SoullessRider Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Άνοιξα σήμερα το chrome να πιω τον καφέ μου στο desktop, βλέπω ενημέρωση για παραβίαση κωδικού και πατάω επάνω.... Με πηγαίνει σε μια λίστα του chrome με τους κωδικούς που έχει αποθηκευμένο το σύστημα και έχω καμιά 150ριά με αυτή την ένδηξη..... "Βρέθηκε σε παραβίαση δεδομένων" "πριν 10 λεπτά" και "μόλις τώρα" Ανάμεσά τους μεγάλες σελίδες, παιχνιδοπλατφόρμες, ακόμα και τη σελίδα του avast.... Την πάτησε κι άλλος ή μου τη φύλαγε το ρεπό μου να κάνω αλλαγές σε 150 σελίδες, έτσι για να περάσει ευχάριστα η ώρα ???
NikosKallithea Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, SoullessRider είπε Άνοιξα σήμερα το chrome να πιω τον καφέ μου στο desktop, βλέπω ενημέρωση για παραβίαση κωδικού και πατάω επάνω.... Με πηγαίνει σε μια λίστα του chrome με τους κωδικούς που έχει αποθηκευμένο το σύστημα και έχω καμιά 150ριά με αυτή την ένδηξη..... "Βρέθηκε σε παραβίαση δεδομένων" "πριν 10 λεπτά" και "μόλις τώρα" Ανάμεσά τους μεγάλες σελίδες, παιχνιδοπλατφόρμες, ακόμα και τη σελίδα του avast.... Την πάτησε κι άλλος ή μου τη φύλαγε το ρεπό μου να κάνω αλλαγές σε 150 σελίδες, έτσι για να περάσει ευχάριστα η ώρα ??? Η ειδοποίηση προφανως ειναι της google; αν δεν κανω λαθος. Αν ναι, δεν ειναι παραβίαση, απλα ειναι μια προειδοποίηση της google, είτε εχεις κωδικους απαράδεκτους, πχ 12345, ειτε εχεις τους ιδιους σε 100 σελίδες. 1
primitiveart Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Η Google ενσωμάτωσε αυτό το χαρακτηριστικό κάποια στιγμή το 2019 (αν θυμάμαι καλά) στον Chrome και στην ουσία ελέγχει αν ο συνδυασμός username-password έχει διαρρεύσει σε κάποια παραβίαση δεδομένων, αυτό δεν σημαίνει πως η παραβίαση έγινε στην σελίδα που σου βγάζει την ειδοποίηση, ωστόσο σημαίνει πως αυτός ο συνδυασμός κυκλοφορεί εκεί έξω και δεν είναι ασφαλής πλέον να τον χρησιμοποιείς. Για να αναφέρεις πως έχεις τόσες πολλές ειδοποιήσεις θα μαντέψω πως είχες τον ίδιο κωδικό σε όλες τις περιπτώσεις, όπως και να έχει προσωπικά θα σε συμβούλευα να τον αλλάξεις, όσο βαρετό και αν είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα