Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας,

Εδω και ενα χρόνο εχω κανει μια καταχώρηση στα google maps την επιχείρηση μου, και οπως ειναι λογικο βαζουμε τα στοιχεια επικοινωνίας.

Το τελευταιο δίμηνο , οταν κάνω κλήσεις, στον παραληπτη της κλήσης δεν εμφανίζεται ο τηλεφωνικος μου αριθμός , αλλα το όνομα της επιχείρησης, κατι που δεν θέλω.

Υπαρχει τρόπος να το αλλάξω; και πως ενεργοποιηθηκε αυτο απο μόνο του;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, valekgr είπε

Καλησπερα σας,

Εδω και ενα χρόνο εχω κανει μια καταχώρηση στα google maps την επιχείρηση μου, και οπως ειναι λογικο βαζουμε τα στοιχεια επικοινωνίας.

Το τελευταιο δίμηνο , οταν κάνω κλήσεις, στον παραληπτη της κλήσης δεν εμφανίζεται ο τηλεφωνικος μου αριθμός , αλλα το όνομα της επιχείρησης, κατι που δεν θέλω.

Υπαρχει τρόπος να το αλλάξω; και πως ενεργοποιηθηκε αυτο απο μόνο του;

Αφορά  το τηλέφωνο ως συσκευή του άλλου.Εχει ενεργοποιήσει το caller and spam id.

Δεν ξερω αν μπορείς να το αλλάξεις απο την δικιά σου μεριά.

Δημοσ.

2 τηλεφωνα εκανα που δεν ειχα αποθηκευμενα , και δεν με ειχαν, κ τους εμφανισε την επιχειρηση αντι για τον αριθμο μου..

Ελπιζω να μη γινεται σε ολα!

Δημοσ.

σχεδον σε ολα τα android νομιζω οτι γινεται ... πιστευω οτι διαβαζει τα στοιχεια που βρισκει απο διαφορους καταλογους και εμφανιζει στην αρχη το νουμερο αλλα μετα βγαζει τα στοιχεια που εχεις καραχωρησει.
Δοκιμασε να καλεσεις καποιον οταν δεν θα εχει ενεργοποιημενα data ή wifi και δες ...θα βγαλει το νουμερο σου.
μπες wifi ή data και ξανακαλεσε....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...