιολογήσεις αν όντως είναι προσφορά, ασχέτως αν το προϊόν είναι καλό ή κακό. Για αυτό έγραψα για τη σύγκριση τιμών γιατί σε αυτή την περίπτωση είναι κάπως παραπλανητική, γιατί στην πραγματικότητα δεν παίρνεις κάτι που παίζει στα 50€ με 33€, παίρνεις κάτι που παίζει στα 37€ με 33€. Και από το ίδιο κατάστημα στην ίδια κατηγορία έχει sharkoon με παρόμοια specs και πιστοποιήσεις με +3€ που κυκλοφορεί και σε διάφορα μαγαζιά (και μάλιστα το ένα sharkoon είναι και 80+ bronze, όχι βέβαια ότι έχει τρελή σημασία για τα συστήματα που απευθύνεται).

Φιλικά αυτά και σόρι για το κουραστικό κείμενο, μεγειά το τροφοδοτικό, στη θέση σου το ίδιο θα έπαιρνα!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...